نترس با اين چيزا نميشه ساختمان تخريب كرد.
بايد دارلفنونشون سطح 15 و كارگاهشون سطح 10 بشه تا تازه منجنيق بسازن بعدش ميتونن. تا اونوقت ديگه پير شدن. تازه تو سرور 4.
نترس با اين چيزا نميشه ساختمان تخريب كرد.
بايد دارلفنونشون سطح 15 و كارگاهشون سطح 10 بشه تا تازه منجنيق بسازن بعدش ميتونن. تا اونوقت ديگه پير شدن. تازه تو سرور 4.
حالا که اونا نمیتونن ساختمون خراب کنن میتونم یه دیوار بکشم تا خیال خودمو از غارت شدن راحت کنم
ديوار؟ كي گفته اگه ديوار بشي غارت نميشي. ديوارت بايد سطح بالا باشه تا فقط ببيني توي دفاع كمكت مينه.
هر سوالی دارین میتونین از من هم بپرسین. یه نمه تجربه توش دارم.
بچه ها يه نفر دو بار به دوستم حمله كرد و مزه غارت زيرب زبونش موند!بعد اينم ديوانه نوشت دوست من قهرمانه(!)بعد يارو تا الان 6 بار بهش حمله كرده.خودشم ميگه نيرو كمكي تا 20 ساعت ديگه ميرسه.بيچاره!باز اونهايي كه به من حمله كردم من يه چيز بهشون گفتم رفتن اين يارو خيلي پررو هستش.
بازم مثل دفه ی قبل. تا حمایتم تموم شد یه یارو ما*#*$به بهم حمله کرد همون دو تا سربازی هم که داشتم پرید.
اینجا کی تو سرور 4 ؟ مختصات؟
من تو سرور 4، اسمم: Sina.Titan
اسم دهکده: TuTunia
مختصات: (-8|35)، شمال غرب
تو اتحاد LORD WAR
![]()
خوب منم يه نفرو پيدا كردم هوامو داشته باشه.همسايمه امروز پيغام فرستاده بود:كي متحد شدي؟ميخواستم بگم بيا اتحاد ما.بعد قضيه حمله هارو گفتم دوسنتاشم نزديكمون هستن گفت حمله شد بگو برات نيرو ميفرستم.اون 260 نفره ارتشش هم خوبه.
50 تا لژيون-56 تا سرباز محافظ20 تا هم شمشير دار.خودش ميگه اسب سوار هم بزودي ميسازه.
Last edited by Leon-117; 02-09-2009 at 11:05.
آفرين. حالا خيالت تخت. برو كارتو بكن ديگه هم اينجا گزارش نزار.
من تازه دارم دهکده رو میسازم ...
یکی گیر داده هر روز حمله میکنه و منابعم رو غارت میکنه !!
ارتش هم هیچی ندارم ...
راهی نیست که بتونم منابعم رو محافظت کنم ؟؟
یعنی یه کاری بکنم که نتونه غارت کنه ...
اگه تو بازار پیشنهاد بدم باز م میتونه عارت کنه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)