ایرانسل به جز مناطق خیلی خلوت عملا سرعتش زیر یک مگابیت هستش...از لحاظ پوشش ایرانسل جلو هستش ولی خیلی پهنای باندش کمه متاسفانه
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ایرانسل به جز مناطق خیلی خلوت عملا سرعتش زیر یک مگابیت هستش...از لحاظ پوشش ایرانسل جلو هستش ولی خیلی پهنای باندش کمه متاسفانه
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
همین الان یوهویی [emoji1] [emoji106]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
دوستان کل شهرمون این مشکل هست اینو بگم تازه ۲ هفته راه اندازی شده تری جی .یعنی لینک ندارن هیچکدوم؟توی فضای بیرون 90dbm هست داخل خونه 97 تا 100dbm هست.خیلی کند دیتا رد و بدل میکنه سرعت دریافتی هم لحظه ای هست مثلا موقع دانلود بعد از ۱۵ ثانیه +H میشه و سرعت دانلودش ۴۰ تا ۷۰ خودشو بکشه ۹۰ کیلوبایت هست بیشتر هم بین ۱۵ تا ۲۵ کیلوبایت هست.و موقع دانلود یک سره دان نمیکنه مثلا ۱۰۰کیلوبایت دانلود میکنه از حالت +H در میاد و اچ میشه دوباره بعد ۳۰ ثانیه باز شروع ب دریافت دانلود میکنه
Sent from my CHM-U01
سلام به همه ی دوستان
کسی میدونه چطوری میتونم مودم لاک شده رو سیمکارت ایرانسلو انلاک کنم ؟
مدل مودمم اینه ZTE MF910
مرسی
چه چیزیشو میخوای مانیتور کنی؟
با ورود به کنسول مودم به آدرس 192.168.8.1 تنظیمات و آمار مصرف قابل دسترسی هست.
ایرانسل در برخی مناطق یا احتمالا" در برخی ساعات یا احتمالا" رو برخی رینج آی پی هاش مشکل کندی وبگردی داره.
معلوم نیست مشکل از کجاست!
پیرو صحبت قبلیمون الان با ایرانسل رو رینج آی پی های 5.117 و 5.113 مشکل کندی وبگردی وجود داره.
زمانی که این مشکل هست صفحاتی رو که قبلا" باز کردی وقتی همون موقع مجدد باز میکنی باید اطلاعات رو از کش سیستم بخونه و فقط تغییرات احتمالی رو چک کنه و خیلی سریع صفحه رو باز کنه ولی بعد از یه مقدار فکر کردن صفحه رو مجدد از اول میخواد بیاره که هم باعث مصرف دیتا میشه و هم صفحه کند باز میشه.
جالبه ! من چندین روزه که به جای ADSL از ایرانسل استفاده میکنم و همش رنج 5.122 بهم میده !!خدایی وبگردیش بهتر از ADSL منه
![]()
چه اشتباهی کردم بسته گرفتم نمیدونستم در این حد بد شده ایرانسل چه نسل سه چه چهار. بسیار کند و بعضی وقتا هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. یاد روزهای اول بخیر زیاد کسی نمیدونست خلوت بود پینگ خوب سرعت خوب . الان پوشش دهی بهتر شده اما متاسفانه اکثرا در حال دانلود 24 ساعته هستن من adsl دارم شدید داغونه اینو گرفتم بتونم وبگردی داشته باشم که متاسفانه اینم داغونه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای تغییر کردن آی پی حتما" باید مودم رو خاموش روشن کنید.
نمیدونم آیا مشکل کندی وبگردی به رینج آی پی ربط داره یا مشکل جای دیگست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)