تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 254 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

من شنیدم کانتینر چادری ماموت شده 50 تومن

میشلن جفتی 2.5 شدهاتوبوس خیلی دنگ و فنگ داره. بابای من که به شخصه اعصاب مسافر نداره

ما خودمون میایم دیگه انقدر شلوغ بازی در میاریم که راننده مو میکنه

آهنگ هر چی مسافر بگه باید گوش کنه!مسافر بد سوار میشه یه بلایی سر ماشین میاره با فندک با چاقو با خودکار یادگاری مینویسه!ماشین خراب بشه تو راه خودت نمیمونی 40 نفر میمنون که همشون غر غر میکنن اعصاب که سر خرابی ماشین خورده دیگه اعصاب تعطیل میشهو کلی از این مشکلا.....

ولی اگه عشق راننده اتوبوسی داشته باشی و اعصاب مسافر داشته باشی عالیه در آمدش مثلا فیروزکوه کرایش 3000 تومن هست روزی هم راحت 2یا 3 بار میرن این مسیر رو همش هم پر.
    اگه 40 تا مسافر باشه نفری 3000هزار تومن میشه هر سرویس 120 تومن سه تا سرویس هم بره میشه 360 هزار تومن میشه برجی 10میلیونهر چقدر هم خرج و کمیسیون کم کنی راحت یه پولمشدی میمونه براش!!!
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 01-10-2012 at 20:59.

2. 4 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كلا بايد گفت خدا به داد همه ما برسه..
    چندتا مشتري دارم كه ماشين سنگين هم دارن. الان ميگن براي قسط دچار مشكل شدن و كارشون گير كرده. تازه ماشينهاي اونها نو و تميزه و خودشون هم فني و وارد و خيلي خوب به ماشين ميرسن و نميگذارن بيش از حد بهش فشار بياد. اگه ناشي باشه و مرتب سر و كارش به تعميرگاه بيافته كه ديگه مصيبته..
    چند سال قبل قصد داشتم يه R600 ماك بگيرم و كمي مشغول اينكار بشم..خدا رو شكر منصرف شدم!!

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

كلا بايد گفت خدا به داد همه ما برسه..
    چندتا مشتري دارم كه ماشين سنگين هم دارن. الان ميگن براي قسط دچار مشكل شدن و كارشون گير كرده. تازه ماشينهاي اونها نو و تميزه و خودشون هم فني و وارد و خيلي خوب به ماشين ميرسن و نميگذارن بيش از حد بهش فشار بياد. اگه ناشي باشه و مرتب سر و كارش به تعميرگاه بيافته كه ديگه مصيبته..
    چند سال قبل قصد داشتم يه R600 ماك بگيرم و كمي مشغول اينكار بشم..خدا رو شكر منصرف شدم!!
    قسط خیلی بده!!مخصوصا الان همه چی خراب قسطا بالا کمر شکن هستن بعد نامردا رحم و مرووت ندارن قسطا عقب بیفته ماشین رو میگیرن.

یکی از بچه های همین پی سی قسط ماشینشون 4ماه عقب افتاده بود ماشین رو با بار فاسد شدنی بردن پارکینگ!

بار ماشین چی بوده خمیر مایه!شانس آوردن که همون روز پول جور کردن ماشین رو در آوردن وگرنه معلوم نبود چی میشد!

6. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اگه اینجوری پیش بره سیستم حمل و نقل از پا میفته و دیگه کلا همه ماشین ها میخوابه
    خدا به داد این ماشین دارا برسه!!
    جدایی از همه این مشکلات که ذکر شد یه مشکل بزرگ دیگه هست و اونم اینکه محور های ریلی بندرعباس به سایر نقاط کشور داره
    گسترده تر میشه و همین باعث شده طی چند سال اخیر بیشتر بارها توسط قطار جا به جا بشه و خودش ضرری هست که کامیون داران باید تحمل کنن.

8. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حمل و نقل ریلی به اندازه جاده ای انعطاف پذیر نیست توی کل دنیا حمل نقل جاده ای شریان اصلی حمل و نقل هست هر چقدر هم ریل ها گسترده تر بشه باز هم خیلی جاها رو نمیتونه پوشش بده بخصوص در بحث ترانزیت کالا
    ما تنها برای این کامیونمون رو عوض کردیم که دیگه نریسک خارج از ایران براش زیاد بود اگه توی ارمنستان یا عراق دچار ایراد میشد ماشین رو باید ول میکردیم و می اومدیم . الان یه ماشین صفر حداقل ریسک کمتری داره . اتوبوس هم بد نیست ولی خیلی اعصاب خوردی داره .
    کالای مصرفی کامیون بیشتر روغن و لاستیک و فیلتر و این چیزها هست که بیشتر از یه سواری مصرف داره در این موارد الان لاستیک آمارش رو شیرین رسوند روغن 20 لیتری 70 تومن (پارس) کامیونی مثل ماک نزدیک 50 لیتر روغن نیاز داره یعنی در حدود 150 تومن برای یک سرویس رفت و برگشت بندر عباس تبریز گازوئیل این مسیر چیزی حدود 450 هزار تومن الان هزینه بر میداره با متوسط مصرف 35 لیتر برای هر 100 کیلومتر . خلاصه با این وضعیت بد سهمیه روزانه هر کامیون رو هم کم کردن و در مناطق مرزی هم کمتر از سهمیه روزانه میدن .

10. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

ماک مخابراتی و اون پایینی رو پرسیدم گفتن اسمش نهنگ هست.این ماشین ها رو دیدم کلی حال کردم گفتم شما ها هم بی نصیب نباشین
    Last edited by 2raj_a; 02-10-2012 at 17:01.

12. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

عکسا معلوم نیست تورج خان

14. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[IMG][/IMG]
    ماک مخابراتی و اون پایینی رو پرسیدم گفتن اسمش نهنگ هست.این ماشین ها رو دیدم کلی حال کردم گفتم شما ها هم بی نصیب نباشین
    نمیدونم چرا ایرانیا دوست دارن خودشون رو ماشینا اسم بذارن مثلا به همین ماک Cruise-Liner میگن مخابراتی به اون یکی میگن مترویی / گراز / سوسمار!!!!

16. 3 کاربر از AfsHiN. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره اقا افشین حرف شما درسته...ولی خوب فکر میکنم چون تقریبا قدیم قشر راننده و تعیرکار ادمهای تحصیل کرده ای نبودن و نیستن اسمی که برای خودشون راحت تره رو میذارن روی ماشین

18. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حمل و نقل ریلی به اندازه جاده ای انعطاف پذیر نیست توی کل دنیا حمل نقل جاده ای شریان اصلی حمل و نقل هست هر چقدر هم ریل ها گسترده تر بشه باز هم خیلی جاها رو نمیتونه پوشش بده بخصوص در بحث ترانزیت کالا
    ما تنها برای این کامیونمون رو عوض کردیم که دیگه نریسک خارج از ایران براش زیاد بود اگه توی ارمنستان یا عراق دچار ایراد میشد ماشین رو باید ول میکردیم و می اومدیم . الان یه ماشین صفر حداقل ریسک کمتری داره . اتوبوس هم بد نیست ولی خیلی اعصاب خوردی داره .
    کالای مصرفی کامیون بیشتر روغن و لاستیک و فیلتر و این چیزها هست که بیشتر از یه سواری مصرف داره در این موارد الان لاستیک آمارش رو شیرین رسوند روغن 20 لیتری 70 تومن (پارس) کامیونی مثل ماک نزدیک 50 لیتر روغن نیاز داره یعنی در حدود 150 تومن برای یک سرویس رفت و برگشت بندر عباس تبریز گازوئیل این مسیر چیزی حدود 450 هزار تومن الان هزینه بر میداره با متوسط مصرف 35 لیتر برای هر 100 کیلومتر . خلاصه با این وضعیت بد سهمیه روزانه هر کامیون رو هم کم کردن و در مناطق مرزی هم کمتر از سهمیه روزانه میدن .
    کرابه این چیزا تغیری نکرده
    سهمیه که نگو اساسی ..... توش این دیگه چه وضعی یه نوبت در روز می تونی بزنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •