تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 1045 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه Bizhan26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    گمباگبار

پيش فرض

يك سري نكات كوچك ولي مفيد را براي دوستداران Word مي نويسم

3- در صورت اينكه برنامه ورد غلط املايي در سند پيدا كند شما مي¬توانيد با گرفتن كليدهاي
    Alt + F7 ليست لغات ارائه شده در فرهنگ غلط ياب ورد باز شده و لغاتي جهت تصحيح ارائه مي¬كند. اگر كليد F يعني كليدي كه با روشن و خاموش كردن آن كليدهاي عملكرد كليدهاي دو كاره عوض مي¬شود را بزنيد با فشار دادن دو كليد بالا عملكرد به اين صورت است كه متن را تا جايي كه تايپ شده بدون اينكه كليد Enter را زده با شيم آن را پاك مي¬كند، چه اينكه يك كلمه تايپ و اينتر زده باشيم و يا اينكه چند صفحه مدام تايپ و سپس كليد اينتر را زده باشيم.
    سلام دوستان من مشكلي در ورد 2007 در مورد اصلاح غلط هاي املائي داشتم و اونم اين بود كه ورد 2007 متن فارسي رو غلط يابي نمي‌كرد به خيلي از سايتها سر زدم مايكروسافت را شخم زدم نشد تا بالاخره در يكي از انجمن هاي آلماني زبان راه حل را پيدا كردم و حالا براي دوستان خوبم توضيح ميدم اونم اينه كه آفيس 2007 را پاك كنيد افيس 2003 را نصب و فايل فارسي ساز lip را سايت مايكروسافت دانلود و روي آفيس نصب كنيد حالا آفيس 2007 را مجدداً نصب كنيد فارسي ساز فارسي شما و تمام اطلاعاتي كه در Proofing tools داشتيد به آفيس 2007 منتقل خواهد شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز ... شما بايد به مسير زير برويد:

در 2003

tools>options>complext scripts

و در اين قسمت ، numeral رو system انتخاب كنين... البته اگه context هم بذارين .. درسته

2007 رو نميدونم.
    برای افیس 2007 باید به قسمت word options برید ودر زبانه advance در قسمت show document content حالت numeral رو تو حالت system قرار بدین

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

برای افیس 2007 باید به قسمت word options برید ودر زبانه advance در قسمت show document content حالت numeral رو تو حالت system قرار بدین
    سلام دوست عزيز

تاريخ پستي كه جواب دادي رو نگاه كردي كه مال 8 ماه پيشه

عجب !!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه shakahislap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزيز هيچ كار اين ويروس كش ها (اونم تازه نود 32) بيجا نيست

شما فرض كن يه شخصي يه كد VB در ورد شما گذاشته كه با باز شدن ورد بطور اتوماتيك اجرا بشه و .........

حالا شما اسكن اونو از كار انداخته باشي اون موقع ديگه بيا و .....

البته هرچند به نظر ميرسه اين اسكن بيشتر وقتي كاربرد داره كه شما يه فايل ورد رو باز مي كني نه محيط ورد رو به تنهايي

ولي بالاخره فكر كنم اين كار بي حكمت نباشه

نهايتا براي از كار انداختنش ميتوني بري توي تنظيمات DMON نود 32 و تيك مربوط به فعاليت اين قسمت از ويروس‌كشت ، كه مربوط به چك كردن آفيس و فايلهاي اونه رو برداري

موفق باشي
    حق با شماست حكما بي حكمت نيست و اين چند ثانيه تاخير هم مسئله خاصي نيست اما از كار انداختن اين اسكن برام شده معما .
    راه پيشنهادي شما اولين كاري بود كه از ده دوازده راه ممكن انجام دادم ولي اسكن همچنان انجام ميشد .

فقط ميخوام راه از كار انداختنش رو بدونم . همين

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود و خسته نباشی

زمان زیادی به سال جدید نداریم. در همین ابتدا از قبل سال نو را به همه، بخصوص بچه ها و ‏دوستان زحمتکش تاپیک ورد تبریک عرض می کنم، امیدوارم سالی خوب، سرشار از موفقیت و ‏یادگیری برای شما باشد. و بهتر و از همیشه باشیم. ‏
    سوال اول: البته سوال ابتدایی و حتما حتما جواب داده شده و خودم هم قبل انجام دادم ولی ‏چون مدت زیادی این کار را در ورد نکردم فراموشم شده. لطف می کنید دوباره پاسخ دهید. ‏
    در ورد 2007: من از ‏Text box‏ استفاده کردم ولی نمی شود کادر را چرخاند بخصوص اینکه ‏داخل آن نوشته دارم. چکار باید کرد تا هر طور که می خواهم کادر یا هر شکلی که می شود را ‏چرخاند و به همراه آن نوشته داخل نیز تابع شکل باشد نه اینکه ثابت بماند یعنی بچرخد.‏
    سوال دوم: من همراه با ورد 2007 سرویس پک اول آن را نیز نصب کردم ولی وقتی خودم ‏فایل را ذخیره می کنم یا ورد هر یک دقیقه که فایل را بصورت اتوماتیک ذخیره می کند گزینه های ‏Undo ‎‏ و ‏Redo‏ خاموش می شود و دیگر نمی توانم به قبل و یا بعد حرکت کنم و این خیلی بد است ‏چرا این طور می شود؟ با نصب ویندوز نیز درست نشد. آیا اشکال از سرویس پک اول است چون ‏قبل از نصب این بسته چنین مسئله ای نداشتم. ‏

با سپاس فراوان
    بدرود

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    Word 2007 خط کش داره ؟ اگه داره چطوری باید فعالش کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام.
    Word 2007 خط کش داره ؟ اگه داره چطوری باید فعالش کرد؟
    Go to the View Tab < Ruler Check Box

یا
    سربرگ View تیک گزینه خط کش را روشن کنید.
    Last edited by jedivssith; 19-03-2008 at 01:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان

ورد 2007 صفحه اصلی شطرنجی شده مربع های کوچک چکارش کنم عین کاغدهای شطرنجی شده

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوستان

ورد 2007 صفحه اصلی شطرنجی شده مربع های کوچک چکارش کنم عین کاغدهای شطرنجی شده

مثل سوال قبلی دوستمون به مسیر زیر بروید:

Go to View Tab < Check box Gridlines

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

توی ورد چجوری میشه پرینت بروشوری گرفت ؟ (توی یه صفحه ی A4 که بصورت افقیه سه تا صفحه ی عمودی کنار هم جا میدن )

Last edited by moslem.b; 24-03-2008 at 15:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •