این که گفتی اییین یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟
عالي
متوسط
ضعيف
این که گفتی اییین یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟
با اجازه آقا هادی گل
دوست عزیز به این تاپیک یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصيم ناصر جون دستت درد نكنه من نبودم راهنماييش كردي!!!
موفق باشيد!![]()
پچي رو ميخوام كه fs رو توي mobyexplorer نشون ميده
w700 r1ca021
ممنون
یکی از دوستان به نام devil تذکر داده بودند:تذکر:موقع نصب پچ دقت کنید که main گوشیتون EU و یا Generic باشه از نصب پچ بر روی main های چینی و تایوان و EMEA هاو غیره خودداری کنید.با توجه به اینکه من تازه کار هستم!!!MAIN چیه و چه جوری باید پیداش کنم؟؟؟(همون کشور سازنده گوشی هست؟؟؟!!!)
با سلام و تشکر از شما دوستان خوبم
آره درسته فیمور گوشی من همینr1ca021 هست مدل گوشیم هم w700
اگه امکانش هست پچ elf و پچ های کاربردی دیگه که واسه گوشیم کار کنه و دیگه پیغام differ رو نده برام بذار.
این هم ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پچ های زیر رو واسه w700 با همین فریمور r1ca021 هرجاگشتم پیدا نکردم اگه کسی داره برامون بذاره تا من دانلود کنم.اگه هست لطفا پیغام differ رو دیگه نده سالم باشه.
پچ key lock که وقتی صفحه کلید رو قفل کردی موقع باز کردن ازت پسورد بخواد.
پچ که وقتی کلید دوربین رو می گیری فلاش رو شن بشه. lump
پچی که وقتی تماس برقرار می شه گوشی یه ویبره کوچیک می خوره.
پچ elf
پچ حذف gprs در بالای آنتن مخصوص ایرانسلی ها
و کل پچ هایی که دیگه پیغام differ رو ندارن اگه بذارید ممنون می شم
من یه بار در جواب پیغام differ گزینه ی yes رو زدم ولی بعد از یه عالمه درد سر مجبور شدم که گوشیم رو فلش کنم. حالا نمی خوام که دوباره اون مشکل برام به وجود بیاد.
برای حل این مشکل چه باید کرد؟؟؟
سعي نكنيد كه با فرستادن بستهاي الكي تعداد بستهاتونو رياد كنين با اين كار اعضاي انجمن را كمراه مي كنيد اكر مي خواهيد بست خود را ويرايش كنيى ار كليد ويرايش استفاده كنيد
دوست عزیز من تو پچ هاش نگاه کردم همچین پچی ندیدم خودت یه نگاهی بندار شاید اشتباه کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی main های eu یا Generic یه فریمور عمومی هستش که استفاده از اینا هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاره بعد از فلش ولی main های China بعد از فلش یه ایرادهایی یا مشکلی برای نصب پچ و غیره پیش میاره...
Main... هم هسته اصلی فریمور هستش که موقع فلش باید مورد استفاده قرار بگیره
Fs... هم مربوط به فایل های سیستمی هستش که نصب درایو دوربین و زبان گرافیکی بعد از فلش به عهده این هستش
برای پچ ها بیا از اینا استفاده کن همشون درست روی گوشی کار میکنن
برای راندازی الف هم توی تایپک خودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین حرف تایید میشه
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)