تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 416 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

آره دیگه همه دارن سوپرمن از آب درمیان و ما نمیدونستیم........

---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------

یه تیکه خارج از موضوع:
    راستی دوستان یه میتینگ 15 مرداد قراره تو تهران برگزار بشه، کلی از طرفدارای انیمه میان اونجا، حدود 100 نفر.....اگه خواستید پ.خ بزنید آدرسش رو بدم......من تا حالا 2بار اونجا رفتم، خیلی خوش گذشت......کیک انیمه ای.....هارد بیار انیمه و مانگا پرکن.....هرچقد دلت خواست سر انیمه ها بحث کن.......از همه سنی، 9 سال گرفته تا 40 سال، مرد و زن.....خلاصه قراره ایندفعه بترکونیم...

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

رو ناروتو خراب شدمه....
    اگه سوالی داشتین بپرسین....اگه بتونم حتما جواب میدم .... در مجموع در خدمتیم...
    ایول دارم میمیرم که چپتر بعدی رو ببینم....تا اون موقع میکفیم....

یه چیز دیگه ای که به ذهنم اومد قضیه دستای توبی تو 16 سال پیشه....
    چرا اینجا دستاش معلومه ولی در زمان حال پوشیده هستن ؟؟؟ ما میدونیم که در زمان حال بدن توبی از کلون های زتسو ساخته شده....تو چپترایی که توبی با آنبوی مخصوص دانزو (فو) درگیر میشه دستشو خیلی راحت میکنه و اون دست یه چیزی تو مایه های کلون های زتسو بود (البته با توجه به کلون بودن بدن کیسامه در مبارزه با کیلربی....)
    حالا من احتمال میدم که میناتو در 16 سال پیش یه بلایی سر توبی میاره بعدش میره سراغ کیوبی...
    شاید توبی رو هم مثل کیوبی مهر کنه ...البته فقط بدنشو....
    بعد زتسو یه بدن واسه کله خالی مادارا ( یا هر کوفتی که هست ) میسازه...
    واقعا کیف کردم از این دقت شما.

اصلا حواسمون به دستاش نبود.اگه دقت کنید دستاشو تو چپتر 502 زیاد نشون داده این کیشیموتو در حالی که در زمان حال همیشه دستکش سیاه یعنی کلا لباس سیاه همیشه تنشه.

در کل بدن زمان حالش مشکوکه.باید ببینیم چی میشه

کیسامه هم که انگار 100 تا جون داره.راستی این کلون هایی که میگین با کاگه بونشین های ناروتو فرق داره؟؟یا 2 تاش شبیه سازی مثل همه؟؟

راستی دوستان راجع به نظر سنجی باید بگم که خیلی ها باید از تو لیست خط بخورن.... (اینو سای شیکامارو ....)
    تازه ما داریم متوجه میشیم که قدیم ها هم قدرتمندایی وجود داشتن...که البته هنوز هیچی نشده کل ملت از جمله خودم آینده نگری کردیم و به ناروتو رای دادیم....
    تو این چپتر مشخص شد که نیدایمه ( هوکاگه دوم ) شونشین نو جتسویی در حد و اندازه های میناتو داشته...(یا شاید بشه گفت که یوندایمه از نیدایمه علم شونشین نو جتسو رو به ارث برده)
    کلا از نظر من نیدایمه خیلی خیلی مشکوکه :
    دلایل :
    اون خدای جتسو های آب بوده و یه چیزی تو مایه های هاشیراما در استفاده از چوب بوده....(کلا دو برادر فوق العاده بودن) و از بنیان گذاران نینجتسو های امروزی و آکادمی های نینجایی در کونو ها بوده ولی یکدفعه میگه که توسط 20 نینجای رعد کشته میشه.... البته نینجای مخصوص رعد....یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
    توی گروهی که زیر دست نیدایمه فعالیت میکردن یه اوچیها وجود داشت که اسمشو فراموش کردم....و چیزی که خیلی نظر منو به طرف نیدایمه جذب کرد نام اونه : توبی راما .... که البته برادرش هاشیراما بوده...

آره اونارو که محض خنده گذاشتن تو نظر سنجی.ولی شیکامارو به نظر من میتونه تو لیست باقی بمونه.

من که هنوز رای ندادم به هیچکس.البته همیشه ناروتو شماره 1 منه.

منظورتون تو کدوم چپتره؟؟تا اونجا که من یادمه هوکاگه دوم فقط تو مبارزه با هوکاگه سوم اونم وقتی که اوروچیمارو احضارش کرد چندتا جوتسوهاشو نشون داد غیر از اون یادم نمیاد تو چپتری مبارزه ای کرده باشه؟؟؟

اسم اون اوچیها که زیردستش بود کاگامی اوچیها بوده که فکر نکنم زیاد مالی بوده.درسته تنها هوکاگه ای که ما چیز زیادی ازش نمیدونیم همین هوکاگه دومه که زیردستاش دانزو و هوکاگه سومم بودن.احتمالا خیلی خفن بوده.

در کل آقا من از شما حسودیم میشه.شما این همه چیز میدونینو ما هیچی نمیدونیم.قبول نیست.

مگه غیر از مانگا چیز دیگه ای هست که شما این همه اطلاعات دارین در مورد ناروتو؟؟

قراره 503 امروز بیاد البته فکر کنم تا انگلیسیش کنن فردا میاد رو نت.
    Last edited by hpk34; 21-07-2010 at 09:09.

داره خودمونی میشه shalakhtehall_01367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

کیسامه هم که انگار 100 تا جون داره.راستی این کلون هایی که میگین با کاگه بونشین های ناروتو فرق داره؟؟یا 2 تاش شبیه سازی مثل همه؟؟
    کلون های زتسو فقط توسط زتسو سفید تولید میشن....و یجورایی با کلون های ناروتو فرق فوکولن....کلون های ناروتو در حالت عادی با ناخن گیر هم میترکن ولی کلون زتسو میتونن علاوه بر شکل خود زتسو شکل افراد رو هم بعلاوه چاکراشون کپی کنه....
    منظورتون تو کدوم چپتره؟؟تا اونجا که من یادمه هوکاگه دوم فقط تو مبارزه با هوکاگه سوم اونم وقتی که اوروچیمارو احضارش کرد چندتا جوتسوهاشو نشون داد غیر از اون یادم نمیاد تو چپتری مبارزه ای کرده باشه؟؟؟
    مبارزه دیگه ای تو چپترای دیگه نداشتن ولی تو اون مبارزه ما از اون هاشیراما با اون ابهت هم چیز خاصی ندیدیم...در کل اون یه مبارزه کلاسیک و کلک کیشی موتو بود ...قصدش فقط نشون دادن اونا بود...ساندایمه دانش آموز مخصوص نیدایمه بوده....
    راستی چیز دیگه ای که یادم رفت : خالق ادو تنسی نیدایمه ساما بوده....دیگه چی خفن تر از این ... هان ؟؟؟(نیدایمه تو مبارزه با ساندایمه به اروچیمارو میگه : انگار این بچه یچیزایی حالیشه)
    مگه غیر از مانگا چیز دیگه ای هست که شما این همه اطلاعات دارین در مورد ناروتو؟؟
    من منبع رو مانگا و بعضی از گفته های کیشیموتو میدونم...کلا به انیمه اعتمادی نیست...

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

کلون های زتسو فقط توسط زتسو سفید تولید میشن....و یجورایی با کلون های ناروتو فرق فوکولن....کلون های ناروتو در حالت عادی با ناخن گیر هم میترکن ولی کلون زتسو میتونن علاوه بر شکل خود زتسو شکل افراد رو هم بعلاوه چاکراشون کپی کنه....
    ممنون بخاطر توضیجتون.این زتسو هم عجب جونوریه.
    مبارزه دیگه ای تو چپترای دیگه نداشتن ولی تو اون مبارزه ما از اون هاشیراما با اون ابهت هم چیز خاصی ندیدیم...در کل اون یه مبارزه کلاسیک و کلک کیشی موتو بود ...قصدش فقط نشون دادن اونا بود...ساندایمه دانش آموز مخصوص نیدایمه بوده....
    راستی چیز دیگه ای که یادم رفت : خالق ادو تنسی نیدایمه ساما بوده....دیگه چی خفن تر از این ... هان ؟؟؟(نیدایمه تو مبارزه با ساندایمه به اروچیمارو میگه : انگار این بچه یچیزایی حالیشه)
    بابا نیدایمه و ساندایمه دیگه کدومن آدم قاطی مبکنه.زیردیپلمی بگین هوکاگه اول یا دوم دیگه.

این ادوتنسی کدوم جوتسو هست؟؟
    --------------

مانگا 503 هم اومد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انگار هیچجوری نمیشه مادارا رو شکست داد.مثل اینکه وجود خارجی نداره و یه روحه.

میناتو لامسب خدای سرعتم هست و جوتسویی که هوکاگه 3 رو اوروچیمارو اجرا کردو نصف روحشو گرفتم که بلده.

میناتو نظیر نداره اگه مادارا وجود خارجی داشت مطمئنم شکستش میداد.تا حالا به نظر من قویتریت شینوبی بوده.

5. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

بابا نیدایمه و ساندایمه دیگه کدومن آدم قاطی مبکنه.زیردیپلمی بگین هوکاگه اول یا دوم دیگه
    هوکاگه اول...هاشیراما...شودایمه
    هوکاگه دوم...توبی راما...نیدایمه
    هوکاگه سوم...ساروتوبی...ساندایمه
    هوکاگه چهارم...میناتو...یوندایمه
    هوکاگه پنجم...سوناده...گودایمه
    این ادوتنسی کدوم جوتسو هست؟؟
    ادو تنسی همون جتسویی هست که اروچیمارو جلوی ساندایمه زد و نیدایمه و شودایمه رو احضار کرد (البته یوندایمه رو هم احضار کرد که ساندایمه جلوی احضار رو گرفت...وگرنه یوندایمه رو همون قدیما دیده بودیم...)
    کابوتو جلوی توبی ادو تنسی زد و دیدارا ساسوری ایتاچی کاکوزو و ناگاتو رو احضار کرد....که بعدش توبی از بس که کف کرد قیافش ایطوری شد این یکی از مخوفترین جتسوهاست که حتی یکی مثل توبی با دیدنش خودشو خیس کرد...
    کلا تا الان فقط سه نفر این فن بلد بودن :
    نیدایمه
    اروچیمارو که از رول های ممنوعه کونوها کشش رفت
    کابوتو که از اروچی به ارث بردش...
    انگار هیچجوری نمیشه مادارا رو شکست داد.مثل اینکه وجود خارجی نداره و یه روحه.

میناتو لامسب خدای سرعتم هست و جوتسویی که هوکاگه 3 رو اوروچیمارو اجرا کردو نصف روحشو گرفتم که بلده.

میناتو نظیر نداره اگه مادارا وجود خارجی داشت مطمئنم شکستش میداد.تا حالا به نظر من قویتریت شینوبی بوده
    والا دیگه چی میتونم بگم...
    بابت لینک 503 ممنون عالی بود ...
    یه نکته از ژاپن: یکی از معروف ترین خاندان های سامورایی خاندان ساروتوبی بوده که ساسکه ساروتوبی یکی از بهترین شمشیرزنان بوده...نام پدر ساندایمه ساسکه بوده و پدر ساسکه نام اون رو از روی نام پدر هوکاگه سوم انتخاب کرده...عجب...این کارا از اوچیها بعیده...کلا ساروتوبی ها تو این مانگا خیلی فداکارن...اون از ساندایمه اون از آسوما پسرش...
    هانزو لیدر آماگاکوه که ناگاتو رو بدبخت کرد....هاتوری هانزو یکی از بهترین سامورایی ها بوده که تو دریا کشته میشه...حالا من موندم که هانزو تو این مانگا چرا اینقدر عوضیه.....

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

دوستان یه سوال: چرا گارا ابرو نداره؟
    این مدت هاست برام یه سواله و هنوز جوابشو پیدا نکردم...

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

هوکاگه اول...هاشيراما...شودايمه
    هوکاگه دوم...توبي راما...نيدايمه
    هوکاگه سوم...ساروتوبي...ساندايمه
    هوکاگه چهارم...ميناتو...يوندايمه
    هوکاگه پنجم...سوناده...گودايمه
    ممنون.
    دانزو پس چي؟؟ميگم بجاي اينا مثلا بگين هوک 1 - هوک 2 - هوک 3 که راحت تره آدم گيج نميشه.

ادو تنسي همون جتسويي هست که اروچيمارو جلوي ساندايمه زد و نيدايمه و شودايمه رو احضار کرد (البته يوندايمه رو هم احضار کرد که ساندايمه جلوي احضار رو گرفت...وگرنه يوندايمه رو همون قديما ديده بوديم...)
    کابوتو جلوي توبي ادو تنسي زد و ديدارا ساسوري ايتاچي کاکوزو و ناگاتو رو احضار کرد....که بعدش توبي از بس که کف کرد قيافش ايطوري شد اين يکي از مخوفترين جتسوهاست که حتي يکي مثل توبي با ديدنش خودشو خيس کرد...
    کلا تا الان فقط سه نفر اين فن بلد بودن :
    نيدايمه
    اروچيمارو که از رول هاي ممنوعه کونوها کشش رفت
    کابوتو که از اروچي به ارث بردش...
    آهان درسته الان قسمت 489 رو خوندم کابوتو همينارو گفت.پس جوتسوي خفنيه.تو 490 هم یه نفر دیگه رو احضار کرد که توبی کفش برید فکر کنم مادارای واقعی یا هوک 1 بوده احتمالا.

والا ديگه چي ميتونم بگم...
    بابت لينک 503 ممنون عالي بود ...
    يه نکته از ژاپن: يکي از معروف ترين خاندان هاي سامورايي خاندان ساروتوبي بوده که ساسکه ساروتوبي يکي از بهترين شمشيرزنان بوده...نام پدر ساندايمه ساسکه بوده و پدر ساسکه نام اون رو از روي نام پدر هوکاگه سوم انتخاب کرده...عجب...اين کارا از اوچيها بعيده...کلا ساروتوبي ها تو اين مانگا خيلي فداکارن...اون از ساندايمه اون از آسوما پسرش...
    هانزو ليدر آماگاکوه که ناگاتو رو بدبخت کرد....هاتوري هانزو يکي از بهترين سامورايي ها بوده که تو دريا کشته ميشه...حالا من موندم که هانزو تو اين مانگا چرا اينقدر عوضيه.....
    خواهش ميکنم.
    هانزو برادر دانزو نيست؟؟يادمه که باعث شد ناگاتو اون رفيقش که قيافش مثل پين بودو بکشه.

راستی خود کیشیموتو این توضیحاتو در مورد شخصیتهای داستان میگه؟؟شما از کجا میخونین صحبتاشو؟؟

دوستان يه سوال: چرا گارا ابرو نداره؟
    اين مدت هاست برام يه سواله و هنوز جوابشو پيدا نکردم...
    خوب کيشيموتو خواسته ديگه.
    شايدم از ابروهاش خوشش نمياد و اونارو ميزنه.

----------
    اینم شکار من از 503:

معلوم میشه کیوبی یجورایی به خاندان اوچیها هم مربوط میشه.شاید مثلا سگ نگهبانشون بوده.

قبلا اینجا تو مانگا 398 دیده بودم ولی گفتم شاید درست نباشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید ببینیم قسمت بعد چی میشه.

9. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

خواهش ميکنم.
    هانزو برادر دانزو نيست؟؟يادمه که باعث شد ناگاتو اون رفيقش که قيافش مثل پين بودو بکشه.

راستی خود کیشیموتو این توضیحاتو در مورد شخصیتهای داستان میگه؟؟شما از کجا میخونین صحبتاشو؟؟
    هانزو و دانزو برادر نبودن...فقط همکار بودن....
    نکته: هانزو شونشین نو جتسو داشته...
    این توضیحات بر گرفته از مانگا هستن....ولی میشه از مصاحبه های کیشی که تو سایتای خارجی منتشر میشه یچیزایی برداشت کرد...
    معلوم میشه کیوبی یجورایی به خاندان اوچیها هم مربوط میشه.شاید مثلا سگ نگهبانشون بوده
    نمیشه گفت که ارتباط دارن...میشه گفت که بیجوها بازیچه دست اوچیها میشن....
    اینکه کیوبی اینجا شارینگان داره به این خاطره که از یه اوچیها گنجتسو خورده....مثل ماندا مار مخصوص اروچیمارو که از ساسکه گنجتسو خورد....مثل اینکه گنجتسو روی حیوانات خودش رو بصورت شارینگان در چشم اونا نشون میده...و هر وقت گنجتسو از بین بره چشم به حالت عادی برمیگرده....اون عکس هم مربوط به قضیه مادارا و هاشیراما و کیوبی میشه که کیوبی تو چنگ گنجتسوی مادارا بوده...کلا میشه گفت که اوچیها خیلی به شارینگان متکیه و یکی مثل توبی می خواد صلح رو با گنجتسو بیاره...مثل اینه که خودمونو رنگ کنیم ولی درونمون همونی باشه که بود...

11. این کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

هانزو و دانزو برادر نبودن...فقط همکار بودن....
    نکته: هانزو شونشین نو جتسو داشته...
    این توضیحات بر گرفته از مانگا هستن....ولی میشه از مصاحبه های کیشی که تو سایتای خارجی منتشر میشه یچیزایی برداشت کرد...
    گفتم چون آخر اسم 2 تاشون زو داره حتما فامیلن با هم.

شما که اسم جوتسوهارو میگین خوب یه توضیحی هم دربارش بدین دیگه ما که نمیدونیم شونسین نو جوتسو چیه؟؟

من خودم مانگا رو تا قسمت 400 دوبار خوندم ولی خیلی از چیزایی که شما گفتینو اصلا ندیده بودم توش..

نمیشه گفت که ارتباط دارن...میشه گفت که بیجوها بازیچه دست اوچیها میشن....
    اینکه کیوبی اینجا شارینگان داره به این خاطره که از یه اوچیها گنجتسو خورده....مثل ماندا مار مخصوص اروچیمارو که از ساسکه گنجتسو خورد....مثل اینکه گنجتسو روی حیوانات خودش رو بصورت شارینگان در چشم اونا نشون میده...و هر وقت گنجتسو از بین بره چشم به حالت عادی برمیگرده....اون عکس هم مربوط به قضیه مادارا و هاشیراما و کیوبی میشه که کیوبی تو چنگ گنجتسوی مادارا بوده...کلا میشه گفت که اوچیها خیلی به شارینگان متکیه و یکی مثل توبی می خواد صلح رو با گنجتسو بیاره...مثل اینه که خودمونو رنگ کنیم ولی درونمون همونی باشه که بود...
    پس اینجوریه.ولی فکر نکنم توبی بخواد صلح بیاره اون میخواد قدرت همه چیز دست خودش باشه به نظرم.

راستی این آدم پدر کورنای همسر خدابیامرز آسوما هست.تا حالا اصلا به چشم های کورنای توجه درستی نکرده بودم.اینا چشماشون مثل ناگاتو رانینگانه؟؟یکم دایره هاش کمتره شاید رانینگان کامل نباشه؟؟

کونوها محد قدرت بوده ها شارینگانو رانینگانو بیوکاگون رو داشتن.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من تا حالا ناروتو رو ندیدم ولی الان میخوام ببینم و برای همین چندتا سوال دارم:
    1-اینکه میکن انیمه ی ناروتو و مانگای ناروتو یعنی چی؟انیمه با مانگا چه فرقی داره ؟مانگا چیه؟
    2-بگید چندتا سیزن تا الان پخش شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •