كسي ميشه درباره ي نرمGame Graphic Studio توضيح بده؟چي كارميكنه؟
كسي ميشه درباره ي نرمGame Graphic Studio توضيح بده؟چي كارميكنه؟
سلام.کسی میدونه چی جوری میشه مدافع حریفو لایی داد؟؟؟
اين فوتبال ايرادهاي زيادي داره
بعد از زدن گل تو دمويي كه پخش ميشه همه بازيكن ها خيلي بزرگتر از قد واقعيشون نشون داده ميشوند
موقع گل زدن يا خوردن عكس العمل اطرافيان ضعيفه مثل اينكه اصلا گلي زده نشده البته
صداي گزارشگر هم كه ديگه همه ميدونند از ته چاه مياد
يه بار دروازبان از داخل تور درومد بيرون جالب اينه كه سيو كردم صحنه را خواستين ميذارم
برنامه ای برای تغییر تکسچر بازی .
آره لطفا اگه میشه بگذارید .![]()
سلام خدمت دوستان
من توی بازی به یه مشکلی برخوردم.
تا قبل از عوض کردن ویندوز Option File به خوبی کار میکرد و نتایج هم توی Trace Record ذخیره میشد.ولی حالا که ویندوز رو عوض کردم بازی همیشه با Option File اولیه بالا میاد و نتایج توی Trace Record هر بار Restart میشه.هیچ کدوم ماندگاری نداره.Option File جدید هم که میزنم باز جواب نمیده.با همون قبلی میاد بالا.نمیدونم باید چیکار کرد.
اینهم پج جدید و رسمی کونامی ورژن 1.20 که بغیر از ایرادهای مربوط به network ایرادهای مثل کند شدن بازی در لحظاتی و ایراد های مربوط به کارتهای گرافیکی در ویستا و همچنین تعدادی از باگها حل شده (به گفته خودش )
من که هنوز آزمایش نکردم
البته یکی از دوستان لطف کرده و قبلا گذاشته که من تازه متوجه شدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بازيكنا درازن واسه اينه كه تو قسمت ستينگ احتمالا گزينه ي 16:9 روشنه كه بايد بقليش رو بزني
سلام به دوستان
کسی هست بتونه یه آموزش مقدماتی از برنامه afs eexplorer رئ بگه . چون من واقعا نمی تونم باهاش کار کنم . البته این اولین برنامه ای که تا حالا از کسی کمک خواستم. معمولا برنامه ها رو خودم یاد می گیرم . به هر حال ممنون می شم
راستی یه سوال . البته به بازی هیچ ربطی نداره و مربوط به این سایت .
الان حدود یک سالی میشه که من نمی تونم امضام رو ویرایش کنم و هر بار امضام رو ویرایش می کنم وقتی میام تو تاپیک ها همون امضای قبلیه . از همه دوستان معذرت می خوام که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی فکر کنم که اینجا سریعتر به جواب برسم. البته هر چند وقت یه بار هم پسوردم عوض می شه و مجبورم درخواس پسورد جدید بدم. تارخ آخرین ویرایش امضام تو امضام می تونید ببینید.
این زیر /\ /\ /\ /\ /\
Last edited by محمد حسن بیگی; 05-12-2007 at 14:35.
در مورد afs بايد بگم باهات هم عقيدم چون كار باهاش خيلي سخته ومن هنوز نتونستم ياد بگيرم اگه كسي اموزششو داره بذاره
در ضمن toranj-mhg جان امضاتو يكم كوچيك كن نظم تايپيك به هم مي ريزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)