تو منطقه ما که همراه اول بعد 1 هفته با پیمانکار صحبت کردم گفت از مخابرات کارشناس میفرستن یکم تو کانکس کار داره بعد نسل 3 روشن میشه
تو منطقه ما که همراه اول بعد 1 هفته با پیمانکار صحبت کردم گفت از مخابرات کارشناس میفرستن یکم تو کانکس کار داره بعد نسل 3 روشن میشه
-113 دسی بل بدترین انتن ممکن هست و هر چقدر به -55 دسی بل نزدیک بشه آنتن قویتر میشه و کیفیت تبادل دیتا بهتر میشه
آنتن دریافتی شما هم بسیار ضعیف هست و دیتایی که با این آنتن میشه گرفت خیلی کمه !! حدود 20-30 کیلو و تاخیر زیاد به وجود میاره ( چون پهنای باند پر میشه )
دقیق نمیشه گفت چقدر زمان میبره !! 1 ماه خیلی بیشتره دکل محل ما آپگرید شده ولی هنوز فعال سازی نشده
اونو باید خودتون پیگیری کنید دکل اطراف تازه تجهیز شده حتما لینکش رو خاموش کردن از جای دیگه آنتن میگیره اینقدر ضعیفه.بله درست میشه باید پیگیری کنید دیگه سخت.منطقه ما اینجوری بود اینقدر زنگ زدم گزارش دادم درست کردن
بدون شوخی وبگردی ایرانسل خیلی بهتر از ADSL منه !! الان پشیمونم که امروز ADSL ثبت نام کردم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 05-12-2015 at 21:29.
اگر نمیتونن جواب گویه مردوم باشن چرا اینترنت میدن؟ الان به زور این انجمن رو. باز کردم قدرت سیگنال 78 dbm هست اما یک صفحه به زور بالا میاد سرعت دانلود هم که داغون تر شده والا نمیدونم چی بگم زنگ بزنم ایرانسل بدتر خودمو خراب کردم یک بار مطرح چند روز پیش اخرش جواب درستی ندادن
من با -110 dbm همراه اول سرعت خوبی میداد ولی آنتن هی 3G میشد هی +H.گوگل رو در عرض 2 ثانیه باز میکرد لب پنجره این سرعت رو داشت بزورم 1 خط آنتن داشت باید دستم رو دراز میکردم تا یه خط آنتن میومد.اعصابم خورد شد زنگ زدم پشت سرهم به اپراتور گفتم بعد 6 7 ماه نسل سه فول آنتن شد
از لحاظ سرعت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله ..
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
عرض کردم که سرعت تبادل دیتا کم هست
در ضمن گوگل حجمی نداره که از روی باز کردن اون بشه قضاوت کردعین نون و پنیر میمونه باز کردن گوگل
و هم اینکه تنها از روی قدرت سیگنال نمیشه گفت که کیفیت هم بهتر خواهد بود !!! قدرت سیگنال شرط لازم هست ولی کافی نیس
دوستان نت ایرانسل لحظه به لحظه در هر مکان سرعت های مختلف میده من خودم امروز صبح یه جا بودم یه خط آنتن داشتم 1 مگ بهم سرعت میداد اومدم تو منطقمون دیدم از 200 بالاتر نمیره
درسته حرفتون ولی اون موقع دکل منطقه تجهیز نشده بود سرعت دانلودم با تک آنتن خوب بود
همراه اول سرعت رو رو بسته هاش محدود کرده.ولی ایرانسل نامحدوده تا هرچقدر کشش داشته باشه شبکه همون سرعت واقعی رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)