تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1718 از 4105 اولاول ... 718121816181668170817141715171617171718171917201721172217281768181822182718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,171 به 17,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان راسته که میگن تو ارتش همه رو بر حسب مدرک تحصیلی گروهبندی میکنن؟
    Last edited by samkarimi66; 12-08-2013 at 14:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نیرو دریای سیرجان نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by samkarimi66; 12-08-2013 at 14:44.

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

دوستان راسته که میگن تو ارتش همه رو بر حسب مدرک تحصیلی گروهبندی میکنن؟
    گروه بندی منظورت چیه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من92/6/2 اعزام هستم به نیروی دریایی سیرجان اگه کسی میدونه چه جور جایی لطفا بگه...
    آقا منم سیرجان افتادم غصه نخور با همیم

یکی از بچه ها برج 2 رفته بود گریه میکرد. البته اون نازک نارجی بود. ولی درکل میگن سخته. بیخیال بابا این 2 ماه هم میگذره. خوش میگذرونیم کلی میخندیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یکی به ما گفت کلا دیپلم ها رو با هم میندازن یه آسایشگاه. فوق دیپلم ها هم با هم. لیسانس هم با هم

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

یکی به ما گفت کلا دیپلم ها رو با هم میندازن یه آسایشگاه. فوق دیپلم ها هم با هم. لیسانس هم با هم
    بر اساس شهری که میوفتی و امکاناتی که پادگان داره سعی میکنن همچین حالتی باشه که آسایشگاه های سربازا و گروهبانا و افسرها از هم جدا باشه

ولی خوب باز به میزان امکانات پادگان ربط داره

7. 3 کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من کاردانیم رو تمام کردم به نظر شما برم برا کارشناسی یا برم خدمت ؟؟
    من 7 ماه کسری ایسارگری میتونم بگیرم ولی بسیج هیچی ندارم .
    یه سوال الان خدمت 21 ماه هست یا 24 ؟؟؟
    اگه برم کارشناسی بخونم این 7 ماه کسری که الان میتونم بگیرم یه وقت لغو نکنند .

به نظر شما اساتید محترم چیکار کنم ؟؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

حتی اگه کسری نتونستی بگیری اول برو خدمت. هرچی زودتر سربازیت تموم شه به نفعته

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

حتی اگه کسری نتونستی بگیری اول برو خدمت. هرچی زودتر سربازیت تموم شه به نفعته
    دوست عزیز ...
    شرایط از نظر ادامه تحصیل بعد از اتمام خدمت خیلی با قبل از اعزام به خدمت تفاوت داره .
    شاید فردی قبل از خدمت توی وجود خودش ببینه که تا ارشد یا حتی بیشتر پیش بره اما اگر کاردانیش رو تموم کرد و به خدمت اعزام شد شاید پس از اتمام خدمت حتی ادامه تحصیل هم نداد .
    یعنی به گونه ای افکار و عقایدش همچنین سن و بسیاری از مسایل دیگه این اختیار رو ازش میگیره ... شاید وقت محدود تری برای ادامه تحصیل داشته باشه نباید به این فکر کنید که خدمت چند ماهه و... شاید الان ادامه تحصیل داد و نهایتا 2 سال هم خدمت کرد ولی بعد از خدمت موقعیت شغلی مناسبی رو پیش روی خودش دید و بسیاری مسایل دیگه ...
    به نظر من تا اعزام نشدین فکر همه چیز رو بکنید غیر از خدمت بعد هم که تموم شدید باز فکر همه چیز رو بکنید غیر از خدمت چون حین خدمت طرف داره باهات صحبت میکنه یهو ازش میپرسی شنیدی مرخصی ها هم کم شده ( حالا اون اصلا داره یه موضوع دیگه ای رو مطرح میکنه ها ...) ؟ یعنی خدمت خودش ذهن رو در مدت زمانش به صورت کلی درگیر میکنه .
    موفق باشید.

10. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

دوست عزیز ...
    شرایط از نظر ادامه تحصیل بعد از اتمام خدمت خیلی با قبل از اعزام به خدمت تفاوت داره .
    شاید فردی قبل از خدمت توی وجود خودش ببینه که تا ارشد یا حتی بیشتر پیش بره اما اگر کاردانیش رو تموم کرد و به خدمت اعزام شد شاید پس از اتمام خدمت حتی ادامه تحصیل هم نداد .
    یعنی به گونه ای افکار و عقایدش همچنین سن و بسیاری از مسایل دیگه این اختیار رو ازش میگیره ... شاید وقت محدود تری برای ادامه تحصیل داشته باشه نباید به این فکر کنید که خدمت چند ماهه و... شاید الان ادامه تحصیل داد و نهایتا 2 سال هم خدمت کرد ولی بعد از خدمت موقعیت شغلی مناسبی رو پیش روی خودش دید و بسیاری مسایل دیگه ...
    به نظر من تا اعزام نشدین فکر همه چیز رو بکنید غیر از خدمت بعد هم که تموم شدید باز فکر همه چیز رو بکنید غیر از خدمت چون حین خدمت طرف داره باهات صحبت میکنه یهو ازش میپرسی شنیدی مرخصی ها هم کم شده ( حالا اون اصلا داره یه موضوع دیگه ای رو مطرح میکنه ها ...) ؟ یعنی خدمت خودش ذهن رو در مدت زمانش به صورت کلی درگیر میکنه .
    موفق باشید.
    درسته با نظرتون موافقم
    بستگی به خود طرف هم داره،بقول شما شاید بعد از خدمت اصلا تمایلی به ادامه تحصیل نداشته باشه،ولی همه اینطوری نیستن، من تقریبا 80% افرادی رو که طی دوره کاردانی و کارشناسیم دیدم که خدمت رفتند و بعد دوباره شروع به ادامه تحصیل بودند خیلی موفق تر بودند از ما که خدمت نرفته بودیم، حتی خیلی ها هم همزمان کار میکردند و خرج یه زندگی رو هم میدادند اما به درسشون هم بهتر از ما میرسیدند
    به نظر من چون اونها بازار کار رو بهتر میشناسن، و قدر درس و مدرک رو بهتر میدونن،و اینکه توی دوران خدمت یه مقدار ذهن استراحت میکنه و دل تنگ درس میشن،یه حالت Restart به ذهنشون اتفاق می افته
    موفق باشید

12. 3 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من امریه خاتم الانبیا جور شد. من لیسانس برقم، بچه استان فارسم تکمیلی دارم، اعزام اول شهریورم و شرکت نیرو گستر منو جذب کرده.
    می خواستم دوستانی که خاتم بودن اگه میشه تجربیاتشونو بگن در مورد
    اولا دوره ی 10 روزه آموزشی که باید بریم کرج؟ کارهایی که تو این 10 روز انجام میدیم؟؟؟؟ شرایط؟ برنامه های این 10 روز؟ موها رو باید زده باشیم؟
    دوما در مورد بعد از این 10 روز و خود خدمت: شرایط کار؟ میزان راحتی کار؟ تایم کاری؟ حقوق و مزایا؟ مرخصی و تعطیلات (جمعه ها و تعطیلات رسمی هم تعطیله؟)؟ شرایط خوابگاهی و امکانات؟؟؟ وضعیت غذا؟ در طول خدمت موها باید مدام کچل شه؟

ممنون میشم از دوستانی که خاتم امریه شدن توضیح بدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •