تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 229 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا تولدت مبارک!!!!

ستاره برزیلی میلان امروز 27ساله شد و باشگاه میلان و آندری شوچنکو برای او روزهای بسیار خوبی را آرزو کردند.

سایت گل: کاکا امروز تولد 27 سالگی اش را جشن گرفت و پیغامهای تبریکی را از سوی آندری شوچنکو و باشگاه میلان دریافت کرد. کاکا در سال 2003 از باشگاه سائوپائولو به میلان پیوست و در طول شش فصل حضور در این تیم توانست به قهرمانی دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، اسکودتو، سوپرکاپ اروپا ، جام باشگاه های جهان و سوپرکاپ ایتالیا دست یابد و همچنین به عنوان یک ستاره روسونری جایزه توپ طلایی و برترین بازیکن فیفا را نیز کسب کرد.

سران باشگاه برای این ستاره خود روزهای بسیار خوب را آرزو کردند و شوچنکو هم پیغام کوچکی برای ستاره برزیلی تیمشان دارد:« من روزهای مثبت و خوبی را برای کاکا آرزو می کنم. او همه چیز درزندگی اش دارد و امیدوارم که همیشه شاد باشد وبه عنوان یک بازیکن فوتبال و در جمع خانواده اش نیز روزهای شادی را پشت سر بگذارد.»

میلان هم بیانیه ای رسمی برای تولد ستاره شماره یک خود برروی وب سایت این باشگاه قرار داده است:« تولد ریکاردو کاکا را به او و به تمام میلانی ها تبریک می گوئیم.آرزوهای بسیار خوبی برای او از طرف خودمان و تمام هواداران برای او داریم.» و کاکا نیز از این موضوع تشکر کرده است. روسونری در حال حاضر در بوداپست به سر می برند وامشب در دیداری دوستانه به مصاف یکی از تیمهای مجارستان می روند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا رئال را تحسین کرد

ستاره روسونری تیم کهکشانی را تحسین و شایعه تمایل فراوانش برای در اختیار داشتن بازوبند کاپیتانی تیم مادریدی را رد کرد.

سایت گل: در هفته های اخیر ، مجددا شایعاتی مبنی بر حضور احتمالی کاکا، ستاره برزیلی باشگاه میلان در رئال مادرید به گوش می رسد و این در حالی است که کاکا همیشه اعلام کرده که می خواهد باقی عمر فوتبالی اش را در ترکیب روسونری به پایان برد.

او در گفت و گو با روزنامه ای مجارستانی حرفهای خوبی برای باشگاه مادریدی داشت. کاکا در مورد باشگاه رئال مادرید گفت:« رئال تیمی استثنایی است ولی همان طور که بارها و بارها گفته ام، من اصلا نمی خواهم تا میلان را ترک کنم ولی باز هم می گویم: من میلان را دوست دارم و می خواهم برای مدت زمانی طولانی در این تیم توپ بزنم.» این ستاره 26 ساله، در مورد احتمال پیوستنش به تیمهایی انگلیسی از جمله منچسترسیتی ادامه داد:« من در ماه ژانویه پیشنهاد آنها را رد کردم، چرا که همه در میلان می دانند که ما آینده بسیار روشنی را پیش رو داریم. من علاقه فراوانی به میلان دارم و همین علاقه است که مرا سالهای سال در اینجا نگاه خواهد داشت. تیم ما تیمی است که از بازیکنانی شکل گرفته که مدت زیادی است در رختکن این تیم هستند و این اصلا بد نیست. هر چند که گهگداری لازم است تا تغییراتی اهمال شود. این دقیقا همان سیاستی است که تیم ما دنبال می کند.زمانی که مالدینی بازنشسته شود، فکر می کنم کاپیتان بعدی تیم ما آمبروزینی یا گتوزو خواهد بود. ولی من از به بازو بستن بازوبند کاپیتانی بدم نمی آید و شاید روزی این کار را بکنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کیاردرآرزوی بازی درمیلان،اینتر،یووه

سایمون کیار مدافع پالرمو از اینکه مورد توجه باشگاه های بزرگ سریA قرار گرفته است خوشحال است امیدوار است در پایان فصل به یکی این تیم ها بپیوندد...

