من در هفته 3 یا 4 بار ایمیل میدم تماس میگیرن میگن پیگیری میکنیم ولی هیچی نشده.واسه کندی سرعت نسل 3 و نداشتن سیگنال نسل 4.حالا منتظر میمونم ببینم چی میشه
من در هفته 3 یا 4 بار ایمیل میدم تماس میگیرن میگن پیگیری میکنیم ولی هیچی نشده.واسه کندی سرعت نسل 3 و نداشتن سیگنال نسل 4.حالا منتظر میمونم ببینم چی میشه
جالبه که هیچ کدام از این ها نیست خودمم متعجبم چرا اینطوریه!!! افتضاح ترین اینترنت در اصفهانه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by Farhad 8904; 05-12-2015 at 14:33.
اینم دوتا تست نسل سوم در خیابان جمهوری تهران قبل از ظهر امروز، یعنی فققط بدرد چک کردن تلگرام میخوره همین!
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
خرید بسته اینترنت به صورت آنلاین امکان پذیر شد.
کافیه شماره خط اعتباری و کارت بانکی رو وارد کنی و بسته اینترنت بخری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت وبگردی و دانلود چند روزیه کم شده سرعت دانلود 12 مگ بوده الان 5 مگ شده قبلا خیلی بهتر صفحات وب باز میکرد الان از دیال اپ بدنر شده کسی با همچین مشکلی مواجه شده؟
بنظر من تعداد استفاده كننده ها زياد شده،از اون ور هم زير ساختهاشون درست و كامل نيست.
7cEram
البته فکر کنم زمان مشخصی مثلا 1 هفته ای تضمین نیست!
دوستان نرم افزاری برای مونیتور کردن مودم 4g مدل 3372 ایرانسل میشناسن لطفا معرفی کنن
باسپاس فراوان
Last edited by smk1981; 05-12-2015 at 18:30.
شیراز رو ببینی بخودت امیدوار میشی.
![]()
دوستان با سیگنال 100dbm یا 97dbm میشه دیتا داشت؟منطقه ما یه دو هفته هست تری جی شده اما قدرت سیگنال تو خونه 97 تا 100dbm هست ولی دیتا به کندی و با تاخیر زیاد رد و بدل میکنه.آیا مشکل حل میشه خودش؟
Sent from my CHM-U01
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)