من یک گیگ از 8513030 خریدم 1068 مگ شارژ شد که!!
من یک گیگ از 8513030 خریدم 1068 مگ شارژ شد که!!
خوب یک گیگ که از مخابرات بخری 1.25 گیگ میشه39240ریال از این سایت که بخری 1.04 گیگ میشه 32700ریال
خوب چرا ازmy2020 نخرم که 1.25 گیگ رو میده به 36886 ریال
کلک این سایت به این صورته که واستون بسته حجمی هزار تومنی شارژ میکنه که اون مقدار حجم میشه
![]()
Last edited by mr1987; 20-02-2016 at 10:21. دليل: خرید حجم از سایت 8513030
AdslRoBot
تنها روبات پشتیبانی ADSL
مخابرات خراسان رضوی
استعلام خطوط تلفن ثابت،
امکان سنجی اینترنت خط،
جهت اطلاع ازحجم وزمان
باقیمانده ADSL خودتان
و روبات هوشمند پشتیبانی
روی لینک زیر کلیک کنید
پس از استارت (START)
هر تلفنی رو استعلام کنید
------------/AdslRoBot
Last edited by Dr Nima; 20-02-2016 at 14:38.
جدیدا افراد شیاد و بیکار در منزل راه پر درآمدی را پیدا کرده اند :
آنان به سامانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه میکنند و شماره تلفنهای متعدد را جستجو میکنند، وقتی با شماره ای مواجه شدند که حجم و زمان آن روبه پایان بود آن شماره تلفن را سوژه خود قرار میدهند و با فرد موردنظر تماس میگیرند در ابتدا خودرا مخابرات معرفی میکنند و با دادن شماره کارت درخواست مبالغی چندین برابر بیشتر از قیمت مصوبی که درسایت ثبت شده میکنند به طور مثال مشاهده شده مبلغ طرح طلایی ۳۶گیگ که در سامانه
به ارزش مصوب ۸۰ تومان بفروش میرسد از مشترک ۲۲۶۰۰۰تومان پول دریافت کردند .
‼️ با توجه به اینکه اخیرا مشاهده گشته این افراد از طریق اینترنت نام مستعار بانکی خود را هم به نام مخابرات تغییر میدهند بسیار مراقب باشید ، لازمه بدونید که هیچ بانکی برای شرکتها و ارگانها کارت صادر نمیکنه وتمامی این شماره کارتهایی که به این افراد داده میشه مربوط به نام خود شخص است که بصورت غیر قانونی به نام مخابرات ویرایش شده و این موضوع درحال پیگیری است .
نظر به اینکه راههای متعدد و آسان برای شارژ و تمدید اینترنت مشترکین دیتا سنتر فراهم گشته درصورتی که شمای مشترک تمایل به انتقال وجه به طریق کارت به کارت را داشتید میتوانید یک پیامک بدون متن به سامانه ۳۰۰۰۹۹۰۰۰۰۳۰۰۰ ارسال کنید و شماره کارتهای مورد تایید را دریافت نمایید .
تنها کارتهای دریافتی از سامانه بالا و موارد ذیر مورد تایید و حمایت پشتیبانی دیتاسنتر میباشد .
پرداخت آنلاین از طریق سامانه
پرداخت آسان و سریع موبایلی با کد کارگشای
* 741 * 3030 #
Last edited by Dr Nima; 20-02-2016 at 14:47.
ساعت شروع وقت رایگان کِــی بودش ؟
ساعت 4 تا 9
!!!!!!!!!
از کی اینطوری شده ؟
واسه همه طرح ها ؟ من الان طرح طلایی 3 ماهه 4 گیگ دارم البته دو ساله دارمش
اینم اینطوریه ؟
سلام , من طرح کمپین تابستانه استانی (دو ساله) دارم , تایم شبانش از 4 تا 9 صبحه ..
طرح های قبلی رو نمیدونم ساعت هاش رو عوض کردن یا نه ولی قبلی ها از 1 شروع میشد ..
امتحان کن .
دو روزه سرعت دانلود(رایگان) من عالیه2.3 گیگ در ساعت
مال شما چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)