به راحتی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به راحتی![]()
خب شما چرا یه نرم افزار نت منیجر مثل همینی که همه استفاده میکنن نصب نمیکنی ؟
دوست عزیز اگر خودشان برنامه ریزی کرده باشن در این ساعت سرعت کاهش پیداکنه اسکرین شات نشون میده.
اینو نصب کنم به چه دردم دقیقا میخوره عزیز ؟!من میگم مطمنم ترافیکم غیر طبیعی کم میشه تو سرویس 1024 محدود ... نیاز به نرم افزار نیست !! چندینو چند بار کم شد و ترافیک خریدم تو یه هفته !! تا کشف کنم دلیلش چیه ! و نتیجشم باگ سیستم اندیشه ست
اصلا تو سرویس 128 - 512 - 256 و ... ترافیکم الکی کم نمیشه و حساب شده و طبیعی طبق مصرف هست ... اما 1024 ...
پشتیبان احمق میگه چک کنید ویندوزتون یا نرم افزاری اپدیت میشه لابد ...
همرو مثه خودشون اماتوز و احمق میبینن
با این روش فعلا دارم سعی میکنم ترافیکمو نگه دارم= اونم اینکه ساعت 7 که رایگانه ... دانلود رو 6.45 قطع کنم + اینترنتو کلا قطع کنم و اگه بازم لازم داشتم به اینترنت ساعت 7.30 به بعد وصل شم !! اینجوری فعلا یکی دو بار جواب داده ....
عزیز اون گزینه ای که برا شما سرویس گروپ و اینا تغییر میکرد به 720 و اینا .... اصلا برا من وجود نداره !! و جاش زده مثلا Low credit (46239+0+0+0<=46274)![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 22-07-2013 at 03:03.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز روحالت بریج مود قرار بدید همون حالتی که مثل دایال اپ باید کانکت بشید این جوری خورده کمک می کنه کمتر به نت دست رسی داشته باشید و ترافیک کمتر دو دره کنه
شایدم از این روش استفاده می کنید در هر صورت![]()
باز معلوم نیست چرا پشت هم قطع میشه.اندیشه سبز خزر 256 نامحدود.رشت 727
نه برا من رو همون حالت اتصال اتوماتیکه ... اخه بدبختی اینجاست کاملا تست کردم همه ی سرویس ها رو دوباره برگشتم 1024 !! تو هیچکدوم این اتفاق نمی افتاد ... همین امروز صبح که ساعات رایگان تموم شد دانلود رو قطع کردم اما اتصال به اینرنت تا 7:30 برقرار بود یه 2.3 تا صفحه تو همین انجمن فقط باز کردم ... 241 مگ پریددیگه برام عادی شده
![]()
چه کنیم که سرویس های پاین تر جواب نیازمو نمیده ...
Last edited by SA.JJ.AD; 22-07-2013 at 13:59.
ولی اون حالت خیلی کمک میکنه /اینم روش خوبیه زودتر قطع کنی
منم قبلا اندیشه حجمی داشتم همین مشکل داشتم چه تو 256 چه 512 حرفم تو کلشون نمی رفت منم مجبور شدم رفتم بودم نامحدود گرفته بودم
این حرفا که مشکل داریم و نمی دونم روت مشکل داره و قبلا می گفتن پهنای باند مشکل داریم ، همش خالی بندیه . مشکل که ساعت نداره ! دقیق ساعت 12 سرعت نصف میشه (دیال آپ میشه) تا صبح.
دیشب ساعت 1 قطع شد.امروزم قطع شد و الان تو روز هم سرعتو کشیدن پاییناسم اینو دیگه نمیشه گذاشت نت
256 نامحدود اندیشه ، پورت مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)