تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1719 از 2403 اولاول ... 71912191619166917091715171617171718171917201721172217231729176918192219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,181 به 17,190 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک سوال جهت اطلاع
    چجوری از یک خط تلفن دو تا ای پی میدن؟
    به راحتی

2. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی عزیز اما علاوه به اینکه این ادرسی که شما دادید احتمالا بخاطر پورت مخابرات بودنم ! بوزر و پسوورد رو که میزنم میگه اشتباست و از سایت مشابه منتها با ادرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتونم وارد شم فقط ! اما این قسمتی که گفتید یعنی Detail Events برا من یکمی متفاوته با چیزی که شما قرار دادید !! شما سرویستون نامحدوده احتمالا ؟!
    +
    میخواستم ببینم چه فایده داره حالا این اسکرین شات رو فرضا قرار دادم ...
    .
    طبق معمول زده 337 مگ فلان زمان استفاده کردید !! در صورتی که استفاده نکردم و 4 تا صفحه تو این انجمن فقط باز کردم سر صبحاولین بار نیست اینجوری تو سرویس 1024 ترافیکم میپره
    خب شما چرا یه نرم افزار نت منیجر مثل همینی که همه استفاده میکنن نصب نمیکنی ؟

4. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

512 نامحدود

6. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی عزیز اما علاوه به اینکه این ادرسی که شما دادید احتمالا بخاطر پورت مخابرات بودنم ! بوزر و پسوورد رو که میزنم میگه اشتباست و از سایت مشابه منتها با ادرس
    میتونم وارد شم فقط ! اما این قسمتی که گفتید یعنی Detail Events برا من یکمی متفاوته با چیزی که شما قرار دادید !! شما سرویستون نامحدوده احتمالا ؟!
    +
    میخواستم ببینم چه فایده داره حالا این اسکرین شات رو فرضا قرار دادم ...
    .
    طبق معمول زده 337 مگ فلان زمان استفاده کردید !! در صورتی که استفاده نکردم و 4 تا صفحه تو این انجمن فقط باز کردم سر صبحاولین بار نیست اینجوری تو سرویس 1024 ترافیکم میپره
    دوست عزیز اگر خودشان برنامه ریزی کرده باشن در این ساعت سرعت کاهش پیداکنه اسکرین شات نشون میده.

8. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خب شما چرا یه نرم افزار نت منیجر مثل همینی که همه استفاده میکنن نصب نمیکنی ؟
    اینو نصب کنم به چه دردم دقیقا میخوره عزیز ؟! من میگم مطمنم ترافیکم غیر طبیعی کم میشه تو سرویس 1024 محدود ... نیاز به نرم افزار نیست !! چندینو چند بار کم شد و ترافیک خریدم تو یه هفته !! تا کشف کنم دلیلش چیه ! و نتیجشم باگ سیستم اندیشه ست اصلا تو سرویس 128 - 512 - 256 و ... ترافیکم الکی کم نمیشه و حساب شده و طبیعی طبق مصرف هست ... اما 1024 ... پشتیبان احمق میگه چک کنید ویندوزتون یا نرم افزاری اپدیت میشه لابد ... همرو مثه خودشون اماتوز و احمق میبینن
    با این روش فعلا دارم سعی میکنم ترافیکمو نگه دارم= اونم اینکه ساعت 7 که رایگانه ... دانلود رو 6.45 قطع کنم + اینترنتو کلا قطع کنم و اگه بازم لازم داشتم به اینترنت ساعت 7.30 به بعد وصل شم !! اینجوری فعلا یکی دو بار جواب داده ....

دوست عزیز اگر خودشان برنامه ریزی کرده باشن در این ساعت سرعت کاهش پیداکنه اسکرین شات نشون میده.
    عزیز اون گزینه ای که برا شما سرویس گروپ و اینا تغییر میکرد به 720 و اینا .... اصلا برا من وجود نداره !! و جاش زده مثلا Low credit (46239+0+0+0<=46274)
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-07-2013 at 03:03.

10. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوست عزیز روحالت بریج مود قرار بدید همون حالتی که مثل دایال اپ باید کانکت بشید این جوری خورده کمک می کنه کمتر به نت دست رسی داشته باشید و ترافیک کمتر دو دره کنه
    شایدم از این روش استفاده می کنید در هر صورت

12. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز معلوم نیست چرا پشت هم قطع میشه.اندیشه سبز خزر 256 نامحدود.رشت 727

14. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اینو نصب کنم به چه دردم دقیقا میخوره عزیز ؟! من میگم مطمنم ترافیکم غیر طبیعی کم میشه تو سرویس 1024 محدود ... نیاز به نرم افزار نیست !! چندینو چند بار کم شد و ترافیک خریدم تو یه هفته !! تا کشف کنم دلیلش چیه ! و نتیجشم باگ سیستم اندیشه ست اصلا تو سرویس 128 - 512 - 256 و ... ترافیکم الکی کم نمیشه و حساب شده و طبیعی طبق مصرف هست ... اما 1024 ... پشتیبان احمق میگه چک کنید ویندوزتون یا نرم افزاری اپدیت میشه لابد ... همرو مثه خودشون اماتوز و احمق میبینن
    با این روش فعلا دارم سعی میکنم ترافیکمو نگه دارم= اونم اینکه ساعت 7 که رایگانه ... دانلود رو 6.45 قطع کنم + اینترنتو کلا قطع کنم و اگه بازم لازم داشتم به اینترنت ساعت 7.30 به بعد وصل شم !! اینجوری فعلا یکی دو بار جواب داده ....

عزیز اون گزینه ای که برا شما سرویس گروپ و اینا تغییر میکرد به 720 و اینا .... اصلا برا من وجود نداره !! و جاش زده مثلا Low credit (46239+0+0+0<=46274)

دوست عزیز روحالت بریج مود قرار بدید همون حالتی که مثل دایال اپ باید کانکت بشید این جوری خورده کمک می کنه کمتر به نت دست رسی داشته باشید و ترافیک کمتر دو دره کنه
    شایدم از این روش استفاده می کنید در هر صورت
    نه برا من رو همون حالت اتصال اتوماتیکه ... اخه بدبختی اینجاست کاملا تست کردم همه ی سرویس ها رو دوباره برگشتم 1024 !! تو هیچکدوم این اتفاق نمی افتاد ... همین امروز صبح که ساعات رایگان تموم شد دانلود رو قطع کردم اما اتصال به اینرنت تا 7:30 برقرار بود یه 2.3 تا صفحه تو همین انجمن فقط باز کردم ... 241 مگ پرید دیگه برام عادی شده چه کنیم که سرویس های پاین تر جواب نیازمو نمیده ...
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-07-2013 at 13:59.

16. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نه برا من رو همون حالت اتصال اتوماتیکه ... اخه بدبختی اینجاست کاملا تست کردم همه ی سرویس ها رو دوباره برگشتم 1024 !! تو هیچکدوم این اتفاق نمی افتاد ... همین امروز صبح که ساعات رایگان تموم شد دانلود رو قطع کردم اما اتصال به اینرنت تا 7:30 برقرار بود یه 2.3 تا صفحه تو همین انجمن فقط باز کردم ... 241 مگ پرید دیگه برام عادی شده چه کنیم که سرویس های پاین تر جواب نیازمو نمیده ...
    ولی اون حالت خیلی کمک میکنه /اینم روش خوبیه زودتر قطع کنی
    منم قبلا اندیشه حجمی داشتم همین مشکل داشتم چه تو 256 چه 512 حرفم تو کلشون نمی رفت منم مجبور شدم رفتم بودم نامحدود گرفته بودم

18. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

باز معلوم نیست چرا پشت هم قطع میشه.اندیشه سبز خزر 256 نامحدود.رشت 727
    این حرفا که مشکل داریم و نمی دونم روت مشکل داره و قبلا می گفتن پهنای باند مشکل داریم ، همش خالی بندیه . مشکل که ساعت نداره ! دقیق ساعت 12 سرعت نصف میشه (دیال آپ میشه) تا صبح.
    دیشب ساعت 1 قطع شد.امروزم قطع شد و الان تو روز هم سرعتو کشیدن پاییناسم اینو دیگه نمیشه گذاشت نت
    256 نامحدود اندیشه ، پورت مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •