با سلام
آقا ما اين فيفا 07 رو نصب كرديم رو سيستم توي بازي هم ميره ولي بعد از چند دقيقه خطاي فيفا اگزه ميده
چيكار بايد كنم
من كه ديگه گيج شدم
با سلام
آقا ما اين فيفا 07 رو نصب كرديم رو سيستم توي بازي هم ميره ولي بعد از چند دقيقه خطاي فيفا اگزه ميده
چيكار بايد كنم
من كه ديگه گيج شدم
امید جان سلام
اگر لطف کنی آخرین درایور کارت گرافیک منم بذاری ممنون میشم
ATI Radeon 9200 SE
بابا یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هنوشته شده توسط darkfaller
سلامنوشته شده توسط darkfaller
ببین دوست عزیز یه باربرای منم همچین مشکلی پیش اومد ولی ماهرچی فک زدیم کسی بلدنبود
توهم مطمئن باش همه مشکلت روخوندن از من میشنوی خودت چندصد دفه امتحان کن تا قلقش بیاددستت
موفق باشی منم واست دعامیکنم
بابا خودم پیدا کردمنوشته شده توسط HaKaN
باید حالت Konquest Mode رو بری و پول جمع کنی و آزاد کنی تازه خیلی کار های دیگه هم میتونی انجام بدی
شما بايد كرك بازي رو هم در محل نصب بازي كپي كنيد تا بازي اجرا بشه اگر توي سي دي كرك نبود ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد.نوشته شده توسط Anathema
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز سايت ATI ميتونيد دانلود كنيد...امید جان سلام
اگر لطف کنی آخرین درایور کارت گرافیک منم بذاری ممنون میشم
ATI Radeon 9200 SE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمولا چنين مشكلاتي از كرك هست شما كرك اين بازي رو از لينك زير دريافت كنيد شايد مشكل حل شد...با سلام
چيكار بايد كنم
من كه ديگه گيج شدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پرنس 2 را ريختم بعد او قسمتي کهConfiguration دستگاه را براي اجراي بازي نشان ميدهد به شکل زير است که عکس آن را براي شما گذاشته ام و دراين جا مينويسه که اين گرافيک پيکسل شيدر را ساپورت مي کنه پس چرا اين بازي ارور مي ده؟درضمن منظورم از اين که کاتاليست نصب نميشه اين است که ستاپ آن ريخته ميشه اما فقط گرافيک دستگاه را ميشناسونه ولي برنامه کاتاليست نه در استارت من است نه در راست کليک ويندوز من قبلا اين برنامه را ريختم با همين گرافيک اما نميدونم چرا تازگي ها اذيت ميکنه هاردمم هيچ ويروسي نداره .ممنونم من را راهنمايي کنید عکس اول پرنس عکس دوم ارورهای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چكار كنمنوشته شده توسط 118tir
سلامنوشته شده توسط Mohammad_666
درايور جديد كارت گرافيكتون رو نصب كنيد احتمالا مشكلتون حل ميشه
سلامنوشته شده توسط 118tir
گفتم كه ...![]()
مشكل شما مربوط به كرك هستش
حالا يا شما درست كرك رو كپي نكرديد (توجه كنيد كه بعد از كپي كردن كرك با پيغامي مواجه ميشيد كه بايد با replace/جايگزين شدن فايل كرك بر روي فايل اصلي موافقت كنيد)
يا اينكه كرك شما مشكل داره ... اگه از مورد اول مطمئن هستيد اعلام كنيد تا كرك ديگه از اين بازي براتون گذاشته بشه
من همه اين كارا رو كردمنوشته شده توسط Amin
اگه ميشه براي من كرك بازي رو بزاريد لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)