سلام........
دوستان هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام........
دوستان هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زيدان برترين بازيكن تاريخ رئال!!!
بعد از يك نظر سنجي يك هفته اي بهترين بازيكن تاريخ رئال مشخص شدودر اين ليست 100 نفر حضور داشتند كه 10 نفر اول عبارتند از:
۱-زیدان
۲- دی استفانو
۳-رائول
۴-برنابئو
۵-کاسیاس
۶-کارلوس
۷-بوتراگئنو
۸-هیرو
۹-هوگو سانچز
۱۰-پوشکاش
بازیکنانیکه الان در ترکیب رئال هستند در کل لیست:رائول،کاسیاس،راموس،ش ستر،میاتوویچ،گوتی ،نیستلروی و سالگادو
به نظر من واقعا عجيبه..........نظر من اينطوريه.....:
اگه از نظر دلم بخوام بگم رائول اول..........
اما از نظر عقلي دي استفانو اول..........
به نظر شما چه كسي برترين بازيكن تاريخ رئاله؟؟؟؟؟؟؟؟
اوووووووف خیل خسته شدم باور میکنید که از صبح که بابمون بیدارم کرده و هی برو دنبال این کار و برو دنبال اون کار اخه نزدیکای عیده و باید خونه تکونی بکنیم و از قالیشویی گرفته تا ....واس همین هی در به در دنبال کارا بودم و همین الان یه کم راحت شدم و سریع اومدم که ببینم چه خبره اقا این که چارلز عزیز خبر 10 بازیکن برتر رو گذاشت باهاش خیلی حال کردم واقعآ زیدان تک تو دنیا به نظر من از مارادونا و پله هم بهتره.
سلام احمد جان...........خدا قبول كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(منظورم قاليشويي و ...)
ما كه امسال ميريم خونه دايي تويه تركيه.....و حال مي كنم كه هيچ كاري نمي كنم!!!!!!!!!!!
راستي زيدان خوبه اما نه بهتر از رائول..............
موافق نيستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي در مورد نيكلاس كيج بايد بگم كه منم دنبال عكس هستم........اگه گير اوردم حتما ميزارم.......
مصاحبه په په:
بازيكن اين روزها آماده ي خط دفاع رئال اعتقاد دارد تیم باید به سختی بجنگد تا قهرمان شود.مصاحبه ی او با سایت رئال مادرید را در این پست می گذارم.
شما با فاصله ۸ امتیاز در صدر جدول هستید ولی هنوز نمی توان گفت رئال قهرمان است...
ما با اختلاف قابل توجهی با تیم دوم داریم ،ولی لیگ هنوز تمام نشده و ما باید سخت بجنگیم چون حریفان سختی در پیش داریم.
در مورد شایعاتی که در مورد رفتن شوستر است چه فکر می کنی؟...
او به ما اعتقاد دارد و من شخصا او را به عنوان مربی دوست دارم.تیم با او هماهنگ است ولی به هر حال تصمیم نهایی با مدیر باشگاه است.ما همیشه سعی خود را برای پیروزی می کنیم.و من مطمئنم در پایان فصل نتیجه تلاشمان را می بینیم.
ریازور،ورزشگاه بی رحمی است....
ما می دانیم بردن آسان نیست،آنها سویا را برده اند و حالا با انگیزه ی زیاد مقابل ما بازی می کنند و ما باید سخت کار کنیم تا آنها را شکست دهیم.
چند تا از بازیکنان مقابل شما خیلی انگیزه دارند...
هر بازیکنی مقابل رئال بهترین بازی اش را انجام میدهد و من می دانم خیلی ها از شکست رئال خوشحال می شوند
چگونه باید بازیکنانی مانند آگرو را از تکل های خشن مدافعان حفظ کرد؟..
همه ی بازیکنان باید محافظت شوند،در ضمن آگرو هم تنها بازیکنی نیست که در خطر است به وضعیت روبن نگاه کنید..
آیا فکر می کنی این فصل پس از حذف شدن از جام قهرمانان به هدر رفته ..
نه.ما در حال حاضر برای فتح بهترین لیگ جهان می جنگیم،این هم افتخار بزرگی است.
سلام به همه دوستان
نظر باطني من به عنوان برترين بازيكن رئال كسي نيست جز داش زيزوي خودمون
اما متعصب ترين و با مرام ترينشون كسي نيست جز خودمرائول گونزالز بلانكو
![]()
من اينجا دارم گل ميزنم، بعد شما از زيدان نام مي بريد؟
كي فصل پيش آقاي گل شد نامردا؟
4تا بازي نبودم، باختين كه!
بدون من نتونستين رم رو تو خونه ببريد!
رائول توهم گلت آفسايد بود كه بابا! چي ميگي تو؟![]()
بچه ها خبر جديد كه حتما ديگه تا الان همتون خونديد ( ولي برا كامل بودن آرشيو خبريمون باز هم ميگم) اينه كه سرمربي تيم برزيل براي بازي دوستانه مقابل سوئد بازيكنان مورد نظرش رو به تيم دعوت كرد كه از اين ميان روبينيو باپتيستا و مارسلو، سه بازيكني هستند كه از رئال ميرن، ضمن اينكه سوپر استار شهر كاتالان، رونالدينيو، به تيم اصلا دعوت نشد!!!!
بنده نگفتم که با ادب تر از شما هستم : ولي توي قوانين فروم اگه نگاه کني خبرهايي که باعث بر هم نخوردن نظم تاپيک نميشه عيب نداره گفتنش
اينکه اينجا مختص طرفداراي رئاله و لا غير : يکم جاي فکر داره که چرا همچين چيزي تو قوانين نيست
بهتره در غالب پيشنهاد اين رو به مديران اطلاع بدين به جاي تمسخر و ...
Last edited by MoJtaBa.R; 12-03-2008 at 20:51. دليل: به خاطر بر هم نخوردن نظم تاپيک يکسري مطالب حذف شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)