تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1718 از 4751 اولاول ... 718121816181668170817141715171617171718171917201721172217281768181822182718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,171 به 17,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جي ميل من هم ديگه باز نميشه!!!!!!!
    بايد با پروگسي باز كنم!

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینم رپیدباز هم سرور خارجی محسوب میشه ؟؟؟ من با رپید باز و خیلی از سایت های ایرانی که لینک مستقیم هم میدن مشکل دارم ...

من کلاً با همۀ سایت ها مشکل دارم
    بله خارجي حساب ميشه. به نظرت با اين سرعت هاي ذغالي سروري تو ايران ميتونه با سرعت چند مگابايت در ثانيه فايل جابجا كنه؟! گوگل ميخواد 1 گيگابيت بده بعد ما بالاي 128 نبايد داشته باشيم. واقعاً لعنت به اين...

3. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سعيد مهديون مديرعامل شركت فناوري اطلاعات در ادامه سخنان خود به بسته شدن جي ميل اشاره كرد و گفت: در مورد بسته شدن اين سرويس اگر هر كسي اعتراضي داشته باشد بايد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منتقل كند ولي از نظر بنده اين يك فرصت حساب مي‌شود و بايد مردم كشور به سمت ايميل ملي هدايت شوند به عبارتي تا زماني كه ما به خارجي‌ها اعتماد كنيم توسعه فناوري اطلاعات در داخل نخواهيم داشت و اين يعني اينكه بايد به دولت و كشور اعتماد كنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مينو مومني در يادداشتي در «اعتماد» نوشت:
    معاون شرکت فناوري اطلاعات بر اين باور است که سرويس‌هايي همانند جي‌ميل و ياهو به دليل ويژگي‌هايش سبب شده کاربران جذب آن شوند بدون آنکه در نظر داشته باشند استفاده از اين سرويس‌ها تا چه ميزان مي‌تواند براي آنها خطرناک باشد؛ چرا که هر کاربر با استفاده از هر کدام از اين سرويس‌ها به نوعي اطلاعات خود را در اختيار بيگانگان قرار مي‌دهد؛ بيگانگاني که اصولاً آمريکايي هستند بنابراين ايميل ايراني سبب مي‌شود از خروج اطلاعات از کشور و سوءاستفاده از آن جلوگيري شود.

اینترنت من که کلا امروز از ظهر تا الان قطع بود.
    جدا اين يادداشت روزنامه اعتماده؟؟
    نكنه افتاده دست برادرا؟!!
    اينكه زده رو دست اون يارو فناوري اطلاعاته

5. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

نامردا فقط بعضی از سرورها رو محدود کردند من دارم از یه سایت خارجی یه انجین میگیرم با سرعت 60-65 میادش ولی تا میام از سرور سایتهای ایرانی فایل بگیرم میره روی 15-30 .....

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نامردا فقط بعضی از سرورها رو محدود کردند من دارم از یه سایت خارجی یه انجین میگیرم با سرعت 60-65 میادش ولی تا میام از سرور سایتهای ایرانی فایل بگیرم میره روی 15-30 .....
    من دارم از سروز ايراني 67 تا 70 دانلود ميكنم مشكلي نيست فعلا!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه چیزی هست چون قبلا هم یادمه دوستان گفته بودند شیلترینگ روزانه با شبانه فرق داره بعضی سایت ها تو شبانه باز می شند ؟؟؟؟ در حالی که تو روزانه بسته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آخه چنين نرم افزار كلاهبرداري-پيلترينگ اختراع شده؟
    فكر كنم ايران اختراع كرده!
    چطور ميشه كه سايتا راحت و باسرعت دانلود و باز بشن ،ولي دانلود فايل محدود بشه؟؟
    هر چي فكر كردم مكانيزمش قابل درك نيست

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من چند صفحه اخیر رو مطالعه کردم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد!

منم Art1 شاتل دارم چند وقت پیش یهو سرعت دانلود که همیشه بین 15-22 بود فضایی شد و حتی به 112 هم رسید!! الان دوباره تقریبا اومده سرجاش و 20-24 میده اغلب! حالا قضیه شکایت و دزدی شاتل و اینا چیه؟! اگر یکی از دوستان یه توضیح اجمالی بده که گوشی دست ما هم بیاد ممنون میشم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

12

والا من صبانت داشتم ولی سریع تو نمایشگاه یک شاتل 512 اقتصادی با 52 گیگابایت حجم و راه اندازی رایگان گرفتم که جمعا شد 180 تومان که 128 صبا با 36 گیگ میشه 150 تومان از نظر سرعت هم مال صبا به زور 60 میشد الان شاتل در روز و شب زیر 250 نمیاد
    نمیدونم شما چرا مینالید البته احتمالش هست منطقمون خلوت باشه
    بنده در مرکز پیروزی مشهد هستم در کل دارم با شاتل حال میکنم )
    یک چیزی یادم اومد
    من تا دیشب سرعت شبانه ام زیر 80 بود ولی امشب به صورت تصادفی یک ترفندی پیدا کردم که رفته بالای 250 سرعت دانلودم ( البته شایدم ترفند نباشه ولی هرچی هست واسه من عالیه ) )

اگه نباشه جاش خالی می مونه radium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جدا اين يادداشت روزنامه اعتماده؟؟
    نكنه افتاده دست برادرا؟!!
    اينكه زده رو دست اون يارو فناوري اطلاعاته
    حالا که اینقدر نگران اعتماد هستید ادامه متن روزنامه اعتماد رو هم بخونید تا فکر اشتباه نکنید:(توی همون لینک که دادم کاملترشم موجوده)
    در پاسخ به اين اظهارنظر بايد گفت هر چند تا حدودي دل نگراني معاون شرکت فناوري اطلاعات قابل درک است اما اي کاش به جاي تمرکز بر ايميل ملي به نوعي بحث قديمي ديتاسنتر ملي مطرح مي‌شد؛ آنجا که اطلاعات مهم و کليدي کشور در آن سوي آب‌ها و به گفته همين مسئولان توسط امريکايي‌ها ميزباني مي‌شود چرا که به نظر مي‌رسد لو رفتن اطلاعات شخصي يک کاربر چندان نگران کننده نيست وقتي به راحتي اطلاعات مهم اکثر سايت‌هاي کليدي کشورمان در اختيار ميزبانان غريبه قرار دارد.

13. این کاربر از radium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •