بچها اين بسته آموزشي تست قرمز چطوره؟
ارزش داره آدم بگيره قيمتش چند 85000؟
بچها اين بسته آموزشي تست قرمز چطوره؟
ارزش داره آدم بگيره قيمتش چند 85000؟
داره گولت میزنه سهیل گولشو نخور
میخواد راه به درت کنه (جدی نگیرید(: )
من تا حالا همه ی درسا رو با هم جلو می بردم ولی این طوری هم خیلی بیشتر طول میکشه و هم چون باید دوره هم بکنم بازم یه قسمتی از وقتم هدر میره. به نظر شما همین روش رو ادامه بدم و یا این که به صورت کتاب کتاب پیش برم؟! من هنوز ادبیات رو هیچی نخوندم و از بقیه ی عمومیا هم تقریباً نیمی از کتاب مونده و در اختصاصی کمی اوضام بهتره.توی این سنجش آخریه درصد همه ی درسام بین 42 تا 66 بود. به من بگید دارم خوب پیش میرم یا نه؟من عضو کانون هستم ولی متأسفانه همراه برنامه پیش نرفتم. لطفاً به من بیچاره بدبخت پشت کنکوری که سال پیش دانشگاهی هستم کمک کنید. ما الآن تقریباً مدرسه نمیریم تا امتحانای ترم ولی مطالعه ی من در حدود روزی 6 ساعت بیشتر نیست با این وجود انتظار میکشم تا زود تر کنکورو بدم و راحت بشم.فقط میخوام رتبم تو کنکور زیر هزاربشه! به نظر شما میشه؟
اگه مي خواي زير 100 بشي بايد همه رو تقريباً بالاي60 بزني اگه بتوني ميشه
البته بستگی داره
ولی من موافقم
به طور نسبی بالای 65 درصد
رتبتون 1000 زیر میشه
شما نباید عمومی ها ول میکردید
چون به هر حال دروس عمومی هم با اهمیت هستن
حالا اگه میزان ساعات مطالعتون رو بالا ببرید
مطمئنا میتونید قبول شید جایی که دلتون میخواد
6 ساعت کمه باید بیشتر بخونید
ممنون
نه دوست عزیزنوشته شده توسط:deer
دوستان زمان ثبت نام ازمونهای جامع سنجش تمام شده
اینو بخون
تو سایت
شرکت تعاونی خدمات سازمان سنجش نوشته
برای ثبت نام در مراحل بعدی آزمون از روز دوشنبه 2/2/87 به سایت مراجعه نمایید
ممنون
Last edited by soheilsmart; 16-04-2008 at 10:07.
00 رو چیکار کردی سهیل
سلام به رقبای محترم![]()
من متاسفانه به خاطر مشکلات پشت سر هم نتونستم درست حسابی تست بزنم همتونم میدونین که وقت چندانی باقی نمونده.
میخواستم یه کتاب برای تحلیلی ، گسسته و دیفرانسیل معرفی کنین که زیاد حجیم نباشه(مثل گاج) و تستای کنکورش زیاد باشه که بشه تو این دو ماه تست هاشو زد.
(ضمنا من مشکل مفهوم درس ندارم فقط تست کم زدم و کتاب نیاز دارم!)
ممنون.
دوست عزیز من هم عضو کانون هستم و نتونستم با برنامه ی ازمون پیش برم ولی برای رتبه ی زیز هزار 6 ساعت در روز کمه . البته اگر همین 6 ساعت رو مفید می خونی عالیه . چون خیلی ها 14 ساعت می خونن ولی درست نمی خونن یا اون جوری که باید بخونن نمی خونن .
دوستان شما هیچ کدوم از درساتون تموم شده یا نه ؟
من به دلیل نگرانی که داشتم دوباره دارم از پیش 1 می خونم .هر چی می خونم باز هم فکر می کنم باید بیشتر بخونم . نمی تونم یک درس رو کلا تموم کنم ببوسم بزارم کنار . چه کار می تونم بکنم .منتظر راهنمایی شما دوستان هستم.
پیروز باشید
دوست عزیز من هر جا رفتمبرای دریافت کارت ثبت نام هیچ جا گیرم نیومد و حتی پست مرکزی شهرمون فگت ثبت نام تموم شده.
از این که گفتید ممنونم ولی کجا می تونم کارت ثبت نام تهیه کنم ؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)