تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 210 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه s.b90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    خب من که هنوز این دو کامپیوتر رو به همدیگه شبکه نکردم. سوال من این بود که چطوری این دو رو شبکه کنم. اونجا که گفتم این با سیم وصله و اون یکی بی سیم، نوع اتصال منظورم بود صرفا. میخوام بدونم اصلا چه جوری شبکه تعریف کنم . میخوام یکی قدم به قدم بگه از کجا باید چیکار کنم تا یه شبکه لوکال درست کنم برای خودم.
    سلام
    l
    اگه ویندوزت سونه برو control panel - choose homegroup and sharing option - create a homegroup
    وقتی ساخت یه password بهت میده که باید همین مسیر رو توی کامپیوتر دیگه هم یری که اونجا به جای create a homegroup باید join a homegroup رو بزنی که همون password رو هم میزنی.به حروف کوچک و بزرگ هم حساسه.
    الان براحتی میتونی بین دو کامپیوتر فایل انتقال بدی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خب آره خودم هم همینکارو کردم. یه homegroup ساختم و بهم پسوورد داد و به محض اینکه ساخته شد، اون یکی کامپیوتر سریع پیداش کرد و گفت یه homegroup پیدا شد و دکمه join now ظاهر شد. وقتی که دکمه رو میزنم و پسوورد homegroup رو وارد میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه و بعدش ارور میده میگه نمیتونه وصل شه و دوباره جای تایپ پسوورد روشن میشه (نمیگه پسوورد غلطه ها. فقط میگه نمیتونه وصل شه). این کارو برعکس هم انجام دادم، یعنی این بار توی اون یکی کامپیوتر گرفتم homegroup ساختم و همه این مراحلو طی کردم باز هم همین بساط بود. تر زده به اعصابم بابا اه...

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خب آره خودم هم همینکارو کردم. یه homegroup ساختم و بهم پسوورد داد و به محض اینکه ساخته شد، اون یکی کامپیوتر سریع پیداش کرد و گفت یه homegroup پیدا شد و دکمه join now ظاهر شد. وقتی که دکمه رو میزنم و پسوورد homegroup رو وارد میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه و بعدش ارور میده میگه نمیتونه وصل شه و دوباره جای تایپ پسوورد روشن میشه (نمیگه پسوورد غلطه ها. فقط میگه نمیتونه وصل شه). این کارو برعکس هم انجام دادم، یعنی این بار توی اون یکی کامپیوتر گرفتم homegroup ساختم و همه این مراحلو طی کردم باز هم همین بساط بود. تر زده به اعصابم بابا اه...
    شما یه کار دیگه کن،homegroup نمیخواد بسازی،برو control panel - view network status and tasks - change advanced sharing settings گزینه ی آخرش کهpassword protected sharing هست رو turn off کن در هر دو سیستم ، بعد توی یکی از سیستم ها windows+R رو بزن ، بنویس (user name \\) که user name اسم سیستم مقابله،مثلا (novin-pc\\)
    توی صفحه ی باز شده میتونی فایلاتو شیر کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ویندوز من سونه. توی کنترل پنل همچین چیزی نمیبینم اصلا (view network status and tasks منظورمه)

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ویندوز من سونه. توی کنترل پنل همچین چیزی نمیبینم اصلا (view network status and tasks منظورمه)
    منم واسه سون نوشتم، شما کنترل پنلت روی حالت category نیست،اشکال نداره به جای view network status and tasks برو network and sharing center.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منم واسه سون نوشتم، شما کنترل پنلت روی حالت category نیست،اشکال نداره به جای view network status and tasks برو network and sharing center.
    موفق باشی.
    آهان آره من هیچوقت روی category نمیذارم. میذارم روی small icons. ممنون. حدس میزدم همون جایی که توی فکرم بود رو میگید. روی نتوورک کنار ساعت تسکبار هم کلیک چپ کنیم و روی open network and sharing center‌ هم کلیک کنیم همونو باز میکنه و از سمت چپ گزینه change advanced sharing settings نمایان میشه. عصر چک میکنم ببینم وصل میشه یا نه. امیدوارم این بار دیگه کار کنه. خییییلی خوشم میاد کامپیوترام شبکه بشن. واقعا شبکه یکی از اختراعات عالی بشر بوده و هست ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خب.. من این کارو کردم. یه صفحه باز شد که توش نوشته users، همین. چه جوری باید فایلا رو رد و بد کنم و توی کامپیوتر مقابل چه جوری به این فایلا دسترسی خواهم داشت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خب.. من این کارو کردم. یه صفحه باز شد که توش نوشته users، همین. چه جوری باید فایلا رو رد و بد کنم و توی کامپیوتر مقابل چه جوری به این فایلا دسترسی خواهم داشت؟
    الان دو تا سیستم شبکه شدن،روی پوشه ای که میخوای بفرستی کلیک راست کن share with رو بزن.فایل توی سیستم مقابل توی همون صفحه ی users ظاهر میشه که میتونی کپی پیستش کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نمیشه که نمیشه... امکانش هست بخاطر تفاوت دو ویندوز باشه؟ آخه یکی از سیستم ها ultimate و اون یکی home premium

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته شدااااااا.... ولی یه طرفه... فقط از یه طرف میتونم فایل شیر کنم... از طرف مقابل نمیتونم.. اصلا از طرف مقابل نمیتوم وصل شم.. وقتی هم از این طرف وصل میشم نمیتونم کپی پیست کنم توی فولدر یوزرز چون همونطور که گفتم اصلا فولدر یوزرز طرف مقابل شیر نمیشه. اما از طرف مقابل میتونم به فولدر یوزرز این طرف دست داشته باشم و فایلاشو کپی کنم واسه خودم (بطور مستقیم نمیتونم دسترسی داشته باشما چون گفتم که، از طرف مقابل نمیتونم وصل شم، اما وقتی از این طرف وصل میشم، از اون طرف میتونم به فایلای اینور دست داشته باشم و فقط هم از اون ور میتونم!! یعنی از اینور وصل میشم اما از اون ور میتونم به فایلا دسترسی داشته باشم، اونم تازه چی؟ فایلای اینور!!! یعنی از اینور وصل میشم که اونور به فایلا دسترسی داشته باشه!!!!)
    Last edited by The Auditor; 30-07-2012 at 21:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •