100% اشتباه
کافیه دو تا سیم قرمز و قهوه ای که از فن خارج شده که + هستند رو از وسط جدا کنی و سر هر سیمی که به فن رفته رو به یک سورس 12 ولت روی مادر برد لحیم کنی. مثل شکل زیر :
![]()
100% اشتباه
کافیه دو تا سیم قرمز و قهوه ای که از فن خارج شده که + هستند رو از وسط جدا کنی و سر هر سیمی که به فن رفته رو به یک سورس 12 ولت روی مادر برد لحیم کنی. مثل شکل زیر :
![]()
Last edited by marco250; 14-05-2008 at 12:50.
دوست عزیز لطف کنید در پیغام خصوصی پیگیری کنید.
با روزی 4 یا 5 ساعت بازی هیچ مشکلی پیش نمیاد. (البته برای مدل سال 2006).
در همین انجمن گذاشته شده قبلا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
درسته اشتباه شد ببخشيد.
سلام
يك سوال ديگه داشتم
بازي هاي 360 با اين حجمش چه جوري روي dvd جا ميشن ؟
منظورم اينه كه بازي هاي كنسولي مثل ps2 اين اواخر به خاطر حجم بالا روي 2 تا Dvd عزصه شد
مثل kingdom Hearts 2 از كمپاني squaresoft
يا onimusha : Dawn Of Dreams از كمپاني capcom
حالا ميخواستم بدونم بازي هايي حجيمي مثل gta 4 كه مطمنا به حجم بالاتر از 9 Gb نياز دارن چه جوري روي Dvd جا ميشن ؟
اخه حتي dvd 9 هم فكر نكنم جواب گو باشه
نه دوست من اول اینکه این بازی روی بلوری 25 گیگی هم همین حجم رو داره، دوم اینکه حربه هایی هست برای کاهش حجم بازی(حجم بازی حدود 7 گیگ هست) مثل دیتیلهای القایی، کم کیفیت کردن صداهای اضافه، و...
این بازیها هم چون نمیتونستن اینکار رو بکنن و همچنین مارکتینگ ژاپن با تمام دنیا متفاوته روی دو تا DVD عرضه شدن
اما بازهم بازیهایی هستند که روری X360 بالای 2 تا دی وی دی دارند، مثل لاست ادیسه ی با 4 دی وی دی.
اين مورد رو نميدونستم
چون تا حالا فكر ميكردم تمام بازي هاي XBOX 360 حد اكثر روي يك DVD
براي بازار RELEASE شدن
ممنون![]()
دوست عزيز اينجا خريد وفروش ممنوع.
قیمت xbox360 در دبی کسی دار ه .اگر ممکنه قیمت مدل هاش در دبی رو به من بده. و بهترینش برایه خرید کدوم مدلشه .
خوب همون طور که می دونید تابستون قیمت ها بالا میره می خواستم بدونم جایی که الان xbox 360 رو 640تومان میده 26 خرداد چقدر میده؟
آرکید 210-20 تومنقیمت xbox360 در دبی کسی دار ه .اگر ممکنه قیمت مدل هاش در دبی رو به من بده. و بهترینش برایه خرید کدوم مدلشه .
پریمیوم 280-90 تومن ولی الان تو دبی پریمیوم ها کپی خور شدست و 20تومن آوردن رو قیمتش (من هفته پیش 300 گرفتم)
الیت 400 تومن.
اون 10 تومن اختلافو بخاطر نوسان قیمت درهم گذاشتم
700 به بالاخوب همون طور که می دونید تابستون قیمت ها بالا میره می خواستم بدونم جایی که الان xbox 360 رو 640تومان میده 26 خرداد چقدر میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)