از اکانتینگ سرعتت احتمالا رو 2 مگ هنوز لیمیت هست !!!
فردا به پشتیبانی بگو درست میکنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از اکانتینگ سرعتت احتمالا رو 2 مگ هنوز لیمیت هست !!!
فردا به پشتیبانی بگو درست میکنن
خب حالا که زرنگی بگو دانزل چیه ؟
بچه هایی که وایمکس ایرانسل داشته اند آیا کیفیتش میتونهه در حد adsl معمولی باشه ؟
مثلا همین 512 برنزی ماکس نت کهد ارم
اساتید عزیز 2 روزه IP نتم قاطی کرده رفته رو 5 دیشبم واسه دانلود گذاشته بودم 600 مگ از شارژم کم شده ISP رو هم gostaresh-e-ertebatat-e نشون میده (اصفهان)
پشتیبانی هم هر قدر زنگ میزنم بر نمیدارن انگار خونه نیستن!لطفا شما پشیبانی کنید!
![]()
سلام دوستان
اقا ما به نیت سرویس جشنواره قبلی این سرویس دوباره تمدید کردم که متاسفانه به تمدید دیم سرعتم از 220 روزانه بالاتر نمیره زنگ زدم به پشتیبانی گفتند سرعت جشنواره رو دیگه روی الترا نمیبندن و اوردن پایین ! منم گفتم جهنم اشکال نداره و یه مدت داشتم روز و شب با 200 دانلود می کردم که دقیقا 3 شب هستش سرعت دانلود شبانه من اومده روی 50 و بالاتر نمیره !!!
به نظرتون مشکل از چیه ؟ زنگ بزنم دهنشون رو سرویس کنم یا بیخیال بشم و جمع اوری کنم ؟
و اما سوال مهمتر ؟
می خوام سرویس نامحدود بگیرم و ماهی حدود 25 تا 30 تومن هزینه کنم انتظارم اینکه سرعت خوب و بدون دردسر و پینگ خوب داشته باشم حالا به نظرتون چه سرویسی بگیرم ؟
یا اگر بخوام محدود بگیریم چه سرویسی و از چه شرکتی بگیریم که دانلود شبانه زیاد داشته باشه و محدود نکنه شبانه رو و هزینه هم تا 25 ماهانه باشه
چه جالب ، مال منم اینطوری شده!(از دیروز که سرویس رو تمدید کردم و سرویس ویژه آغاز سالتحصیلی گرفتم اینطوری شده)
همارا تو این 5-6 روزه اشک منو درآورده ، گوگل هم به زور باز میشه
مشکل سراسریه ا فقط مال من اینجوری شده؟
ضمنا نا کس ها یه کاری کردن که شبا بیشتر از 500-600 مگابایت نمیتونم بگیرم.![]()
برای منم هماراست یکی دو روز مشکل پیدا کرد حدود یک هفته پیش 7 گیگ ترافیکم مونده بود بعد اینکه مشکل حل شد ترافیکم شده بود مثل روز اولی که گرفته بودم یعنی شد 15 گیگ![]()
در ضمن من شبی راحت 2.5 گیگ دانلود میکنم جمعه ها هم 3.5 گیگ![]()
نه امروز من شرکت بودم همه مثلا کارشناسا داشتم با تفلن صحبت میکردن
الان برا من زده اعتبار شما به پایان رسیده است دارم دان میکنم فعلا که چیزی ازم کم نمیکنه
بعدا عوضشو سرم نیاره صلوات![]()
تا همین 10 روز پیش شبی 3300-3400 مگابایت میگرفتم
خدا از شانس های شما به ما هم بده![]()
من یبار این قضیه واسم پیش اومد 3.5 گیگ دان کردمرفتم دیدم زده اعتبار - 4 گیگ زدم تمدید موقت سرویس اعتبارم شد 60 مگ
بعد تمدید کردم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)