تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 172 از 1635 اولاول ... 721221621681691701711721731741751761822222726721172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من هم بلاخره بعدازمدتها بلاخره وقت کردم و رفتم دئربین بگیرم
    فوجی s2000hd به قیمت 260 از آهونگار
    یه رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 هم به قیمت 25
    شارژر سونی bcg-34he4 به قیمت 23 تومن
    دوربین بسیار نازیه فعلا که ازاش رازیم تا بعدا چه پیش آید
    راستی کانون s1 اومده بود 660 تومن قیمت می گفت که به نظرم اصلنا ارزش این قیمت رو نداره
    مبارک باشد

2. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوست عزیز djkala با گارانتی خودش میفروشه نه گارانتی اصلی اگه گارانتی واست مهم نیست میتونی با 370 همین دوربینو بخری از طرفی 3 پایه djkala از نوع 8000 تومنیشه نه 28000 تومن من خودم سه پایه خوب با گارانتی خریدم 21000 نوع 8000 تومنیش خیلی باریکه
    سلام.ميشه مدل 3 پايه رو بگي و يا اگه ممكنه يه عكس ازش بزاري.راستش ميخوام يه دونه بگيرم و نميدونم كدوم جنس بهتره.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من هم بلاخره بعدازمدتها بلاخره وقت کردم و رفتم دئربین بگیرم
    فوجی s2000hd به قیمت 260 از آهونگار
    یه رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 هم به قیمت 25
    شارژر سونی bcg-34he4 به قیمت 23 تومن
    دوربین بسیار نازیه فعلا که ازاش رازیم تا بعدا چه پیش آید
    راستی کانون s1 اومده بود 660 تومن قیمت می گفت که به نظرم اصلنا ارزش این قیمت رو نداره

مبارکه!!!!!!

از الان دارم روزی رو می بینم که عکسهاتون توی همه نشریه های هنری چاپ میشن.و همه جا بحث از هنر عکاسی شماست.
    به امید اون روز.

5. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من چند تا سوال دارم از دوستان گلم.ممنون میشم جواب بدین.
    سوال هام رو تک تک میپرسم.لطفا همه رو توضیح بدین.
    1.در مورد این دوربین هایی که 4 تا باتری قلمی شارژی میخورن.میخوام بگم آیا باتری این دوربین ها باعث دردسر و اعصاب خوردی نیست؟چون خوندم که 8 ساعت شارژشون طول میکشه و فکر کنم عمرشون زود تموم بشه.این طور نیست؟
    و این دوربین ها با این مدل باتری برای صاحبش محدودیت ایجاد نمیکنه؟؟؟چون من نمیفهمم چرا اکثر دوربین ها 4 تا باتری قلمی میخورن و از fz28 پیروی نکردن.
    2.آخرین قیمت fz28 پانا رو ندارین؟؟

3.میخوام بدونم با fz28 و کلا عکس 10 مگاپیکسلی رو در چه اندازه ای میشه چاپ کرد؟بزرگترین اندازه منظورمه.لطفا به سانت بگید.
    و در مورد چاپگر عکس.میخوام بدونم منظور از کارتریج چیه؟قیمت جوهر چاپگر چنده؟چند تا عکس رو و در چه ابعادی با یک بار خریدن جوهر میشه چاپ کرد؟مدل کاغذهاش چیه؟و کلا هر چیزی که در مورد پرینتر عکس و اصطلاحات اون هست بگین.

ببخشید که خیلی مبتدی هستم.چون هیچ وقت نه دیدم نه داشتم.با خجالت فراوان این سوال دوم رو پرسیدم.
    لطفا در مورد جوهر چاپ عکس و کاغذ اون و قیمت کاغذ و جوهرش و هر چی لازم هست یک توضیحی بدین.
    پشاپیش از بچه های با معرفت این تاپیک تشکر میکنم.موفق و موید باشید.منتظر جوابم.مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1.در مورد این دوربین هایی که 4 تا باتری قلمی شارژی میخورن.میخوام بگم آیا باتری این دوربین ها باعث دردسر و اعصاب خوردی نیست؟چون خوندم که 8 ساعت شارژشون طول میکشه و فکر کنم عمرشون زود تموم بشه.این طور نیست؟
    و این دوربین ها با این مدل باتری برای صاحبش محدودیت ایجاد نمیکنه؟؟؟چون من نمیفهمم چرا اکثر دوربین ها 4 تا باتری قلمی میخورن و از fz28 پیروی نکردن.

3.میخوام بدونم با fz28 و کلا عکس 10 مگاپیکسلی رو در چه اندازه ای میشه چاپ کرد؟بزرگترین اندازه منظورمه.لطفا به سانت بگید.
    و در مورد چاپگر عکس.میخوام بدونم منظور از کارتریج چیه؟قیمت جوهر چاپگر چنده؟چند تا عکس رو و در چه ابعادی با یک بار خریدن جوهر میشه چاپ کرد؟مدل کاغذهاش چیه؟و کلا هر چیزی که در مورد پرینتر عکس و اصطلاحات اون هست بگین.

ببخشید که خیلی مبتدی هستم.چون هیچ وقت نه دیدم نه داشتم.با خجالت فراوان این سوال دوم رو پرسیدم.
    لطفا در مورد جوهر چاپ عکس و کاغذ اون و قیمت کاغذ و جوهرش و هر چی لازم هست یک توضیحی بدین.
    پشاپیش از بچه های با معرفت این تاپیک تشکر میکنم.موفق و موید باشید.منتظر جوابم.مرسی

1-بستگی داره محدودیت رو تو چه چیزی ببینین.از لحاظ وزنی بعله دوربینی که قلمی میخوره بالطبع سنگین تره.
    ولی اگه یه شارژر خوب و باطری مرغوب بگیرین،اینقدا هم که میگین شارژشون طول نمیکشه.

2-؟؟؟

3-میشه عکس رو تا سایز a3 چاپ کرد.ولی هرچی سایز بزرگتر میشه،کیفیت افت میکنه.حداقل تا 25*20 مشکلی نداره.

4- چاپگر های عکس،کارتریج و کاغذ مخصوص دارن که توی بسته بندی عرضه میشن.و هر پک شامل کارتریج ها و مقداری کاغذ که با این کارتریج ها چاپ بکنین.قیمت دقیق رو اطلاعی ندارم ولی ظاهرا با این وسایل،هزینه هر عکس 15*10 بالای 250 تومن میشه که در مقایسه با قیمت لابراتوارها که 150-100 تومن می زنن،به صرفه نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مبارکه!!!!!!

از الان دارم روزی رو می بینم که عکسهاتون توی همه نشریه های هنری چاپ میشن.و همه جا بحث از هنر عکاسی شماست.
    به امید اون روز.
    مباركه.خيلي عالي گرفتي.من 310 تومن گرفتم شهريورماه.انصافا با اين قيمت يه كامپكت هم نميدن چه برسه به يه دوربين با زوم 15 و فيلمبرداريه hd و زوم در حين فيلمبرداري و...........!با اين قيمت بهترين خريد رو انجام دادي.انشالله عكس هاي خوبي باهاش بگيري.دقيقا قيمتش حدوداي sx110 كانن هست ولي اين كجا و آن كجا.با اين اوصاف قيمتها مطمئنن يه مدت ديگه واجب ميشه دوربين حرفه اي بگيرم.sx1 هم با توجه به سنسور cmos اين قيمت و حتي بالاتر ازش انتظار ميرفت.ارزششو داره وقتي بدونيم با كيفيت فوق العاده بالاي full hd فيلمبرداري ميكنه.زوم 20.سنسور بزرگ و.......
    از اظهار لطف دوستان بسيار سپاس گذارم
    راستش اين دوربين خيلي برام جذاب شده بود همون روز يه پانا fz28 واسه دادشم گرفتم 385 تومن با گارانتي اصلي ولي هركاري كردم نتونستم دل از اين فوجي بكنم ولي خدايش فيلم برداريش و عكسش از اين پانا بهتر بود البته اينم بگم ما هردوتامون زياد از عكاسي سر در نمياريم ولي باز به نظرم علي رغم قيمت پاينتر اين بهتر بود
    بازم ممنون
    راستي جناب سناتور اينقد هندونه نذاريد زير بغلمون يهو ديدي باورمون شود شروع كردم به عكاسي حرفه اي

9. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز در جواب سوال دوم شما بايد بگم اين قيمتهارو من روز چهارشنبه 7 -12-87 موقعي كه داشتم دوربين مي گرفتم پرسيدم شايد به دردتون خورد
    1- sx10 410-425
    2- sx1 610-650
    3- fz28 380-400
    4- h50 360 فروشگاه اصلي سوني
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستش من پسر خاله ام يه چاپگر ليزري رنگي Hp گرفت واسه يكي از پروژه هاش ديشب با اون عكس چاپ كرديم كيفيت چندان جالبي نداشت امروز بردم بيرون كيفيت بيست
    مي خواستم بدونم اين چاپگرهاي خونگي كيفيتشون پايين يا مال ما اين قدر ضعيفه

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستش من پسر خاله ام يه چاپگر ليزري رنگي hp گرفت واسه يكي از پروژه هاش ديشب با اون عكس چاپ كرديم كيفيت چندان جالبي نداشت امروز بردم بيرون كيفيت بيست
    مي خواستم بدونم اين چاپگرهاي خونگي كيفيتشون پايين يا مال ما اين قدر ضعيفه

درسته جاش اینجا نیست ولی چون تاپیک پرینتر رو من پیگیری می کنم،همینجا میگم(یه پارتی بازی کوچولو).
    پرینتر لیزری رنگی به سایز عکس چاپ شده خیلی حساسه.یعنی اگه با این پرینتر روی a4 تمام صفحه پرینت بگیرین،یک عکس با حداکثر کیفیت ممکن برای این پرینتر خواهین داشت.
    اگه دو تا عکسو بخواین روی یه a4 چاپ کنین،(کاهش هزینه بازی)،دوتا عکس با کیفیت نصف عکس قبلی خواهین داشت.اگرم 4 تا باهم بزنین که دیگه هیچکدوم قابل استفاده نیستن.دلیلش هم اینه که در تمام صفحه،شما مثلا چشم سوژه رو تو 500 نقطه دریافت می کنین ولی دومی تو 250 نقطه.سومی هم که افتضاخه دیگه.
    در کل چاپ عکس توی لابراتوار برای سایز کوچیک از پرینتر خیلی بهتره.

13. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض كمك

سلام
    مي خواستم يه عكس ماكرو بگيرم در مود اتوماتيك دوربين اما فاصله رو رعايت نكردم بعد نتيجه اش عكس پايين شد اما اونچه كه من روناراحت كرده وجود چندتا نقطه سفيد در اون عكس بود كه با دايره قرمز مشخصشون كردم به نظرتون اشكال از كجاست از لنز يا ccd يا مشكل خاصي نيست
    با سپاس
    مشخصات عكس
    ايزو 800
    سرعت شاتر 1/70
    Last edited by lofa; 27-02-2009 at 16:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •