5602خیلی قوی بهترین گزینه واسه یه جفت6995کنوود همین آمپ زامیکس
5602خیلی قوی بهترین گزینه واسه یه جفت6995کنوود همین آمپ زامیکس
حمید آقا بالخره من هیچ رقمه نمیتونم از این s20استفاده کنم ؟
سلام
کامپ 13 خوب کمیابه.
کامپوننت صداس تفکیک شده تری بهتون میده.من جای شما باشم جلو رو یه جفت کامپ 16 خوب رو در میبستم(اگر میتونی تو کیک پنل که چه بهتر)عقب تو صندوق هم یه باکس مثل p10E هلیکس.
در کل صدا سلیقه ای هست.به نظر من چون ساب میبندی یه E69X بگیر به جای کاپا.
منظرورم اینه که اسپیکر 16 سانتیمتری گرد میخوای نصب کنی یا اسپیکر بیضی؟
عرض کردم برای سیستم نتوورک فقط میشه استفاده کرد.تازه امپدانسش هم 8 اهمه نمیدونم اونجوری هم باز به مشکل میخوره یا نه.چرا کراس نداره آخه؟
سلام خواهش میکنم.
من متاسفانه شناختی از زامیکس ندارم.ولی فکر کنم مناسب باشه براش.
[QUOTE=hamidR15;8549665]سلام
کامپ 13 خوب کمیابه.
کامپوننت صداس تفکیک شده تری بهتون میده.من جای شما باشم جلو رو یه جفت کامپ 16 خوب رو در میبستم(اگر میتونی تو کیک پنل که چه بهتر)عقب تو صندوق هم یه باکس مثل p10E هلیکس.
در کل صدا سلیقه ای هست.به نظر من چون ساب میبندی یه E69X بگیر به جای کاپا.
حمید جان چون ماشین دوگانه ست و شاید بخوام گهگاهی ساب رو از صندوق بردارم میخوام باندی ببندم که بدون ساب هم بیس خوبی داشته باشه در اینصورت پیشنهاد شما برای باند چیه؟ e69x بیس و پرتاب کمی داره.
هلیکس کامپوننتهای 10 و 13 سانت داره نظرت رو بستن اینها در جای فابریکی بلندگوهای پراید چیه؟
اینم صفحه اش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by chaharnazm; 17-02-2015 at 09:49.
حميد جان فرقي نداره 16 يا 6* 9
يه چيز مناسب باشه
سلام
تو برازجون که هیچی گیرت نمیاد فقط یکی از فروشگاها چند مدل اینفینتی داره که قیمت خون باهات حساب میکنه . منم ازش خرید نکردم وقتی هم که کواک helix e69x رو بردم که برام نصب کنه گفت این دیگه چیه .چقد اسم تو بازار زیاده ومسخره میکرد که آلمانیه وگارانتی داره .خلاصه بگم که تو شهرمون از سیستم هیچی نمیدونن .
من اون پخش رو پارس جدیدا دیدم بدک نیست ولی خروجی امپ نداره اگرم بهش دست بزنی و تعئیضش کنی دیگه دکمه های کنترل رو اون پخش رو نداری کلا پخش با دکمه های صندوق و... یکیه .یه جایی دیدم زیر پخش یه جایی داره ها یه پخش دسگه نصب کردن .
اقا حمید لطف کردن و اون هلیکس رو برام خریدن منم رو پراید نصب کردم و بدن امپم صداش خوبه پخشمم x700 کنووده . از هر جفتش راضیم
حمید جان یک مشورت دیگه به ما بده
قابلیت پل زدن چیه اسمش رو درست گفتم؟ هر آمپلی 4 کانالی این قابلیت رو داره؟
من میتونم یک آمپلی 4 کانال بگیرم برای مثال Pioneer GM-A4604 که تو 4 اهم 40*4 میده این رو از طریق پل زدن تبدیل کنم به 2 تا 80 وات و به باند 6995ex وصل کنم؟
آیا اینطوری به آمپلی یا باند فشار نمیاد موجب سوختن قطعات نمیشه یا عمر مفیدشون کم بشه؟ با سپاس
حمید جان منظورتو از نتوورک نمیفهمم.
نمیدونم شاید گمش کرده هرچی بهش میگم اصلا یادش نمیاد که همچین چیزی داشته شماه هم که میگی تو بازار کراس هاش تک پیدا نمیشه
خوب یعنی کلا بلااستفاداس. اگه همینجوری وصل کنم کیفیت نداره یا احتمال سوختنش زیاد ؟؟
سلام
نت وورک یا شبکه یه سیستم نصب هست که در آن خبری از کراس اوور پسیو نیست. یعنی اسپیکرها به صورت مستقیم به آمپلیفایر مختض خودشون نصب میشن. در این حالت ابتدا باید پخش ما قابلیت نت وورک رو داشته باشه.مثل 9887 آلپاین یا p80 پایونیر و ...
قابلیت پل زدن که به لاتین Bridge ازش نام میبرند میاد دو کانال رو یک کانل میکنه یعنی توان دو کانال رو به نوعی جمع میکنه و لذا قدرت خروجی افزایش پیدا میکنه.اگر یه آمپ دو کانال رو در نظر بگیری ما روی هر کانال یک مثبت و یک منفی داریم که به اسپیکرمون متصل میشه.(حالت استریو) حالا اگر از یک کانال یه منفی و از کانال دیگر یه مثبت بگریم (حالت مونو) میشه که اغلب برای ساب استفاده میشه. البته تو آمپلیفایرهای چهار کانال هم برای دو تا ساب و هم برای یک جفت اسپیکر که نیاز به قدرت بالا داره هم این کار استفاده میشه.
بله میتونید این کار رو انجام بدید.فقط باید از روی آمپ کراس اوور روی های پس و فرکانس کات هم حدود 80 قرار بدید.
آلپاین SPG-69C3 مناسب هست تو رنج قیمت شما.
[QUOTE=chaharnazm;8549674]پس باید یه اسپیکر خوب نصب کنید.
آلپاین تایپ R مدل SPR-69 برای عقب مناسبه. یا اینکه صبر کنی گلیدن CO609 برداری.احتمالا تا خرداد میرسه بارشون.
در مورد هلیکس مدل E52c رو تا کنون شرکت وارد نکرده. ولی 42c چرا.هفته دیگه هم بار جدید هلیکس میرسه اگر سایر 13 بود که براتون میگیرم.
درود به همه و عرض ادب به آقا حمید.
حمید جان یکی از آشناها ی امپیلی jbl2023 چهار کانال داره و یک سال
کنوود 3010. میخاد بفروشه. به نظر شما چطور امپیلی و سالی هستند؟(در حد معمول)آگه ارزش داره خودم ازش بردارم. میگه اینارو بردار بعدا واسم ی ضبط فلش خور بگیر.(در حد 200.250)
امپ رو هر چی نت سرچ کردم پیدا نکردم 4 کانال هستش و 2300 وات. احتمالا مدلش رو اشتباه گفته.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)