تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين سرویس دهنده های Adsl در شیراز

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • امين نت www.kara-amin.com

6 7.79%
  • شاتل www.shatel.ir

24 31.17%
  • هميارنت www.hamyar.net

4 5.19%
  • صبانت www.sabanet.ir

27 35.06%
  • پارس آنلاين parsonline.com

13 16.88%
  • فن آوا fanavadp.com

3 3.90%
صفحه 172 از 187 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 1866

نام تاپيک: Adsl/ شهر شيراز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Oryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صبانت مشکل داره ؛ سرعت افتضاح هستش ...

تولد حضرت مهدی بود که واسه من از 50 اومد روی 10~20 ؛ البته بعد 1 دقیقه ...

اما الان خیلی دیر وصل میشه یا اصلا نمیشه ... شبانه هم امشب دیگه بدتر از شب های دیگه هست 15 !!!

دوستان دیگه صبازپرت ی همین مشکلات رو دارن !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

برای کم هم قرار شده از الفو چک کنند و سایدم اسپلیتر رو توی الفو عوض کنند ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

امروز 4شنبه از ظهر تا حالا اینترنت من مشکل داره.واسه بقه هم همینطور ه؟آراکس و منطقه هم مخابرات ایمان.

حامد جان مثل اینکه هیچ کس از پارس آنلاین نگرفته ..
    شما خطتون فیبر نوری نیست ؟> ؟ ؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

حامد جان مثل اینکه هیچ کس از پارس آنلاین نگرفته ..
    شما خطتون فیبر نوری نیست ؟> ؟ ؟
    آره ظاهرا.والا نمیدونم.منطقه ما فرهنگ شهر هست.فیبر نوری هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آره ظاهرا.والا نمیدونم.منطقه ما فرهنگ شهر هست.فیبر نوری هست؟

پیش شمارتون چند هست ؟ ؟ ؟ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    منزل ما خیابون خلیلی هست . خط های خیابون خلیلی خیلی وقته فیبر نوری شده . خطهای ملاصدرا هم چند روزی هست فیبر نوری شده . یکی نیست به اینا بگه شما که عرضه ندارید خدمات بدین بشینید سر جاتون نمی خواد پیشرفته بشید فیبر نوری بیارید . پارسال بود تقریبا که از صبا Adsl گرفتم . صبا تنها مرکزی بود که به فیبر نوریا ADSL می داد . خیلی عالی بود . مثل رویا . سرعت بالا . بدون نیاز به شماره گیری با مودم . قبل از اینکه ویندوز کاملا بالا بیاد اینترنت وصل بود . سرعت خفن 50 کیلو بر ثانیه . اکانت ارزون 3ماه 30 تومن . ولی این رویا به سرعت از بین رفت و یک دفعه طی یک عملیات انتحاری و شهادت طلبانه مخابرات گور به گور شده کابل برگردون کرد و چراغ خوشگل مودم خوشگلم چشمک زن شد . حدود 5 ماه از اون روز می گذره و من در آرزوی اینترنت پر سرعت هستم . خواستم وایرلس بگیرم بعضی از شرکتا می گفتند ماهی 100 تومن و بعضی می گفتند هزینه اولیه 700 تومن . خلاصه برگشتیم به زمان تیرکمون و نیزه . اینترنت دایال آپ .
    حالا کسی می تونه منو از این فلاکت نجات بده ؟ راهی چاره ای اینترنت ماهواره ای ( با دیش ) با کوفت با هر چی .
    Last edited by alaveh; 21-08-2008 at 23:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که حدود 20 روزه با صبا مشکل بهم زدم. چراغ لینک چشمک زنه. مخابرات اومده خونمون خط را چک کرده میگه از لحاظ ما مشکل نداره. از صبا نت اومدن خونه نفهمیدن مشکل چیه. حالا قرار شده اسپیلتر مخابرات را برام عوض کنند.

راستی من یک خط دیگه دارم که pcm هست کجا باید تقاضا بدم pcm را بردارند؟ اصلا این کار را می کنند؟ چقدر طور میکشه؟
    می خوام اگه بشه با این خط دیگه از شاتل بگیرم.
    من 2 ماه و نیم این مشکل رو داشتم . هر 4 یا 5 روزی یک بار چراغ ثابت می شد و اینترنت وصل می شد . به محض اینکه به هر دلیلی مودم ریست می شد لینک می پرید و تا چند روز بعدش ثابت نمی شد . خودمو خفه کردم آخرش اشتراک 3 ماهم تموم شد و نتونستن درستش کنند . به آقای عسکری توی صبانت و یک نفر دیگه توی مخابرات هم 100 بار زنگ زدم فایده نداشت .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    منزل ما خیابون خلیلی هست . خط های خیابون خلیلی خیلی وقته فیبر نوری شده . خطهای ملاصدرا هم چند روزی هست فیبر نوری شده . یکی نیست به اینا بگه شما که عرضه ندارید خدمات بدین بشینید سر جاتون نمی خواد پیشرفته بشید فیبر نوری بیارید . پارسال بود تقریبا که از صبا Adsl گرفتم . صبا تنها مرکزی بود که به فیبر نوریا ADSL می داد . خیلی عالی بود . مثل رویا . سرعت بالا . بدون نیاز به شماره گیری با مودم . قبل از اینکه ویندوز کاملا بالا بیاد اینترنت وصل بود . سرعت خفن 50 کیلو بر ثانیه . اکانت ارزون 3ماه 30 تومن . ولی این رویا به سرعت از بین رفت و یک دفعه طی یک عملیات انتحاری و شهادت طلبانه مخابرات گور به گور شده کابل برگردون کرد و چراغ خوشگل مودم خوشگلم چشمک زن شد . حدود 5 ماه از اون روز می گذره و من در آرزوی اینترنت پر سرعت هستم . خواستم وایرلس بگیرم بعضی از شرکتا می گفتند ماهی 100 تومن و بعضی می گفتند هزینه اولیه 700 تومن . خلاصه برگشتیم به زمان تیرکمون و نیزه . اینترنت دایال آپ .
    حالا کسی می تونه منو از این فلاکت نجات بده ؟ راهی چاره ای اینترنت ماهواره ای ( با دیش ) با کوفت با هر چی .

دوست من اردلان هم خونشون رحمت آباده اونم از صبا گرفته ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای کم هم قرار شده از الفو چک کنند و سایدم اسپلیتر رو توی الفو عوض کنند ...
    آقا شما چی شد کارت یه توضیح بده ...... من منتظرم ببینم واسه شما وصل میشه یا نه

راستی مودم رو از خود لاوان بهت دادن یا قبلا داشتی . مارکش چیه و چند گرفتی ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از لاوان 256 گرفتم.3روزه وصل شد. الان هم با 28-29 دانلود مي كنم . تا حالا كه مشكلي نداشتم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •