تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 380 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه از تیک ها در دانلود منیجر مطمئن هستید
    در موزیلا از منوی tools گزیه add ones را انتخاب کنید از صفحه باز شده گزینه extensions را انتخاب کنید و ببینید idm cc نصب هست یا اینکه disable نشده باشه

2. این کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام؛

دوست عزیز از اینجا ، این addon رو بگیر و تو فایرفاکس نصب کن ، یه دور فایرفاکستو ری استارت کن ... ببین درست شده یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفّق باشید

4. این کاربر از hkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه از تیک ها در دانلود منیجر مطمئن هستید
    در موزیلا از منوی tools گزیه add ones را انتخاب کنید از صفحه باز شده گزینه extensions را انتخاب کنید و ببینید idm cc نصب هست یا اینکه disable نشده باشه
    ممنون دوست عزیز
    disable شده بود که بعد از enable درست شد.
    مرسی.

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام

من با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو که حدود 700 مگ هست رو دانلود میکنم در حین دانلود برق قطع میشه و وقتی دانلود رو کامل میکنی اون فایل اجرا نمیشه یعنی بدلیل قطعی برق فایل دانلود ناقص میشه و قایل اجرا شدن نیست

راهی هست که بتونیم ادامه دانلود اون فایل رو بریم و مجبور نباشیم از دوباره دانلود کنیم ؟

آخه تا 400 مگ هم دانلود میکنم و برق قطع میشه و خودتون هم میدونین دانلود فایل 700 مگی حداقل 7 ساعت وقت میبره و با قطعی برق اعصاب آدم خرد میشه و مجبورم از دوباره دانلود کنم

پیشاپیش تشکر

7. این کاربر از Golestan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان امکانش هست نحوه ی صحیح export کردن رو توضیح بدید.من هر دفعه این کار رو می کنم بعد که import می کنم لینک ها و فایل ها دچار مشکل شده و همه چی می پره!!!

9. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان امکانش هست نحوه ی صحیح export کردن رو توضیح بدید.من هر دفعه این کار رو می کنم بعد که import می کنم لینک ها و فایل ها دچار مشکل شده و همه چی می پره!!!
    روش ادامه دانلود در IDM بعد از تعویض ویندوز
    کد:
    کد:

11. 3 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

من با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو که حدود 700 مگ هست رو دانلود میکنم در حین دانلود برق قطع میشه و وقتی دانلود رو کامل میکنی اون فایل اجرا نمیشه یعنی بدلیل قطعی برق فایل دانلود ناقص میشه و قایل اجرا شدن نیست

راهی هست که بتونیم ادامه دانلود اون فایل رو بریم و مجبور نباشیم از دوباره دانلود کنیم ؟

آخه تا 400 مگ هم دانلود میکنم و برق قطع میشه و خودتون هم میدونین دانلود فایل 700 مگی حداقل 7 ساعت وقت میبره و با قطعی برق اعصاب آدم خرد میشه و مجبورم از دوباره دانلود کنم

پیشاپیش تشکر

فایلی که داونلود میکنی فشرده هست ؟
    اگر فشرده هست از قابلیت repair برنامه winrar استفاده کن (نسخه 4 برنامه خیلی عالیه)
    به سادگی وارد محیط اصلی winrar برو بعد اون فایل یا فایل هایی رو که میگی اجرا نمیشن رو پیدا کن از بالا سمت راستِ راست ، گزینه repair رو بزن ، برنامه winrar هم یک فایل مشابه فایلت که میگی خرابه میسازه(در همون مسیر اصلی فایل) ، منتهی اولش نوشته شده rebuilt . مثلا اگه اسمش فایل inception 2010 باشه یکی دیگه با این نام ساخته میشه :
    rebuilt.inception 2010

13. 2 کاربر از ahmaden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

من یه فایل 700 مگ رو تا 288 مگ دانلود کردم
    فایل .avi بوده

حالا چجوری همین 288 مگ رو ببینم.
    تو پوشه این فایلها هست که فقط اولی باز میشه و تایمش کمه.

ممنون میشم مشکلمو حل کنید.......

15. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

من یه فایل 700 مگ رو تا 288 مگ دانلود کردم
    فایل .avi بوده

حالا چجوری همین 288 مگ رو ببینم.
    تو پوشه این فایلها هست که فقط اولی باز میشه و تایمش کمه.

ممنون میشم مشکلمو حل کنید.......
    حتما کمکت میکنیم ...
    برادر اگه این فایلی که داونلود کردی فیلمه ( که هست ) مشکلی نداره
    فایل اول رو میتونی راحت ببینی . روی اولین فایل کلیک کن با یه پلیر بازش کن یاDRAG$DROP .کن . KM PLAYER باشه خوبه . ( باز میشه و تا جایی که داونلود کرده باشه اجرا میشه )
    برای اینکه همه فایل ها رو ببینی همشون رو SELECT کن یا هایلایت کن . بعد همشون رو توی VLC PLAYER دراپ کن . ( حتما VLC باشه )
    جواب نگرفتی بگو تا روش دیگه ای بهت بگم.

17. این کاربر از ahmaden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه
    یکی از دوستای من چند وقته با idm مشکل پیدا کرده مشکل اینکه وقتی دنلود میکنه مثلا با 230 KB/s یه فایل 6 مگی رو میگیره اما 1 مگ آخر که میرسه سرعت دنلود میات رو بایت همین لان برای منم همین مشکل به وجود اومد واقعا دردسره چون من شب ها میزارم دنلود و میخوابم الان دیدم زدم 3 تا همزمان دنلود کنه 2 تاش تموم شده رفته 2 تا جدید شروع کرده اما این یکی همینجوری مونده سرعت 0 میشه بایت میشه باز 0 میشه! اون زیر هم فقط یه کانکشن باز میشه که همیشه 16 تا باز میکنه!
    کسی میدونه این چه مشکلی داره! الان دارم فایل های لیچ شده فایل سونیک رو که با رپید پارس لیچ کردم دنلود میکنم 2تا دیگه سرعتش رو 100 حدودا !!!
    برای خود من هم بار ها پیش اومد . راه حلش رفرش کردن مجدد آدرس داونلود هست و PAUSE/RESUME کردن....
    البته برای مواقعی که از ویندوز دور هستی ( مثلا شب که میزاری برای داونلود که اتوماتیک خودش فایل ها رو داونلود کنه اون QUEUE رو که بهش لیست داونلود هات رو دادی روش کلیک راست کن EDIT QUEUE از تب بالا SCHEDULE سپس در وسط تیک NUMBER OF RETRIES ... رو فعال کن . این باعث میشه که اگه هنگام داونلود جواب نگرفت مجددا IDM سعی کنه و باز این رویه تکرار میشه تا بالاخره بتونه داونلود کنه.....

19. این کاربر از ahmaden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •