سلام من ویستا دارم و تا به حال از این لنتی ویروس استفاده نکردم اگه کسی لطف کنه و لینک دانلود این انتی ویروس را واسه ویستا بزاره ممنونش میشم
سلام من ویستا دارم و تا به حال از این لنتی ویروس استفاده نکردم اگه کسی لطف کنه و لینک دانلود این انتی ویروس را واسه ویستا بزاره ممنونش میشم
دوست عزيز به لينك زير برويد.در اينجا لينك آخرين نسخه هاي ويستا را همراه با كرك آنها كه قابل نصب بر روي ويستا هم هست قرار دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
سلام اینم یه نسخه ی بتای دیگه ...
ضمنا اون دوست عزیزی که پرسیده بودن آخرین نسخه ی فاینال رو , می تونن از توی اولین پست مشاهده کنن
اون دوست گلم هم که لایسنس کی می خوان : دوست عزیز این نسخه واقعا قدیمیه ... من پیشنهاد می کنم آخرین ورژن رو دانلود کنین ... واسه اون نسخه به سختی بشه کی پیدا کرد ... ممنونم
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.116 betaضمنا کد های رجیستر همون قبلیها اند ...
Kaspersky Internet Security 7.0.0.116 beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
از يكي از دوستان خواهش ميكنم كه براي درست كردن يك Rule براي YM منو راهنمايي كند. من از Kaspersky Internet Security 6.0.2.621 استفاده ميكنم و هر وقت كه ياهو مسنجر ميخواد كانكت بشه، صد بار ميخواد تا اجازه دسترسي بهش بدم ( البته با نرم افزارهاي ديگه مشكلي ندارم )
سلام به همه دوستان عزیز
دوست عزیزمان chovalier زحمت معرفی نسخه های بتای کاسپرسکی را در این تاپیک می کشند که جا دارد از همینجا
از زحمات ایشان تشکر کنم .دیروز نسخه 7.0.0.117 از سری نسخه های بتای این آنتی ویروس عرضه شد ولی این
نسخه یک تفاوت عمده با نسخه های قبلی دارد این نسخه اولین نسخه RC یا Release Candidate این محصول است
یعنی هر نسخه ای که بالقوه می تواند نسخه نهایی باشد .به نظر می رسد تاریخ انتشار نسخه شماره 7 کاسپرسکی
بسیار نزدیک است![]()
این نسخه از کدهای بتا استفاده نمی کند و برای فعال کردن آن باید از Key های تجاری استفاده کرد :
البته دوستان توجه داشته باشند این هنوز یک نسخه بتا است و ممکن است اشکالاتی داشته باشد.
خواهش می کنم عزیز دلم ... خیلی ممنون از لطفت
آقا پس اگه اجازه بدید من RC2 رو معرفی کنم
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.118 RC2
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------
Kaspersky Internet Security 7.0.0.118 RC2
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه
همونطوری که دوست گلمون vtn54 اشاره کردن , این نسخه های واپسین قبل از فاینال با کد های اکتیو بتا باز نمی شن من چن تا کد تست شده رو در زیر قرار می دم موفق باشید ...
Kaspersky Anti-Virus License 2007.05.25:
Kaspersky Internet Security License 2007.07.14:
یا
موفق باشید ...![]()
Last edited by chovalier; 19-05-2007 at 20:11.
آنتي ويروس كسپرسكي kaspersky anti-virus 7.0.0.117
اينم كركش
میشه لطفی کنید و لایسنس و یا اکتیویشن کد آنتی ویروس کاسپر ورژن 6.0.0.28 را قرار دهید؟ ممنون و متشکر
دوست عزیز
شماره نسخه ای که داده اید اشتباه است ( یا اینکه از یکی از نسخه های اولیه بتا استفاده می کنید ) در ضمن شما می توانید
از همان کلیدهایی که در پست اول همین تاپیک گذاشته شده است استفاده کنید.
اينم از RC3
Download : Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.119 RC3 Link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download : Kaspersky Internet Security 7.0.0.119 RC3 Link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)