بله با لباسش تو کفش بمونید خیلی خیلی خیلی سنگین تر از اینید که غش کنید![]()
بله با لباسش تو کفش بمونید خیلی خیلی خیلی سنگین تر از اینید که غش کنید![]()
سلام
1.چطور می توانیم سیم را جوان نگه داریم
2.چطوری می توان چند سیم که ایجاد کردیم را در یک بازی مثلا" خانواده قرار دهیم.
3.سیم مرد من مرد ولی یک بسته و دربان برزخ :-) در اتاق هست چکارش کنم
ممنون
خوب
1.یا میتونید عمرشو زیاد کنید توی این قسمت:
روی یه خانواده اوپشن گیم اوپشن لایف پن اون خطو از چپ به راست زیاد کنید یا اینکه دانه ی درخت زندگی رو پیدا کنید بکارید و ازش نگه داری کنید وقتی در اومد بخوریدش با هر بار خوردن 3 روز به زندگیش اضافه میشه
2.فکر میکنم با ادیت تاون بشه البته مطمئن نیستم
3.اون قبرش بیده
اونجا یک کوزه هست ولی محیط بیرون در بسته یه قبر شبیه مثلث مکعب و ایناست مثل همونایی که تو قبرستون هست فرقش اینه که اونارو شما کنترل نمیکردید اینارو کنترل میکردید هرجایی که قبر باشه روح هم شبا داره اما مثل سیمز 2 نیست که فقط بترسونتتون میتونید باهاش ارتباط بر قرار کنید(حالا تست کنید شاید رومانتیکم شد)
تو این سیمــــــز اگه خواسته های سیم رو برآورده کنی مثل نسخه قبلی قبرش طلایی میشــــــــه؟
مگه سيمز قبلي هم قبرش طلايي مشيد؟!اينجا كه زحمت ندادن براي يارو 2 سانت قبر درست كنن!
قبراشون همه نيم وجبه.
آره تو اون میشد!!مگه سيمز قبلي هم قبرش طلايي مشيد؟!اينجا كه زحمت ندادن براي يارو 2 سانت قبر درست كنن!
قبراشون همه نيم وجبه.
وقتی هم میمرد عزرائیل میومد بهش شربت میداد و چند تا دختر هم کنارش میرقصیدن و چمدون به دست میرفت!!
اینجا نمیدونم هست یا نه!!
سلام دوستان!، من يه جايگاه دوچرخه خريدم، دوچرخه هم خريدم، ولي نمي دونم چجوري ازش استفاده كنم؟!.
چرا این روزا تاپیک خلوت شده؟
الان چند تا چیز قشنگ میزارم سر حال بیاین
[
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]http://aroundthesims3.com/objects/dld/recolors/ATS3_object_rec_anneke_bedroom.zip
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)