تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 172 از 358 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

قول میدم بعضی از دوستان دو کلمه بیشتر راجع به این جهانهای موزای نمیدونن...
    اول بریم یه کم تحقیق کنیم ببینیم چی هستن بعد ببینیم اصولا یه موجود ماکروسکپی مثل هیکل یه انسان اصلا قادر خواهد بود بین جهانها حرکت کنه یعنی اساسا ممکنه؟
    اگه منظور شما من هستم خیلی بیشتر از دو کلمه می دونم و ضمنا من از موجودات ارگانیک که بین دنیاهای موازی حرکت می کنند حرف نزدم که نیاز به سایزهای زیر اتمی داشته باشه ، اون مطلبم رو دوباره بخونید .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که سفت وسخت میگن به غیر از انسان هیچ موجود زنده هوشمند دیگه ای توی کهکشان وجود نداره یک سوال از اونا دارم:
    الان و توی عصر حاضر انسان تونسته به همه علامت سوال های مطرح شده در مورد پدیده های زمین جواب قاطع بده؟!
    الان ما از نظر اطلاعات درباره موجودات روی زمین به دوره تکامل رسیدیم؟!
    تا الان چند کهکشان توسط انسان شناسایی شده و به چند تا از اونا دسترسی داشته؟!
    دوستانی که اینقدر صریح و راحت همه چیز رو رد میکنن خدمتشون عرض کنم که این بشر فعلی هنوز قدرت نداره تا اعماق اقیانوس ها نفوذ کنه و هنوز اطلاع کاملی از موجودات زنده در قسمت های عمیق اقیانوس ها نداره...سطحی که برای دسترسی به اون باید مثلا 4 یا 5 کیلیومتر پایین تر رفت ولی بخاطر فشار شدید انسان قادر نیست به اون دسترسی داشته باشه
    بعد شما اینجا در مورد کیهان و سیارات و موجوداتی صحبت میکنین که هنوز کشف نشده یا به اون دسترسی نداریم...
    هر وقت روی زمین خودمون به اون درجه تکامل اطلاعات رسیدیم اون موقع شاید بتونیم در مورد زندگی در سیارات دیگه و بقیه موجودات با قاطعیت صحبت کنیم.
    فعلا با این وضعیت نه میشه این چیز ها رو تکذیب کرد و نه میشه تائید کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

این جور حرفها همچین صحت هم نداره ... به نظر من بعضی ها زیادی گنده کردن این قضه ها رو ...
    اگر بزرگ نمایی بود الان امریکا ابرقدرت نبود و توازن قدرت به هم میخورد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

دوستانی که سفت وسخت میگن به غیر از انسان هیچ موجود زنده هوشمند دیگه ای توی کهکشان وجود نداره یک سوال از اونا دارم:
    الان و توی عصر حاضر انسان تونسته به همه علامت سوال های مطرح شده در مورد پدیده های زمین جواب قاطع بده؟!
    الان ما از نظر اطلاعات درباره موجودات روی زمین به دوره تکامل رسیدیم؟!
    تا الان چند کهکشان توسط انسان شناسایی شده و به چند تا از اونا دسترسی داشته؟!
    دوستانی که اینقدر صریح و راحت همه چیز رو رد میکنن خدمتشون عرض کنم که این بشر فعلی هنوز قدرت نداره تا اعماق اقیانوس ها نفوذ کنه و هنوز اطلاع کاملی از موجودات زنده در قسمت های عمیق اقیانوس ها نداره...سطحی که برای دسترسی به اون باید مثلا 4 یا 5 کیلیومتر پایین تر رفت ولی بخاطر فشار شدید انسان قادر نیست به اون دسترسی داشته باشه
    بعد شما اینجا در مورد کیهان و سیارات و موجوداتی صحبت میکنین که هنوز کشف نشده یا به اون دسترسی نداریم...
    هر وقت روی زمین خودمون به اون درجه تکامل اطلاعات رسیدیم اون موقع شاید بتونیم در مورد زندگی در سیارات دیگه و بقیه موجودات با قاطعیت صحبت کنیم.
    فعلا با این وضعیت نه میشه این چیز ها رو تکذیب کرد و نه میشه تائید کرد
    حالا واسه چی جوش میاری...؟ هیچ کسی اینجا ادعای 100 درصد نکرده که موجود هوشمند دیگه ای در جاهای دیگه نیست... اطلاعات سیاره ای ما فقط در حد منظومه شمسیه و چند تا منظومه اطراف و نه بیشتر و هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه که موجود هوشمند دیگه ای در جای دیگه ای از این جهان وجود نداره...

فعلاً که در اطراف ما تنها چیزی که ممکنه پیدا بکنیم حیات ابتدایی در بعضی سیارات و اقماره و تنها چیزی که ازش مطمئنیم اینه که در نزدیکی ما حیات هوشمند دیگه ای وجود نداره...

کسی اینجا همچون ادعایی نکرد که شما اینطوری حمله میکنی...!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

تنها چیزی که ازش مطمئنیم اینه که در نزدیکی ما حیات هوشمند دیگه ای وجود نداره.
    لطفا با ذکر نام جا و محل ذکر کنید که کجاها رفته و گشته شده که این نتیجه بدست اومده.

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست من شما همه چیز رو برعکس اون چیزی که هست دارید اسندلال میکنید ... اگه این اسندلال شما رو مثلا قاضی ها داشته باشن ، الان باید همه ی ما تو زندان باشیم مگر اینکه بیگناهیمون ثابت بشه . خودتون این استدلال هایی که میکنید رو روش فکر کردید ؟؟ احساس میکنم کمی با عجله پاسخهاتون رو می دید .

بیخودی قضیه پیشینیان رو بزرگش نکنید ... بسیاری از این هایی که میگید فقط برداشت های نادرست از متون قدیمی هست . مثلا تا تو یه کتاب قدیمی گفته میشه فلان جسم در آسمان سریع میگن دیدید ف داشتن به یوفو اشاره میکردن . یا تو نقاشی های غارها می بینیم عکس یکی رو کشیدن که بنده خدا یکم اضافه وزن داره و چاقه ، سریع میگن دیدید چقدر لباسش شبیه فضانوردا بود .
    دیگه واقعا ته استدلال بود . شما دیگه دارید تاریخ رو هم عوض می کنید ... جناب هاوکینگ مرضی مادرزادی دارن و ایشون رو طی چندین سال یواش یواش ناتوان کرد . خیلی مسخرست که بگید پزشکا با این همه پیشرفت نتونستن درمانش کنن . انگار ایشون تنها ادمیه که بخاطر بیماری لاعلاج درمان نشدن .خیلی بیماری های ساده تر از این هم درمان ندارن .
    در مورد جنگ و درگیری های احتمالی ایشون با یوفو ها، واقعا من نمیدونم چی بگم ... فقط می دونم شما اینقدر چیزها رو تخلیلی تعریف یا استدلال میکنید که آدم هیچ راهی برای قانع کردن شما نداره. خود هاوکینگ صدهزار مرتبه گفته که یه آدم عادی مثل منو شماست . فک میکنید خودش اگه با یوفو ها رابطه داشت بدش میومد مثل دانیکن چهارتا کتاب بنویسه پول پارو کنه . در حالی که مدتها از نظر مالی تحت فشار بود .

به نظر من حرف هاوکینگ همچین بی راه هم نیست ... بالاخره مثل بقیه نبوده که فقط پیغام میفرستن اینور و اونور جهان و نمی دونن بعدش باید چیکار کنن. واقعا چه اعتباری وجود داره که اونا با ما مثل خودمون رفتار نکنن {رفتار خشونت آمیز و نژاد پرستانه ما منطوره}.
    البته درباره اون قضیه اژدهای هفت سر هزار متری من موضوع رو نیمه شوخی مطرح کردم ، قصد اثبات این موجودات رو که ندارم ، فقط منظورم این بود که محال عقلی نیست اگه یک باری شما بشنوین که واقعا چنین چیزی هم اتفاق افتاده ، من یه مثال درباره حمله بیگانه ها در هنگام مرگ زدم . نمونه واقعی اش توی محله خود ما اتفاق افتاد .
    فردی بود که به مدت چند سال در طبقه چهارم یک ساختمان تنها زندگی می کرد ، او ادعا می کرد که با یک موجود بیگانه که شبها از فضا در داخل اتاقش پدیدار می شد ازدواج کرده ! او در نوشته هاش اون رو زیباترین فرد ممکن توصیف کرده بود . این موضوع شبهای زیادی ادامه داشت و البته هیچکس این موجود رو نمی دید . بنابراین طبیعی بود که همه اون فرد رو دیوانه و دچار توهم بدونند . اون فرد به هیچ وجه از هیچ نوع دارویی از جمله مواد مخدر یا روانگردان استفاده نمی کرد . تا اینکه شنیدیم که یک روز او از طبقه چهارم به پایین پرت شده و مرده . باز هم طبیعی بود که برای بازجویی به محل اومدند و موضوع رو " خودکشی " اعلام کردند . ولی معلوم نبود چه شده و اعلام خودکشی صرفا یک عنوان برای اینکه لیست باید یه جوری پر بشه و کاراگاههای ما اعلام نمی کنن مرگ براثر حمله بیگانه ها . کاملا مشخص بود که جسد در فاصله دورتری از ساختمان به زمین افتاده ، مثل این بود که عاملی اون را به فاصله دورتری پرت کرده ... دقیقا معلوم نشد که علت این مرگ چه بود ... من میگم چطور میشه همینطوری به توهم یک نفر رای داد و حکم کرد اصلا میزان علمی اینها چیه ؟ ...

پیشینیان در متون قدیمی واضح صحبت کردند و از ارتباط با انواع موجودات متافیزیکی نورانی پرنده ، آسمانی و زمینی و...سخن گفتند و در کتب عهد قدیم و سایر متون دیگه موجوده ، حالا من نقاشیهای داخل غارها و موجودات پیش از تاریخ رو اینجا کار ندارم که چی گفتند . من وقتی میگم علم همه اینها را یکجا اسطوره و افسانه و خرافات نامید بر پایه چه دلایل محکم و بزرگی این کار رو کرد ؟ مثلا آیا وقتی علم ، اشتباه پیشینیان رو در اینکه می گفتند مثلا زمین مسطح هست یا خورشید به دور زمین می گرده فهمید دلیل میشه که مثلا موجودی مثل جن هم وجود نداره ؟ دلیل علم برای رد اینها چی بود ؟ (از این هم بگذریم که بعضی از پیشینیان هم می دونستند که زمین گرده و زمین به دور خورشید می گرده )

درباره هاوکینک که مثل اینشتین علاقه زیادی بهش دارم نظری شخصی و بیشتر در حوزه متافیزیک دادم ، البته به نظرم نباید این نظر رو اینجا می دادم که باعث سوء تفاهم بشه و اصلا جای اینجور نظرها اینجا نبود .
    شما متن رو دوباره بخونین ، من نگفتم اون اینجا چکار کرده ، درباره یک موضوع متافیزیک و فلسفی و زندگیهای گذشته حرف زدم و البته هیچکس این خاطرات گذشته رو به یاد نمیاره و فقط تحت شرایط خاصی میشه به یاد آورد که تازه تشخیص واقعی یا ساختگی بودنش یه موضوع دیگه است...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 30-04-2010 at 19:33.

8. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ما باید این موجودات رو بیرون از منظومه شمسی پیدا کنیم! چون غیر از کره زمین هیچ یک از کره های منظومه شمسی هوای (اکسیژن) وجود نداره که بخاد یه باکتری درست بشه!!!! پس اگر موجودی باشه ماورای این منظومه است
    مگه قرار همی موجودات با اکسیژن زندگی کنند

10. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز کی جوش آورد؟!
    اگه دقت کنین من فقط چند تا سوال مطرح کردم که شما هم لطف کردی و جواب دادی

فعلاً که در اطراف ما تنها چیزی که ممکنه پیدا بکنیم حیات ابتدایی در بعضی سیارات و اقماره و تنها چیزی که ازش مطمئنیم اینه که در نزدیکی ما حیات هوشمند دیگه ای وجود نداره...
    تنها سیاره ای که انسان تونسته فعلا فقط ماشین آلات تجسسی خودش رو اونجا بفرسته مریخ بوده...وگرنه بقیه سیارات فقط توسط عکس ها و یا فیلمها بررسی شدن و من یکی تا حالا ندیدم این روبات ها اونجا هم مشغول تحقیق باشن!
    پس همچین جواب قطعی هم درباره منظومه شمسی خودمون نداریم

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
    به نظر من حرف هاوکینگ همچین بی راه هم نیست ... بالاخره مثل بقیه نبوده که فقط پیغام میفرستن اینور و اونور جهان و نمی دونن بعدش باید چیکار کنن. واقعا چه اعتباری وجود داره که اونا با ما مثل خودمون رفتار نکنن {رفتار خشونت آمیز و نژاد پرستانه ما منطوره}.
    هاوکینگ رفتار احتمالی بیگانگان با ما رو با رفتار مهاجران با بومیان آمریکایی مقایسه میکنه، ولی من موضوع رو متفاوت میبینم.
    مثلا در مورد ما انسان ها جستجوی در فضا دیگه مثل دریانوردی های گذشته برای کشور گشایی و پیدا کردن منابع و ... نیست.
    هدف اصلی ما رسیدن به پاسخ هایی درست و علمی (نه دینی و تخیلی) برای بی شمار سوال و معمایی است که درباره خودمون و جهانی که در اون هستیم داریم. این یعنی سطحی جدید از شعور و آگاهی و رشد و ...
    حالا در مورد بیگانه احتمالی هم من همینطور فکر میکنم و به نظرم اونها اگر قصد تسلط بر سرزمینهای جدید رو داشته باشند میتونن به سراغ بی نهایت مکان هایی برن که هنوز هیچ صاحب و مدعی نداره، ولی اگر اون ها هم مثل ما دنبال پیدا کردن یک موجود زنده هوشمند در آنسوی آسمانها باشند خیلی بدبینانه است که فکر کنیم بعد از پیدا کردن ما به جای ارتباط و دوستی به جنگ و خونریزی بپردازند.

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    آقای عزیز ;
    مثل این میمونه که بیایی تکه " نماز نخوانید " رو از این جمله موجود در کتاب مقدس " در حالت مستی نماز نخوانید " برداری و بگی درست گفته.
    شما با سلیقه خودت نمیتونی مطالب ایشون رو به دلخواه خودت تقسیم کنی و بگی این ها شخصیه و اون ها عمومی و اون یکی خصوصی...!!! و...
    یک شبکه کاملا علمی از یک چهره کاملا علمی سوال پرسیده و جواب گرفته.
    از "رهگذر کنار خیابون " نپرسیده که بگید نظر شخصی(!) بوده.
    باز هم یک نفر دیگه به مقدسات اضافه شد!
    اول اینکه اگر قرار باشه تک تک جمله های یک دانشمند رو بدون فکر و بررسی حفظ و تکرار کنیم فرق ما با ضبط صوت چیه؟
    و دوم اینکه اگر اون قسمت از نظرات هاوکینگ که من مخالفم نظر شخصی نیست، نباید همه پروژهای فضایی رو متوقف کنیم و به فکر استحکام مواضع دفاعی باشیم؟ الان ناسا همین طور فکر میکنه؟
    Last edited by Shayan Arya; 30-04-2010 at 21:24.

14. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

لطفا با ذکر نام جا و محل ذکر کنید که کجاها رفته و گشته شده که این نتیجه بدست اومده.
    برادر من الکی تندروی و حمله نکن... در سیارات اطراف ما اگه تمدن هوشمند وجود داشت حتماً آثاری ازشون دیده میشد... البته منظور باکتری و موجودات اولیه نیست که ممکنه در قمر اروپا و تیتان و شاید در قطبین مریخ وجود داشته باشن...
    Last edited by Cleeev; 30-04-2010 at 21:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •