تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1719 از 1759 اولاول ... 71912191619166917091715171617171718171917201721172217231729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,181 به 17,190 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مورد اون ها نرم افزاری هست و در بین تی پی لینک شایع تر از d link که اصلا هم رفع نمیشن !! (در ظاهر رفع میشه ولی بعد از چند روز دوباره همون آش و همون کاسه )
    مودم خودم رو هر بلایی سرش اوردم درست نشد !! دادم گارانتی ظاهرا درست شده بود ولی باز هم خراب شد و دست آخر تعویض کردن برام (جنس نو بود زیر 1 ماه کارکرد)

اتفاقا به نظر من هر 2 تاش هم درپیته
    در ضمن شرکتها انقدر بیکار نیستن که هر دقیقه یه فریم ور بدن بیرون !!! شاید یه 3-4 سال بعد یه دونه بدن !! ندادن هم هیچ
    ولی من قبول ندارم که بدردنخور هستند با ادب و احترام

شرکت ها بیکار نیستند ولی به فرض مثال از یک شرکت دیگه می زنم. شرکت اپل در IOS7 که سال گذشته نسخه نهایی اش رو منتشر کرده بود کلی باگ امنیتی و غیر امنیتی داشت. چکار کرد ؟ سریع اومد آپدیت جدید داد بیرون

ربطی به بیکاری شرکت ها نداره کلا وظیفشون هست. اگر وظیفشون رو انجام نمی دن که بحثش جداست.

این شرکت ها هم اگر مشکل نرم افزاری داشته باشه محصولشون که باید آپدیت جدید بدند بیرون ( فکر می کنید چند تا مشکل نرم افزاری پیش میاد ؟ همه رو اول تشخیص میدند مشخص می کنند بعد رفعشون می کنند و در قالب یک Firmware جدید میدن بیرون که اینطوری میشه یک برنامه جدید یا نهایت دو برنامه جدید)

تجربه شخصی: من حدود 3-4 سال مودم LINKSYS داشتم خیلی هم راضی بودم عالی بود ولی آخرش با اینکه هنوز هم کار می کنه TP-Link W8968 گرفتم که از این هم خیلی راضیم مثل اون قبلی خوب کار می کنه و از اون وافعا چیزی کم نداره.

اما در مورد مشکل عرض کردم که باید دوستانی که تجربه دارند توضیح بدند که شما مشکل داشتید با این مودم قبلا.

2. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamlet600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود
    با اتصال پرینتر به یو اس بی مودم(8968) میتونم از طریق وای فای پرینت بگیرم ؟ چگونه؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چرا کسی به سوال من جواب نمیده؟؟؟اقا پویا شما لطفا منو راهنمایی کنید؟؟!!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ولی من قبول ندارم که بدردنخور هستند با ادب و احترام

شرکت ها بیکار نیستند ولی به فرض مثال از یک شرکت دیگه می زنم. شرکت اپل در IOS7 که سال گذشته نسخه نهایی اش رو منتشر کرده بود کلی باگ امنیتی و غیر امنیتی داشت. چکار کرد ؟ سریع اومد آپدیت جدید داد بیرون

ربطی به بیکاری شرکت ها نداره کلا وظیفشون هست. اگر وظیفشون رو انجام نمی دن که بحثش جداست.

این شرکت ها هم اگر مشکل نرم افزاری داشته باشه محصولشون که باید آپدیت جدید بدند بیرون ( فکر می کنید چند تا مشکل نرم افزاری پیش میاد ؟ همه رو اول تشخیص میدند مشخص می کنند بعد رفعشون می کنند و در قالب یک Firmware جدید میدن بیرون که اینطوری میشه یک برنامه جدید یا نهایت دو برنامه جدید)

تجربه شخصی: من حدود 3-4 سال مودم LINKSYS داشتم خیلی هم راضی بودم عالی بود ولی آخرش با اینکه هنوز هم کار می کنه TP-Link W8968 گرفتم که از این هم خیلی راضیم مثل اون قبلی خوب کار می کنه و از اون وافعا چیزی کم نداره.

اما در مورد مشکل عرض کردم که باید دوستانی که تجربه دارند توضیح بدند که شما مشکل داشتید با این مودم قبلا.
    آخه پویا جان شما اپل آمریکایی رو با تی پی لینک چینی مقایسه میکنی؟
    اپل یه شرکت تولید کننده گوشی هست ولی تی پی لینک تجهیزات شبکه !! اصلا هیچ ربطی به هم ندارن که بخوای با هم مقایسه کنی (چون هیچ وجه اشتراکی ندارن)
    تو دنیای تجهیزات شبکه کلی شرکت هستن که باهم دارن رقابت میکنن!! دی لینک و تی پی هم از اون دست ولی چون تو بازار ایران پر فروش هستن دلیل بر این نمیشه که جنس خوبی باشن
    الان شاید تو این تاپیک دیده باشید که 2750 های سیاه مشکل فریم ور دارن !! ولی کو ؟ آپدیت جدید براشون اومده ؟ اصلا نمیشه روشون فریم ور نصب کرد چون مینویسه upgrade fail!!
    والا من مودم های ایرانی GNet رو بیشتر از TP-link میپسندم!!

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه پویا جان شما اپل آمریکایی رو با تی پی لینک چینی مقایسه میکنی؟
    اپل یه شرکت تولید کننده گوشی هست ولی تی پی لینک تجهیزات شبکه !! اصلا هیچ ربطی به هم ندارن که بخوای با هم مقایسه کنی (چون هیچ وجه اشتراکی ندارن)
    تو دنیای تجهیزات شبکه کلی شرکت هستن که باهم دارن رقابت میکنن!! دی لینک و تی پی هم از اون دست ولی چون تو بازار ایران پر فروش هستن دلیل بر این نمیشه که جنس خوبی باشن
    الان شاید تو این تاپیک دیده باشید که 2750 های سیاه مشکل فریم ور دارن !! ولی کو ؟ آپدیت جدید براشون اومده ؟ اصلا نمیشه روشون فریم ور نصب کرد چون مینویسه upgrade fail!!
    والا من مودم های ایرانی GNet رو بیشتر از TP-link میپسندم!!
    سلام

درسته من منظورم مقایسه این دو تا برند نبود. فقط خواستم بگم شرکت های مختلف وظیفه شون این هست. البته قبول دارم هیچ کدومشون به Linksys نمی رسه ولی من فقط تجربه خودم از استفاده از دو مودم Linksys و Tp-Link رو گفتم.

ولی دلیل نمیشه چون من مشکلی نداشتم هیچ کدوم از محصولات این دو شرکت مشکلی ندارند.

ولی اصلا منظورم مقایسه Tp-Link با اپل نبود منظورم رو درست نرسوندم.

ولی من باز هم میگم همون اول نظر دادن در مورد D-Lnk رو گذاشتم بر عهده شما که استفاده کردید اما من خودم که W8968 دارم دو تا آنتن داره خیلی هم راضی هستم.

البته اگر مودم لینکسیس بخرید که عالیه ولی قیمت هاش نسبت به بقیه بالا تره. یادش بخیر اون زمانی که من لینکسیس خریدم قیمتش 72.500 بود دقیقا 500 تومان رو هم تخفیف نداد فروشنده

در آخر به نظرم مرگ یبار شیون هم یبار یک بار Linksys بخرید خودتون رو راحت کنید.

8. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم چرای مودمهای تک انتن تی پی لینک مثل مدل 8951 در صورتی که وای فای اون روشن باشه خیلی کم داغ میکنه ولی مودمهای دو انتن تی پی لینک مثل مدل 8968 در صورت روشن بودن وای فای خیلی داغ میکنه؟!علتش چی هست؟ایا به خاطر قدرت بالاتر (چیپ) این نوع مودمها است یا نه؟!
    سلام

دوست عزیز اول یک نکته رو خدمت تون عرض کنم. وقتی برای بار دوم درخواست راهنمایی دارید پستی که سوال پرسیدید رو هم نقل و قول کنید که متوجه مشکلتون بشیم. ولی ببخشید من پست شما رو ندیده بودم که جواب ندادم.

راستش نه من در حال حاضر شاید یک سالی بشه که 8696 دارم همیشه هم وای فایش روشن هست یعنی مودم روشن باشه وای فای روشنع مودم خاموش باشه وای فایش خاموشه ولی اصلا داغ نمیشه. اصلا که چه عرض کنم خیلی کم داغ میشه که اون هم طبیعی هست. شاید من حساس نیستم روی گرماش ولی تا حالا با وای فای خاموش تست نکردم اما گرماش طبیعی هست. حالا شاید اگر دستگاه شما خیلی داغ میشه مشکل داشته باشه.

البته یک مسئله دیگه ای هم که هست که من خودم تجربه کردم و شنیدم ( نه تو مودم تو دستگاه های دیگه که زیاد هم فرق نداره) اینه که شما مودم رو بهتره روی سطح پلاستیکی یا جایی که زیرش همیشه گرم هست قرار ندید و روی سطحی مثل سرامیک یا سطوحی که سرد هستند قرار بدید اینطوری حرارت مودم رو کمتر می کنن. نه فقط مودم بلکه میشه گفت تقریبا تمامی دستگاه های برقی.

10. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا پویا ورژن دستگاه 8968 شما چند هست؟!مال من ورژن 1 هست میتونه علت گرما به خاطر ورژن باشه؟!راستی این گرما که شما فرمودید در مودم تک انتن تی پی لینک مثل 8951 چک کردین ببینین گرماش کمتره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمنا مودم من روی میز چوبی که روکش پلاستکی داره هست!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا پویا ورژن دستگاه 8968 شما چند هست؟!مال من ورژن 1 هست میتونه علت گرما به خاطر ورژن باشه؟!راستی این گرما که شما فرمودید در مودم تک انتن تی پی لینک مثل 8951 چک کردین ببینین گرماش کمتره یا نه؟
    سلام

Firmware Version: 0.6.0 0.4 v0005.0 Build 130217 Rel.62075n

می تونه از فرمورش هم باشه ولی احتمالش خیلی کم هست. نه راستش من فقط همین مودم رو دارم و مدل های دیگه Tp-Link رو ندیدم ولی من Linksys دارم که اون هم تقریبا به همین اندازه گرم میشه.

برای میز بهتر با دست ببینید وقتی دست می زنید به میز سطحش گرمه یا خنک هست

البته برای من هم ورژن یک هست
    Last edited by Mr.Pooya; 04-06-2014 at 01:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مال من ورژن فریمورش
    0.6.0 1.1 v0005.0 Build 120926 Rel.27100n هست!به نظر شما مال من جدیدتره یا مال شما؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •