تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1718 از 1805 اولاول ... 718121816181668170817141715171617171718171917201721172217281768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,171 به 17,180 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بستر اینترنت 16مگ فراهم شد

بستر اینترنت 16مگ برای اولین بارماهیانه 1000تومان به همراه 12گیگ هدیه و 70% تخفیف دانلود شبانه رایگان فراهم شد ، نظربه هماهنگی انجام شده مدیریت دیتاسنتر این سرویس با همکاری و مشارکت شرکتهای قدرتمند PaP در طی چند روز آینده قابل تحویل میباشد . فرم ثبت نام کاربران به جز مشترکین فیبر نوری فقط در همین سامانه ارایه میگردد ، باتوجه به اینکه تمامی خدمات ، تخفیفات ،روباتهای تلگرام ، پنلها ، آنتی ویروسها و خدمات پشتیبانی اختصاصی 24ساعته و...نیز فقط و فقط به مشترکین دایمی سامانه تعلق داردلذا این سرویس تنها در انحصار این مرکز میباشد لذا با توجه به اینکه اطلاع رسانی فقط در همین سامانه و کانال تلگرام ------------/Amidke انجام میپذیرد خواهشمندم تلفنهای دیگر سازمان را اشغال نفرمایید .

(851cc.com)
    حتی مخابرات هم به کاربرای فیبر خودش رحم نداره !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امشب مثل اینکه مسوولش خوابش برده تا سرعتها رو روی 1 مگ قفل کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام--
    دوستان
    من طرح 2مگ یکساله با مودم رایگان داشتم دیگر این طرح نیست--الان به نظر شما طرح نقره ای بخرم یا طلایی---

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها به نظرتون تو عید طرح خوبی ارائه میده مخابرات؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چند هفته ای هست که کیفیت سرویس من به حالت عادی برگشته، دلیل اینکه تا الان اطلاع ندادم این بود که میخواستم مطمئن بشم این موضوع برای مدت کوتاهی نیست و پایدار هست. مشکل اصلی من که ناپایداری، Latency بالا و پکت لاس های زیاد با اولین نقطه ارتباطی بعد از مودمم، یعنی سرور مخابرات به آی پی 10.70.246.253 بود رفع شده و این موضوع باعث شده که کیفیت ارتباطات داخلی من (اینترانت ملی) به حالت نرمال رسیده باشه ...

هنگام گرفتن Ping از آی پی 10.70.246.253 در گذشته، اکثر اوقات Latency بالای 100 میلی ثانیه و به همراه تایم اوت های فراوان بود، اما در حال حاضر بین 23 تا 29 میلی ثانیه و بدون تایم اوت هست که قابل قبول هست. تصویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درباره کیفیت سرویس اینترنت اما متاسفانه هنوز وضعیت خیلی خوب نشده، در هنگام اتصال به اینترنت اگر آی پی هایی که با 78 شروع میشند رو بگیرم، کیفیت اینترنت مثل سابق و بسیار پایین همراه با Latency بالا و تایم اوت هست. آی پی هایی که با 5 شروع میشند کمی کیفیتشون بهتر شده اما هنوزم برای Ping آی پی 8.8.8.8 گاهی اوقات تایم اوت مشاهده میشه و Latency هم بالای 200 هست. اما یک سری آی پی هستند که با 2 شروع میشند، زمانی که این آی پی ها رو میگیرم، کیفیت اینترنت هم به حالت نرمال بر میگرده و Ping آی پی 8.8.8.8 بدون تایم اوت و Latency متغیر بین 120 تا 180 میلی ثانیه هست که قابل قبول هست (برای بعضی آی پی ها که با 2 شروع میشن Latency کمتر و بعضی ها بیشتر هست اما در کل در همون بازه 120 تا 180 هست).

تصویر Ping با آی پی ای که با 2 شروع میشود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از زمانی که این تغییر مشاهده شده، کم شدن حجم اضافی (دزدی حجم) هم به نظر میاد صورت نگرفته، البته من همیشه چک نکردم این موضوع رو، اما چندباری که آزمایش کردم تقریبا همه چی درست بود.

من نمیدونم آیا این تغییرات برای تمام دوستانی که مشکل داشتن رخ داده یا فقط برای شخص خاص من بوده، اما امیدوارم سراسری باشه ...

در هر شکل امیدوارم بقیه مشکلات باقی مونده هم رفع بشن تا شاید بعد سال ها کمتر عصبانی بشیم! (بهبود دائمی کیفیت اینترنت (خارجی)، رفع محدودیت سرعت شبانه، نفروختن سرویس 3Mbs به جای 10Mbs روی فیبر نوری، بازگشت اینترنت نامحدود و ...)

7. 2 کاربر از Night2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز. این سامانه ها همه ریسلر مخابرات هستند و خرید ترافیک و سرویس از اینها هیچ فرقی با خرید مستقیم از مخابرات نداره . فقط تخفیف های اینها شامل حال شما میشه.
    خرید از این سامانه ها فکر نکنم فرقی در کلیت داشته باشه.. چون اینها اون 25% رو دقیقا اعمال نمیکنند ....و نهایت میشه همون که بود.. من یک گیگ امتحانی خریدم از این سامانه 851CC ولی فقط 1.04 اعمال شد .. ولی در خرید از مخابرات 1.25 اعمال میشه دقیقا ... دقیق حساب کنید میبیند هیچ فرق نداره اگه بیشتر نباشه

9. این کاربر از آرتان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

جدیدا وقتی از ساعت چهار رد میشه سرعت پایین نمیاد و شبانه هم حساب میشه , آیا برای شما هم همینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

جدیدا وقتی از ساعت چهار رد میشه سرعت پایین نمیاد و شبانه هم حساب میشه , آیا برای شما هم همینطوره؟
    مراقب باش

من فکر کنم دیشب امتحان کردم هنوز سرعت 128 هست

شما هم قبل از این که ساعت 4 بشه مودم رو ریست بده تا بهانه دستشون نیفته که شما حجم مصرف کردی حواست نبوده

اینا خیلی دزدن مراقب باش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مراقب باش

من فکر کنم دیشب امتحان کردم هنوز سرعت 128 هست

شما هم قبل از این که ساعت 4 بشه مودم رو ریست بده تا بهانه دستشون نیفته که شما حجم مصرف کردی حواست نبوده

اینا خیلی دزدن مراقب باش
    در دزد بودنشون ک شکی نیس ..

ولی خب ده دیقه از چهار گذشته بود و سرعت مثل روز بود یکم گرفتم بعد مودم رو ریست کردم , تو ریز مصرف جزو شبانه حساب شده بود ..

چن شبه همینطوره اما خب میترسم استفاده کنم بعد کم کنن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چجوریه که چن شبه سرعته شبانه طرفای 180شده قبلا 130 بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •