..............................
..............................
Last edited by p30 vahid; 18-05-2009 at 14:22.
...........تو.................. خیابانی قلمبه........................................ ...![]()
اين نامرد هر بار ازش پرسيدن طرفدار چه تيمي هستي ، گفت: اولين پيرني كه بابام برام خريد آرسنال بود... يه 100 باري هم گفته!! آخه يكي نيست به اين بگه اگرم منچستر نميشد ليورپول مي شد !! اگر هم نه، چلسي ميشد!! گير آرسنال تو هيچي نمياد!!
همه ي مردم ميدونن كه آرسنالي هستي + پرسپولسي!!
اين نامرد هر بار ازش پرسيدن طرفدار چه تيمي هستي ، گفت: اولين پيرني كه بابام برام خريد آرسنال بود... يه 100 باري هم گفته!! آخه يكي نيست به اين بگه اگرم منچستر نميشد ليورپول مي شد !! اگر هم نه، چلسي ميشد!! گير آرسنال تو هيچي نمياد!!
همه ي مردم ميدونن كه آرسنالي هستي + پرسپولسي!!
بنیتس به فرگی تبریک نگفت
مربی اسپانیایی لیورپول از تبریک گفتن قهرمانی زودهنگام به مربی اسکاتلندی منچستریونایتد طفره رفت
![]()
سایت گل: رافا بنیتس مربی باشگاه لیورپول، قهرمانی منچستریونایتد در رقابتهای لیگ برتر را به سرالکس فرگوسن تبریک نگفت. این دو مربی بزرگ هرگز رابه خوبی بایکدیگر نداشته اند ولی روابطشان در طول رقابتهای این فصل تا حدودی بدتر هم شد. آخرین اختلافی که میان این دو مربی بزرگ به وجود آمد در ماه ژانویه امسال بود که بنیتس، فرگوسن را متهم کرد که او تنها مربی ای است که به دلیل صحبتهایش برعلیه داوری ها، محکوم نمی شود .
فرگوسن اخیرا از یکی از مسئولان باشگاه بلکبرن در این رابطه که بنیتس در طول دیدارهای ورزشگاه آنفیلد، با بی احترامی رفتار می کند، حمایت کرده است. اکنون که قهرمانی منچستریونایتد در رقابتهای این فصل طبق محاسبات ریاضی مسجل شده است، رافا بنیتس از تبریک گفتن به همتای اسکاتلندی خود طفره رفته و پس از مسجل شدن قهرمانی شیاطین سرخ در این رابطه گفت:« من به منچسترویونایتد تبریک می گویم. آنها عملکرد قابل قبولی داشتند ولی دوست ندارم بیش از حد در این رابطه صحبت کنم.ترجیح می دهم بگویم، چه تیم خوبی، چه باشگاه بزرگ و قدرتمندی. معمولا باید مودب باشی و به سایر مربیان نیز احترام بگذاری. در طول رقابتهای این فصل، مسائل زیادی دیده شد که چندان جالب توجه نبود و من دوست نداشتم، همین و بس. باید به منچسترتبریک بگویم، چرا که آنها به قهرمانی رسیدند. همین !»
در صورت مخالفت باشگاه با پيشنهاد مالي
تهوز: از منچستريونايتد جدا مي شوم
خبرگزاري فارس: بازيكن آرژانتيني تيم منچستريونايتد انگليس گفت: اگر باشگاه درخواست مالي مرا نپذيرد، اولدترافورد را ترك مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، كارلوس تهوز اظهار داشت: براي ادامه همكاري همه چيز را به صورت واضح و شفاف بيان كردم. مديربرنامه هايم درخواست مرا با جزييات كامل براي باشگاه شرح داده است. وقتي شرايط مورد نظر من تامين نشود، بديهي است نمي توانم به همكاري ادامه دهم.
اين بازيكن افزود: تصميم با منچستر است. اين باشگاه بايد درباره درخواست مالي من تصميم گيري كند. به اين ترتيب اگر پذيرشي در كار نباشد، چون بازيكن قرضي هستم، مجبور به ترك اولدترافورد هستم.
مهاجم آرژانتيني در حالي اظهارات تازه خود را بر زبان آورد كه تا يك ماه ديگر قرارداد حضور قرضي دو ساله او به پايان مي رسد و در صورت قطع همكاري با قهرمان انگليس، بارديگر پيراهن كورينتيانس برزيل را به تن مي كند.
اين بازيكن با پيشنهاد ليورپول، منچسترسيتي و رئال مادريد روبرو است.
رونالدو در یونایتد می ماند
ستاره شماره 7 باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده که قصد ترک این تیم را ندارد.
