دوست عزيز از چه isp استفاده مي کنيد که سرويس 256 اونـــــــــــــم نامحدودش() این سرعتو بهتون ميده؟
یه سوال دیگه هم داشتم , اینکه چقدر طول کشید تا کانکت بگیری؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزيز از چه isp استفاده مي کنيد که سرويس 256 اونـــــــــــــم نامحدودش() این سرعتو بهتون ميده؟
یه سوال دیگه هم داشتم , اینکه چقدر طول کشید تا کانکت بگیری؟
فک کنم همین البرزه !
الآن این تست نامحدوده یا محدود؟ در کل ان شاالله چرخ سرعت این اینترنت براتون بچرخه. ما که تو رودسر البرز نداریم باید با همین سرویس های مسخره بسوزیم و بسازیم.
خیلی ممنون از اطلاع رسانی شما.![]()
Last edited by jabarsink2000; 21-07-2013 at 12:24.
جناب من گفتم روی 4096 هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا گفتم اینجور میگن شما بگیر ببنیم روی چنده
گفتم میگن روی 4096 بسته شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم شما برو بگیر اگه میخوای بگیری خوب باشه ما هم بیایم بگیریم عین حرفم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم بنا به چیزی که میگفتن گفتم اینجور باشه اینم بهتون گفتم ....
لطفا که به قول خودتون خالی بند هستیم اینقدر به بنده پیام خصوصی ندید ممنون .
یه بار از شاتل به امید سرعت بهتر اومدم مخابرات واسه هفت پشتم بسته هنوزم دارم چوبشو میخورم الان تا البرز برم یه ماه بعدش اونجام داغون میشه......
سلام دوست عزیز
رو سیستمت وی ام ور نصب کن
بعد روش یه ویندزو بالا بیار
بعدش برای یکی از ویندوز ها فرعی یا اصلی از چیز میز استفاده کن و از اونیکی بدون چیز میز
اینجوری همزمان 2 تا سیستم عامل داری رو کامپیوترت و با 2 تا ای پی
تست نکردم ولی 99 درصد جواب بده
به جای هزینه این روش رو اول تست کن نشد بعد برو دنبال اون چیزایی که گفتی
128 نامحدود البزر چنده؟
مرسی عزیز اما علاوه به اینکه این ادرسی که شما دادید احتمالا بخاطر پورت مخابرات بودنم ! بوزر و پسوورد رو که میزنم میگه اشتباستو از سایت مشابه منتها با ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم وارد شم فقط ! اما این قسمتی که گفتید یعنی Detail Events برا من یکمی متفاوته با چیزی که شما قرار دادید !! شما سرویستون نامحدوده احتمالا ؟!
+
میخواستم ببینم چه فایده داره حالا این اسکرین شات رو فرضا قرار دادم ...
.
طبق معمول زده 337 مگ فلان زمان استفاده کردید !! در صورتی که استفاده نکردم و 4 تا صفحه تو این انجمن فقط باز کردم سر صبحاولین بار نیست اینجوری تو سرویس 1024 ترافیکم میپره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)