سایت گل : سایمون کیار مدافع دانمارکی پالرمو از میلان، یوونتوس و اینتر خواست تا او را در مهلت نقل و انتقالات جذب کنند.مدافع 20 ساله دانمارکی پالرمو که تابستان گذشته از باشگاه دانمارکی اف سی میدتیلند به سری A آمد در این فصل نمایش درخشانی در پالرمو داشته و توجه تیم های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.

او چهار سال دیگر با پالرمو قرارداد دارد اما احتمال پیوستنش به تیم دیگری در تابستان را رد نمی کند.کیار در گفتگو با Sportmediaset.it می گوید :"من اکنون بازیکن پالرمو هستم اما هیچکس نمی داند در مهلت نقل و انتقالات چه اتفاقی رخ خواهد داد.من آرزو دارم روزی در تیم های بزرگ سری A نظیر میلان، اینتر و یوونتوس بازی کنم."

این درحالی است که مائورتزیو زامپارینی رئیس پالرمو شایعات اخیر را تکذیب کرد و گفت به هیچ عنوان ستاره های تیمش را نمی فروشد.البته یک پیشنهاد مالی مناسب به احتمال فراوان می تواند نظر زامپارینی را تغییر دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک خبر خوشحال کننده:

قرارداد امرسون فسخ شد

امرسون هافبك برزيلى روسونرى بر اساس يك توافق دو طرفه با مسئولان ميلان قراردادش را با اين تيم فسخ كرد. به گزارش وب سايت ميلان هافبك ۳۳ ساله روسونرى طبق توافق با باشگاه و به دليل مشكلات شخصى قراردادش را با اين تيم فسخ كرد. بازيكن اسبق تيم ملى برزيل در سال ۲۰۰۷ بعد از يك فصل حضور در رئال مادريد به ميلان آمد. او در طول اين ۲ فصل نتوانست جايگاه ثابتى در تركيب اصلى ميلان پيدا كند و در اكثر مواقع بازيكنى نيمكت نشين بود. او در طول مدت حضورش در ميلان تنها ۳۵ بازى براى اين تيم انجام داد. هافبك سابق تيم هاى رم، يوونتوس و بايرلوركوزن برنامه اى براى آينده خود اعلام نكرده و گفته مى شود احتمالاً او هم مثل رونالدو راهى ليگ برزيل مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوسو در تمرينات ميلان آفتابى شد

ايوان گنارو گتوسو هافبك محبوب ميلان بعد از ماه ها دورى از ميادين به دليل جراحى زانو به تمرينات اين تيم بازگشت و باعث خوشحالى كادر فنى و همتيمى هايش شد.رينو از دسامبر گذشته به دليل مصدوميت شديد در جريان بازى ميلان مقابل كاتانيا در اين فصل تنها ۱۱ بار براى ميلان به ميدان رفته و با توجه به شروع تمرينات به نظر مى رسد او در روزهاى حساس به كمك ميلانى ها بيايد. پيش از اين گفته مى شد او تا پايان فصل نمى تواند ميلان را همراهى كند اما بازگشت زود هنگام او باعث شده تا او بتواند حداقل در ۲ بازى پايانى فصل ميلان را همراهى كند. اين در حالى است كه كاخا كالادزه و دانيله بونه را دوران نقاهت بعد از مصدوميت را پشت سر مى گذارند و به زودى آماده حضور در تركيب روسونرى خواهند شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چزاره مالدینی: پائولو مربی نمی‌شود

چزاره مالدینی گفته پسرش پائولو بعید است هدایت تیمی را در دست بگیرد.

سایت گل: پائولو مالدینی ستاره کهنه‌کار میلان قصد دارد در پایان فصل بازنشسته شود. دوران بازی این بازیکن 40 ساله به آخر خود نزدیک شده است.

چزاره مالدینی، مربی سابق تیم ملی ایتالیا فکر نمی‌کند بازیکنش آن طور که بعضی‌ها حدس می‌زنند مربی شود: «نه، او بعد از دوران بازی رو به مربی‌گری نخواهد آورد. در حال حاضر چیزی مشخص نیست و گزینه‌های بسیاری پیش روی اوست که حتی بعضی از این گزینه‌ها خارج از فوتبال است.»

چزاره مالدینی همچنین درباره اوضاع فعلی تیم ملی ایتالیا زیر نظر مارچلو لیپی می‌گوید: «به نظر من لیپی به تمام بازیکنانی که در جام ملت‌های اروپا بازی کردند توجه دارد و تیم او کاملا جدید نیست. درباره آنتونیو کاسانو هم باید بگویم دعوت نکردن از او تصمیم شخصی لیپی است و باید به آن احترام گذاشت.»

چزاره درباره اوضاع میلان هم اظهار نظر کرده و گفته اعتقادی به این ندارد که باشگاه میلان تحولی بزرگ داشته باشد: «میلان برای مدعی شدن و پیروز شدن احتیاج به بازسازی کامل تیم ندارد. چند تغییر لازم است ولی احتیاجی به تغییرات بزرگ نیست. آنها بعد از این همه سال جای خالی پسر من را حس خواهند کرد ولی به نظر من تیاگو سیلوا گزینه بسیار خوبی است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ستایش بکام از میلان

دیوید بکام گفته بسیاری از بازیکنان حاضرند از دستمزدشان کاسته شود ولی در میلان بازی کنند.

سایت گل: دیوید بکام حاضر شده از بخش عمده دستمزد خود بگذرد تا بتواند مدت بیشتری به صورت قرضی در میلان بماند. او گفته هیچ تردیدی درباره این تصمیم خود نداشته: «از یک چیز مطمئنم، بسیاری از بازیکنان در اروپا هستند که حاضرند از جیب خود پول بپردازند تا در باشگاهی مثل میلان بازی کنند.

من هر کاری کرده‌ام تا بتوانم تا انتهای فصل در میلان بمانم.» گفته می‌شود کارلو آنچلوتی در تابستان به چلسی می‌رود ولی این بازیکن 33 ساله اعتقاد دارد کارلتو در میلان خواهد ماند: «وقتی به میلانلو آمدم آنچلوتی داشت انگلیسی یاد می‌گرفت. هر بار سعی می‌کنم اشتباهات او را تصحیح کنم او روی این اشتباهات خود تاکید می‌کند و می‌خندیم. اما خبری از چلسی نیست.»

این بازیکن سابق منچستریونایتد در یادگیری زبان ایتالیایی مشکل دارد: «پیشرفت زیادی نداشته‌ایم. می‌توانم به داور تبریک بگویم یا به پیپو بگویم گل خوبی زدی. مالدینی انگلیسی حرف می‌زند و گتوزو هم هست که انگلیسی حرف می‌زند که در آن مسلط است. حرف‌های او را به خوبی درک می‌کنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی:جرارد لیورپول را ترک نمی کند

کارلو آنچلوتی سرمربی روسونری معتقد است احتمال این که استیون جرارد کاپیتان لیورپول راضی به ترک آنفیلد شود تقریبا صفر است...

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان علاقه زیادی به جذب استیون جرارد کاپیتان لیورپول در مهلت نقل و انتقالات تابستانی دارد اما او معتقد است جرارد به سختی آنفیلد را ترک می کند.

کاپیتان لیورپول در طی چند سال اخیر مورد توجه میلانی ها قرار گرفته اما اکنون که میلان قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات تغییراتی اساسی در خود ایجاد کند تا با قدرت در رقابت های فصل بعد حضور یابد، بحث خرید جرارد بار دیگر بر سر زبان ها افتاده است.

آنچلوتی در گفتگو با روزنامه مجارستانی Nemzeti Sport می گوید :"جرارد بازیکن فوق العاده ای است اما بعید به نظر می رسد لیورپول را به مقصد تیم دیگری ترک کند.ما بازیکنان زیادی را برای جذب کردن در نظر داریم اما اکنون و قبل از پایان فصل نام بردن آنها کمی زود است." کاکا هافبک برزیلی میلان اخیرا اعلام کرد :" اگر دست من بود به هر قیمتی شده جرارد را به سن سیرو می آوردم."

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بکام:آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند

دیوید بکام به خبرنگاران اعلام کرد آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند...

سایت گل : دیوید بکام هافبک ملی پوش میلان که از زمان حضور قرضی اش در این تیم تا به حال دو گل به ثمر رسانده و چندین پاس گل برای هم تیمی هایش مهیا کرده به خبرنگاران اعلام کرد که آنچلوتی ، کاندید مربیگری چلسی، در حال یادگیری زبان انگلیسی است.

بکام تنها بازیکن میلان است که زبان مادری اش انگلیسی است بنابر این آنچلوتی می تواند برای بهتر ارتباط برقرار کردن با بکام زبان انگلیسی یاد بگیرد اما نمی توان قبول کرد که مربی یک تیم برای ارتباط برقرار کردن با بازیکنش زبان او را یاد بگیرد.شاید اخبار اخیر مبنی بر پیشنهاد چلسی به کارلتو موجب شده او به دنبال یادگیری زبان انگلیسی باشد.

بکام می گوید :"وقتی من به میلان آمدم آنچلوتی مشغول یادگیری زبان انگلیسی بود، هر وقت من تلاش می کردم اشتباهات انگلیسی اش را تصحیح کنم او روی اشتباهش پافشاری می کرد و در پایان هر دو می خندیدیم." بکام بلافاصله بعد از ای گفت :"البته من هیچ چیز در مورد چلسی نمی دانم."

اگر آنچلوتی هدایت چلسی را بر عهده بگیرد به شمار مربیان ایتالیایی در انگلیس و ایرلند اضافه خواهد شد.فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس، جووانی تراپاتونی سرمربی تیم ملی ایرلند و جان فرانکو زولا سرمربی وستهم هم اکنون در بریتانیا مشغول کار هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رقابت با بازيكن انگليسي ميلان

همسر ديويد بكام عضو تيم ژيمناستيك گالاكسي شد

خبرگزاري فارس: همسر بازيكن انگليسي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا به ازاي هر ماه فعاليت در ژيمناستيك، 3 هزار دلار مي‌پردازد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از واشنگتن پست، ‌ويكتوريا بكام از ابتداي ماه آوريل در تيم ژيمناستيك لوس آنجلس گالاكسي امريكا به فعاليت پرداخته است.
    وي با پرداخت حق عضويت 3 هزار دلاري در ماه، تصميم گرفته به موازات فعاليت ورزشي همسرش، خود نيز به اين رشته مشغول شود.
    ويكتوريا 35 ساله در اين باره گفت: "از مدت ها قبل تصميم روي آوردن به ژيمناسيتك را داشتم. براي اينكه به لحاظ ورزشي با ديويد رقابت كنم، عضو گالاكسي شدم. "
    مطابق اين گزارش، ويكتوريا در دوران نوجواني و سال هاي قبل از ازدواج با كاپيتان اسبق تيم ملي انگليس، در اين رشته فعاليت كرده است.
    ديويد بكام در فوتبال با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي قرارداد دارد و اكنون به صورت يار قرضي در تيم آ.ث ميلان بازي مي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •