تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1718 از 3347 اولاول ... 718121816181668170817141715171617171718171917201721172217281768181822182718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,171 به 17,180 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

البته فکر کنم زمان مشخصی مثلا 1 هفته ای تضمین نیست!
    تو منطقه ما که همراه اول بعد 1 هفته با پیمانکار صحبت کردم گفت از مخابرات کارشناس میفرستن یکم تو کانکس کار داره بعد نسل 3 روشن میشه

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان با سیگنال 100dbm یا 97dbm میشه دیتا داشت؟منطقه ما یه دو هفته هست تری جی شده اما قدرت سیگنال تو خونه 97 تا 100dbm هست ولی دیتا به کندی و با تاخیر زیاد رد و بدل میکنه.آیا مشکل حل میشه خودش؟

Sent from my CHM-U01
    -113 دسی بل بدترین انتن ممکن هست و هر چقدر به -55 دسی بل نزدیک بشه آنتن قویتر میشه و کیفیت تبادل دیتا بهتر میشه
    آنتن دریافتی شما هم بسیار ضعیف هست و دیتایی که با این آنتن میشه گرفت خیلی کمه !! حدود 20-30 کیلو و تاخیر زیاد به وجود میاره ( چون پهنای باند پر میشه )
    تو منطقه ما که همراه اول بعد 1 هفته با پیمانکار صحبت کردم گفت از مخابرات کارشناس میفرستن یکم تو کانکس کار داره بعد نسل 3 روشن میشه
    دقیق نمیشه گفت چقدر زمان میبره !! 1 ماه خیلی بیشتره دکل محل ما آپگرید شده ولی هنوز فعال سازی نشده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان با سیگنال 100dbm یا 97dbm میشه دیتا داشت؟منطقه ما یه دو هفته هست تری جی شده اما قدرت سیگنال تو خونه 97 تا 100dbm هست ولی دیتا به کندی و با تاخیر زیاد رد و بدل میکنه.آیا مشکل حل میشه خودش؟

Sent from my CHM-U01
    اونو باید خودتون پیگیری کنید دکل اطراف تازه تجهیز شده حتما لینکش رو خاموش کردن از جای دیگه آنتن میگیره اینقدر ضعیفه.بله درست میشه باید پیگیری کنید دیگه سخت.منطقه ما اینجوری بود اینقدر زنگ زدم گزارش دادم درست کردن

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بدون شوخی وبگردی ایرانسل خیلی بهتر از ADSL منه !! الان پشیمونم که امروز ADSL ثبت نام کردم !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 05-12-2015 at 21:29.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنظر من تعداد استفاده كننده ها زياد شده،از اون ور هم زير ساختهاشون درست و كامل نيست.

7cEram
    اگر نمیتونن جواب گویه مردوم باشن چرا اینترنت میدن؟ الان به زور این انجمن رو. باز کردم قدرت سیگنال 78 dbm هست اما یک صفحه به زور بالا میاد سرعت دانلود هم که داغون تر شده والا نمیدونم چی بگم زنگ بزنم ایرانسل بدتر خودمو خراب کردم یک بار مطرح چند روز پیش اخرش جواب درستی ندادن

6. 2 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

-113 دسی بل بدترین انتن ممکن هست و هر چقدر به -55 دسی بل نزدیک بشه آنتن قویتر میشه و کیفیت تبادل دیتا بهتر میشه
    آنتن دریافتی شما هم بسیار ضعیف هست و دیتایی که با این آنتن میشه گرفت خیلی کمه !! حدود 20-30 کیلو و تاخیر زیاد به وجود میاره ( چون پهنای باند پر میشه )

دقیق نمیشه گفت چقدر زمان میبره !! 1 ماه خیلی بیشتره دکل محل ما آپگرید شده ولی هنوز فعال سازی نشده
    من با -110 dbm همراه اول سرعت خوبی میداد ولی آنتن هی 3G میشد هی +H.گوگل رو در عرض 2 ثانیه باز میکرد لب پنجره این سرعت رو داشت بزورم 1 خط آنتن داشت باید دستم رو دراز میکردم تا یه خط آنتن میومد.اعصابم خورد شد زنگ زدم پشت سرهم به اپراتور گفتم بعد 6 7 ماه نسل سه فول آنتن شد

8. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من با -110 dbm همراه اول سرعت خوبی میداد ولی آنتن هی 3G میشد هی +H.گوگل رو در عرض 2 ثانیه باز میکرد لب پنجره این سرعت رو داشت بزورم 1 خط آنتن داشت باید دستم رو دراز میکردم تا یه خط آنتن میومد.اعصابم خورد شد زنگ زدم پشت سرهم به اپراتور گفتم بعد 6 7 ماه نسل سه فول آنتن شد
    از لحاظ سرعت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله ..

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

10. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

عرض کردم که سرعت تبادل دیتا کم هست
    در ضمن گوگل حجمی نداره که از روی باز کردن اون بشه قضاوت کرد عین نون و پنیر میمونه باز کردن گوگل
    و هم اینکه تنها از روی قدرت سیگنال نمیشه گفت که کیفیت هم بهتر خواهد بود !!! قدرت سیگنال شرط لازم هست ولی کافی نیس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان نت ایرانسل لحظه به لحظه در هر مکان سرعت های مختلف میده من خودم امروز صبح یه جا بودم یه خط آنتن داشتم 1 مگ بهم سرعت میداد اومدم تو منطقمون دیدم از 200 بالاتر نمیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

عرض کردم که سرعت تبادل دیتا کم هست
    در ضمن گوگل حجمی نداره که از روی باز کردن اون بشه قضاوت کرد عین نون و پنیر میمونه باز کردن گوگل
    و هم اینکه تنها از روی قدرت سیگنال نمیشه گفت که کیفیت هم بهتر خواهد بود !!! قدرت سیگنال شرط لازم هست ولی کافی نیس
    درسته حرفتون ولی اون موقع دکل منطقه تجهیز نشده بود سرعت دانلودم با تک آنتن خوب بود
    از لحاظ سرعت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله ..

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
    همراه اول سرعت رو رو بسته هاش محدود کرده.ولی ایرانسل نامحدوده تا هرچقدر کشش داشته باشه شبکه همون سرعت واقعی رو میده

14. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •