تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1718 از 2605 اولاول ... 71812181618166817081714171517161717171817191720172117221728176818182218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,171 به 17,180 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان اگه تماس بگیریم 2020 سرعت آپلود رو افزایش میدن؟
    من مخابرات اصفهان هستم و یه بار زنگ زدم تا سرعت آپلود و دانلود رو بیشتر کنن. اما قبول نکردن و گفتن که امکانش نیست و سرعت همون چیزیه که تو طرح تعریف شده . فکر کنم آپلود رایگان باشه . اگه رایگان باشه که خیلی بعیده افزایش بدن برات . مگر بند پ ! باز زنگ بزن وشانستو امتحان کن .

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام ميخوام وار كنترل پنل شم ميزنه شماره تلفن رو با كد شهر به عنوان نام كاربري و رمز بزنيد ولي وقتي ميخوام وارد شم ميگه اشتباه هست بلاخره چي بايد زد شماره تلفن يا همون نام كاربري كه ٣ سال پيش گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان مخابراتی من چند روزه با DNS ها مشکل پیدا کردم
    قبلا از opendns استفاده میکردم خیلی خوب بود
    نمیدونم شما این مشکل منو دارین یا نه ولی مثلا بعضی موقع ها صفحه ها یا ... باز نمیشن مثلا میزنی google.com نمیاد 2بار رفرش میکنی میاد
    این خیلی رو مخه
    الان opendns هم میزنم درست نمیشه کسی راه حلی نداره؟ کسی این مشکلو نداره؟ فقط منم؟

4. این کاربر از rezausa2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نصف روزم نكشيد باز افتضاح شد سرعت و پينگ!

6. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

deleted deleted

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان مخابراتی من چند روزه با DNS ها مشکل پیدا کردم
    قبلا از opendns استفاده میکردم خیلی خوب بود
    نمیدونم شما این مشکل منو دارین یا نه ولی مثلا بعضی موقع ها صفحه ها یا ... باز نمیشن مثلا میزنی google.com نمیاد 2بار رفرش میکنی میاد
    این خیلی رو مخه
    الان opendns هم میزنم درست نمیشه کسی راه حلی نداره؟ کسی این مشکلو نداره؟ فقط منم؟
    سلام . دست به هیچی نزن !!!من مخابرات اصفهان هستم . و الان 4 الی 5 روزه که دقیقا مشکل شما رو دارم . فکر کنم مخابرات کل کشور ریخته به هم . جیمیل و گوگل یا باز نمیشه یا خیلی کند شده و باید چند بار رفرش کنم . قند شکنا هم کلا کار نمیده و کلا سایت های خارجی برام داغون شده . فقط داخلی ها یه کم خوب باز میشه .

9. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مخابرات تهران کلا خوب شده یعنی نسبت به قبل واقعا برای من تغییر کرده نمی خوام نظرمو به کل تعمیم بدم ولی خوب تفاوت واقعا مشخصه به خصوص بعد از راه اندازی که سیستم جدید ecare مشخص بود اینا یه برنامه دارن واسه افزایش کیفیت اما خوب در کل فاصله داره با حالت نرمال ...
    از صبح امروز پینگ برای من با ip ایران شده 110 با 4.2.2.4 دقت کنید این ip رومانی نیست و پینک واقعا کیفیت داره و میشه انلاین بازی کرد با اکثر سرورها پایینه مسیرش هم خوبه حتی زمانی که پینگ اسما با 4.2.2.4 میره بالا باز با سرورهای بازی پایین میمونه که نشون میده مسیر خوبی داره ...
    شما دوستان هم گزارش کنید چجوری هست وضعیت ...

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مخابرات تهران کلا خوب شده یعنی نسبت به قبل واقعا برای من تغییر کرده نمی خوام نظرمو به کل تعمیم بدم ولی خوب تفاوت واقعا مشخصه به خصوص بعد از راه اندازی که سیستم جدید ecare مشخص بود اینا یه برنامه دارن واسه افزایش کیفیت اما خوب در کل فاصله داره با حالت نرمال ...
    از صبح امروز پینگ برای من با ip ایران شده 110 با 4.2.2.4 دقت کنید این ip رومانی نیست و پینک واقعا کیفیت داره و میشه انلاین بازی کرد با اکثر سرورها پایینه مسیرش هم خوبه حتی زمانی که پینگ اسما با 4.2.2.4 میره بالا باز با سرورهای بازی پایین میمونه که نشون میده مسیر خوبی داره ...
    شما دوستان هم گزارش کنید چجوری هست وضعیت ...
    دوست عزیز فکر نکنم پینگ 110 با سرور ایران خوب باشه ! پینگ من با سرور ایران 10 هست
    بعد اینکه صبح ملاک نیست . قبول دارم 1ماهی میشه پینگم با بعضی سرور های اروپا شده 120 ولی مشکل الان یک چیز دیگه هست
    کلا هیچی وصل نمیشه نه کاهش پینگ نه قند شکن
    بدبختیمون شروع شد دوباره نمیزارن یک آب خوش از گلوی آدم پایین بره

13. این کاربر از rezausa2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینا مگه قرارداد هسته ای میبندن که انقدر گیرن روی مالک خط !! بهش میگم نفهم من مالک رو از کجا گیر بیارم نیستش اصلا ایران ! میگه پس هیچ کار نمیشه کرد !!! آخه شما بگین خطی که الان روش 2 مگ نامحدود و میخواد تبدیل به 10 مگ محدود بشه که هزینه ها هم یکی هست در آینده ممکنه چه مشکلی پیش بیاد که مالک ازشون شکایت کنه ! مسخره بازیه فقط همین

15. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز فکر نکنم پینگ 110 با سرور ایران خوب باشه ! پینگ من با سرور ایران 10 هست
    بعد اینکه صبح ملاک نیست . قبول دارم 1ماهی میشه پینگم با بعضی سرور های اروپا شده 120 ولی مشکل الان یک چیز دیگه هست
    کلا هیچی وصل نمیشه نه کاهش پینگ نه قند شکن
    بدبختیمون شروع شد دوباره نمیزارن یک آب خوش از گلوی آدم پایین بره
    من گفتم ip ایران نه سرور ایران !!!!!!!!!!!!!
    تا حدودای 4 خوبه بعد یکم خراب میشه اما به خاطر مسیر خوب باز با سرورهای بازی خوبه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •