قضیه چیه
پارتاک خونه فامیلمون
![]()
قضیه چیه
پارتاک خونه فامیلمون
![]()
اون چیزو که همه رفتن حذف کردن . ما هم تو اونجااااا نیستم که بشه کاری کرد . البته توی اونجااا که کاری نمیشه کرد هم فعلا نیستم
حالا اگه کسی بتونه کاری کنه که ما از خجالتش در میایم![]()
به جای این مسخره بازیا و توهم زدن یه کار درست انجام بدید .اگه واقعا میتونید سرویس نامحدود با قیمت قدیم گیر بیارید بسم الله اگه هم نمیتونید که هیچ .این عکسا که همه جا یافت میشه .
حالا مثلا این پارتاک قطع بود که چی ؟ مثلا چه تغییری کرده ؟ خو همونیه که قبلا بود .ملت رو مسخره کردن .
فرشاد عامل نصف مشکلات مشکلات تویی !هر چی که خوب هست نفر اول میای با عکس میزاری توی تاپیک و بعدش هم بقیه بچه ها تکرار می کنن و نتیجش همینه دیگه ! خواهشا اگر کسی به سرویس خوبی دسترسی داره نیاد این جا بگه برادران لاشخور آماده هستن تا بزنن نابودش کنن ! هر کی هر چی داره واسش خودش ، با عکس گذاشتن که گیر بقیه نمیاد ! مثلا همین شبانه 5 و 10 مگ رو از بس این جا عکس گذاشتیم حذف شد ! چیزی که مسلمه همین الان از 64 کیلوبایت تا 10 مگ نامحدودش موجوده ولی گیر من و شما نمیاد !
فکر کردید اون کارمند مخابرات الان داره با یه 128 محدود سر می کنه ! با چشم خودم دیدم نمایندگی و کارکنان به سرویس های 5 و 10 مگ نامحدود به صورت رایگان دسترسی دارن برای خودشون ! قطعا کسی که توی خونش یه سرویس 10 مگ نامحدود و یا حتی بیشتر ! باشه هیچ نگرانی برای جیب شما نداره ! خیلی ساده هست ! OK ...
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 02-11-2014 at 20:12.
قضیه چیه ؟ زیر دیپلم بگید که ما هم بفهمیم![]()
فعلا منتظریم ببینیم میشه بریم اونجا یا نه
اگه شد که دیگه...![]()
منظورتو درست نفهمیدم. ولی ما هم اونجا نیستیم![]()
پیام خصوصی
![]()
اینم اکانت من
![]()
فتوشاپتم که خوبه(گوشه سمت چپ تصویر)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)