من هرچی سعی می کنم روحم رو از بدنم خارج کنم نتیجه نمیده، دو دفعه اول خوب بود و تا نیمه موفق می شدم ولی الان حتی به حالت خلسه هم فرو نمیرم!!!
من هرچی سعی می کنم روحم رو از بدنم خارج کنم نتیجه نمیده، دو دفعه اول خوب بود و تا نیمه موفق می شدم ولی الان حتی به حالت خلسه هم فرو نمیرم!!!
شاهین جان حق با شما بود
از استادم پرسیدم و حرف شما رو تایید کرد
دوست عزیز بعضی مواقع خیلی از تمرینها با گذشت زمان اتفاق می افتند زیادی به خودتان فشار نیارید چون ممکن است انرژی و ظرفیتتان کافی نیست .
بعضی مواقع خیلی از تمرینها با گذشت سالها تمرین و شکست مواجه می شوند ناامید نباشید اگر واقعا بخواهید می توانید .
ولی به کسب انرژی بیشتر توجه کنید
دوستان کسی جواب من را نداد .
لطفا کمی سریع تر جواب بدهید آیا سردردهای شدید مربوط به این تمرین است یا خیر ؟
این وبلاگ در مورد بیداری توی خواب هست یک نگاهی بیندازیددوستان تمرین پرواز روح توی کدوم صفحه بود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by deer; 23-12-2007 at 17:03.
سلام deer عزیز
من اوایل که تمرین تمرکزی انجام میدادم بعدش دچار سردرد میشدم البته اونم مواقعی بود که به سرعت از جام پا میشدم ولی این حالت به مرور زمان از بین رفت
البته باید بگی تمرینی که انجام میدی چی هست چون خیلی تمرین برای این مسئله وجود داره و البته صحیح انجام دادن تمرین هم شرطه البته تلقین به خود که این عوارض ماله این تمرین هست هم این حالت رو تشدید میکنه که مثلا ممکنه سردرد در مربوط به چیز دیگه ای باشه
موفق باشین
سلام
تقریبا 3 روزه که دارم بحثاتونو دنبال می کنم و متاسفم که خیلی خیلی دیر این تاپیکو پیدا کردم
ار تمام دوستانی که اطلاعات می دن ممنونم
سوشیانت عزیز نمی دونم چه جوری بگم چقدر برای خودم متاسفم که دیر اینجا رو پیدا کردم
من سوالات زیادی دارم و کمک میخوام
اما انگار دیگه به این تاپیک سر نمی زنید
Last edited by behgaz; 23-12-2007 at 22:26.
شانسه بده منه دیگه !!!
Last edited by behgaz; 23-12-2007 at 22:42.
آه ه ه ه...
Last edited by behgaz; 23-12-2007 at 22:43.
سلام به دوستای عزیز
قابل توجه اصفهانی ها : یه همایش متافیزیک 9/10/86 که می شه یک شنبه هفته آینده ساعت 4 بعد از ظهر چهار راه طالقانی خیابان شمس آبادی چهار راه قصر روبروی هنرستان امیرکبیر جنب کالای پزشکی آرام ساختمان اسپادامهر طبقه دوم واحد 10 موسسه بین المللی متافیزیک برگزار می شه البته علاقه مندان باید اسم بنویسند که جا کم نیاد چون محل همایش زیاد بزرگ نیست و نمی شه جمعیت زیاد باشه شلوغ می شه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)