سایت گل: کریس رونالدو،ستاره پرتغالی منچستر بر این نکته تاکید کرده که از زندگی در این باشگاه و از اینکه پیراهن شیاطین سرخ را برتن می کند لذت می برد. این ستاره پرتغالی که پس از قهرمانی این تیم دررقابتهای لیگ برتر این صحبتهارا به زمان می آورد ، درروزهای اخیر به باشگاه مادریدی مربوط می شود ولی خود او در گفت و گوبا news of the world اعلام کرده که تصمیم دارد تا در اولدترافورد بماند. کریس در این رابطه گفت:« منچستر تیمی به سان یک خانواده است و من در اینجا واقعا خوشحالم. ما توانستیم برای باردیگر دررقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسیم و این فوق العاده است و از این بابت بسیار خوشحالم. در این باشگاه همه بسیار صمیمی هستند و به همین دلیل است که همه منچستر را دوست دارند و البته من هم همین طور»
کریس در ادامه در مورد کسب سومین مدال قهرمانی همراه با منچستر را افتخار بزرگی داسنت. بدین ترتیب می بایست احتمال انتقال او به رئال را بسیار بعید دانست و این در حالی است که این روزها تمام مطبوعات از حضور رونالدو در باشگاه کهکشانی حرف می زنند. پرس که به احتمال زیاد به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده خواهد شد، به به خدمت گرفتن رونالدو، ابراز تمایل کرده و از امضای یک پیش قرارداد با این ستاره پرتغالی خبر داده است. البته سرالکس همیشه چنین اخباری را رد کرده و تاکید می کند که تصمیمی برای فروش رونالدو، به ویژه به تیم رئال ندارند.
رونالدو با بولت تمرین کرد
دونده قهرمان المپیک به ستاره پرتغالی یونایتد تمرین می دهد
سایت گل- کریستیانو رونالدو این روزها با اوسین بولت دونده جامائیکایی قهرمان المپیک تمرین کرده است. بولت برای تماشای بازی یونایتد و آرسنال که عصر امروز برگزار می شود در اولدترافورد خواهد بود. منچستریونایتد برای تثبیت عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر به یک امتیاز در دو دیدار پایانی خود نیاز دارد تا برای هجدهمین بار قهرمان رقابتهای لیگ انگلستان شود. اگر این اتفاق رخ دهد این یازدهمین قهرمانی منچستریونایتد از سال 1992 که نام این رقابتها به لیگ برتر تغییر یافته، خواهد بود. و اوسین بولت برنده طلای المپیک در دو صدمتر و دویست متر می خواهد در صورت کسب عنوان قهرمانی منچستر برابر توپچی های لندن در اولدترافورد در این رویداد مهم حضور داشته باشد.
او به Four-Four-Two magazine گفت: اگر آنها به من اجازه دهند خیلی دوست دارم درزمین باشم و توپ را وارد دروازه کنم. خیلی دوست دارم عکسی در زمین اولدترافورد داشته باشم. کسی چه می داند . شاید روزی من هم یکی از بازیکنان منچستریونایتد شد." بولت درتمرین روز جمعه یونایتد حضورداشت و چند دستور تمرینی هم به کریستیانو رونالدو در مورد نحوه دویدن او در زمین بازی و راههای جلوگیری از آسیب دیدگی داد."
من چند نکته در مورد استارتهای سریعی که همیشه دارد گوشزد کردم. به او گفتم که اگر پایش را مقابل خود قراردهد خیلی کارش راحت تر خواهد بود. او می تواند به مراتب بهتر باشد و سریعتر و طولانی تر بدود. "
ماکدا به ایتالیا برنمی گردد
مدیربرنامه های ستاره یونایتد می گوید که او به طور قرضی به هیچ باشگاه ایتالیایی نمی رود
سایت گل- جوانی بیا مدیر برنامه های فدریکو ماکدا گفت که او قصد ندارد به عنوان بازیکن قرضی به تیمی در ایتالیابرود. طبق گزارشهای منتشر شده در رسانه های ایتالیایی تیمهای پارما و آتالانتا دنبال ستاره ایتالیایی یونایتد هستند و می خواهند او را برای فصل بعد در اختیار گیرند. با این حال مدیربرنامه های ضمن تکذیب این خبر گفته که او هیچ پیشنهادی دراین رابطه دریافت نکرده است.
بیا دراین رابطه گفت:" هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم چون منچستریونایتد چیزی در این مورد به ما نگفته و هیچ کسی با کسی تماس نگرفته است." این درحالی است که ماکدا به تیم زیر 21 ساله های ایتالیا دعوت شده است . او یکی از چهل بازیکنی است که برای حضور در اردوی تیم ملی ایتالیا جهت شرکت در رقابتهای این فصل زیر بیست و یک ساله های اروپا در سوئد، به شمار می روند. البته لیست نهایی بازیکنان 23 نفرخواهد بود.
با نظر هواداران و هم تيميهايش
"ويديچ" بهترين بازيكن فصل منچستريونايتد شد
مدافع صربستاني منچستريونايتد از سوي هواداران اين تيم به عنوان بهترين بازيكن فصل 2009-2008 انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نمانيا ويديچ طي مراسمي يكشنبه شب جايزه بهترين بازيكن سال منچستريونايتد را كه با راي هواداران انتخاب ميشود و همچنين جايزه بزرگ بازيكن سال با نظر هم تيميهاي خود را بدست آورد.
ويديچ پس از كسب اين دو جايزه گفت: «از اين بابت مفتخرم. زماني كه تواناييهاي هم تيميهاي خود را ميسنجم كسب چنين جوايزي شگفتانگيز تلقي ميشود.»
در اين مراسم همچنين كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي منچستريونايتد جايزه زيباترين گل سال را به سبب گلي كه در ديدار برابر پورتو به ثمر رسانده بود، از آن خود كرد.
جيمز چستر 20 ساله هم جايزه بهترين بازيكن تيم دوم منچستريونايتد و فدريكو ماكدا مهاجم 17 ساله ايتاليايي جايزه بهترين بازيكن آكادمي باشگاه را بدست آورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)