تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1717 از 1805 اولاول ... 717121716171667170717131714171517161717171817191720172117271767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,161 به 17,170 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    مخابرات شبانه که نداره ؛ نا محدود هم که هیچی ؛ قیمت هاش هم که از همه گرون تره
    الان تکلیف من که هم فیبر ام هم ماهی حداقل 100 گیگ دانلود 40 گیگ آپلود دارم چیه دوستان ؟
    (بسته 100 گیگ نسل 4 ایرانسل شده هم قیمت 100 گیگ مخابرات با این تفاوت که سرعت دانلود ایرانسل حدودا متوسط 5 هست اما مخابرات نهایتا 1 (طرح طلایی) و اینکه ایرانسل هزینه ماهیانه نداره دیگه ) به نظرتون مخابرات رو کنسل کنم برم رو ایرانسل ؟ )
    دوستمون چند صفحه پیش طرح 3 ساعتی ایرانسل با سرعت و حجم نامحدود رو پیشنهاد دادند ، قیمتش 2000 تومان بود و گفتند نسبت به موقعیت مکانی تون میتونید تا 20 گیگ هم بگیرید.
    اون رو امتحان کنید.
    با این حجم دانلودتون ، خیلی بکارتون میاد و خیلی توی هزینه هاتون صرفه جویی میشه.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی
    دوستان ایرانسلی ، آپلود ایرانسل رایگان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا که نه سیاست اونها هم مثل مخابرات هست و موقع شارژ حجم اضافه میدن ؟ (یک گیگ میشه 1.25)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    چند روز پیش توی سایت my2020 دیدم نوشته بود 140 گیگ به قیمت 170 یا 180 و خورده ای .
    قبلا 100 گیگ رو به این قیمت میخریدیم.
    معلوم نیست با احتساب اون حجم اضافست یا که نه.
    من قبلا از این سایت 100 گیگ خریدم و شکر خدا برای من که مشکلی پیش نیومد و شارژ خریداری شده به حجمم اضافه شد سریع.

این رو هم پیگیر باشید که میتونه از 100 گیگ ایرانسل ارزونتر بیفته.
    Last edited by abbasi.naft; 10-02-2016 at 04:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

ایرانسل که فک نکنم آپلود رایگان باشه ؛ اگه بود مثل HiWeb تبلیغ میکردن
    راستی مخابرات ؛ نمایندگی هاش چندین سایت دارن با قیمت های مختلف کسی از این سایت ها خرید کرده ؟
    adsl.tci-khorasan.ir
    ba2020.ir
    2020.goldnet.ir
    851cc.com
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ) هر کدوم یک قیمتی دارن ! 100 گیگ تقریبا تو این سایتا از 160 تومن شروع میشه تا همون 190 تومن .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ایرانسل که فک نکنم آپلود رایگان باشه ؛ اگه بود مثل HiWeb تبلیغ میکردن
    راستی مخابرات ؛ نمایندگی هاش چندین سایت دارن با قیمت های مختلف کسی از این سایت ها خرید کرده ؟
    adsl.tci-khorasan.ir
    ba2020.ir
    2020.goldnet.ir
    851cc.com
    38113.ir
    adslaval.ir
    razavi2020.ir
    ) هر کدوم یک قیمتی دارن ! 100 گیگ تقریبا تو این سایتا از 160 تومن شروع میشه تا همون 190 تومن .
    نرخ اصلی همینه که توی صفحه ی مخابراته (adsl.tci-khorasan.ir)
    نرخهایی که نمابندگیهای متفرقه میگن کاملا دروغه. به این ترتیب که اول نرخ پایین میگن بعد که میخوای پرداخت کنی چند درصد به اسم مالیات و ... می بینی اضافه شد و میشه همون نرخ اصلی و بلکه بیشتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

5

نرخ اصلی همینه که توی صفحه ی مخابراته (adsl.tci-khorasan.ir)
    نرخهایی که نمابندگیهای متفرقه میگن کاملا دروغه. به این ترتیب که اول نرخ پایین میگن بعد که میخوای پرداخت کنی چند درصد به اسم مالیات و ... می بینی اضافه شد و میشه همون نرخ اصلی و بلکه بیشتر
    نه دوست عزیز قیمت ها واقعا فرق میکنه من همیشه از 8513030 خرید می کنم نماد اعتماد هم داره
    مثلا adsl.tci-khorasan.ir یک گیگ حجم رو با احتساب مالیات می ده 39240 ریال ولی 8513030 یک گیگ با احتساب مالیات رو می ده 32700 ریال پس چی فرق میکنه تا امتحان نکردی دوست عزیز نظر نده

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی
    دوستان ایرانسلی ، آپلود ایرانسل رایگان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا که نه سیاست اونها هم مثل مخابرات هست و موقع شارژ حجم اضافه میدن ؟ (یک گیگ میشه 1.25)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کلا با توجه به اینکه در سرویس adsl سرعت آپلود شما با سرعت دانلود شما متفاوت و بسیار کمتر است (طبق ماهیت سرویس adsl) و شما سرویس را بر اساس سرعت دانلود می خرید و در واقع سرعت آپلود شما از سرعت خریداری شده کمتر است بنابراین میزان ترافیک آپلود یا رایگان خواهد بود و یا 25% قیمت ترافیک اصلی محاسبه میشود.

در سرویس اینترنت موبایل 4g یا 3g توسط ایرانسل یا دیگران ، این عدم تقارن وجود ندارد بنابراین هزینه ترافیک آپلود به طور کامل محاسبه میشود.

6. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    میشه دوستان مشترک مخابرات (خصوصا اگر کسی تو مرکز مطهری مشهد هست) ، یک تصویر از پینگشون بین ساعت های 22 تا 2 قرار بدن؟
    ترجیحا 8.8.8.8 و 8.8.4.4 باشه.
    البته منظورم تصویر از پینگ خود ویندوز هست به جهت دیدن تایم اوت ها
    همین طور بفرمایید چه مقدار قطعی دارین و آیا مخابرات برای بازی های MMORPG مناسب هست یا نه؟
    Last edited by lordthunder; 12-02-2016 at 14:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دو شبه سرعت تو ساعت رایگان دانلود خیلی پایین اومده هر شب حدود 600 مگ میگیره مال همه همینطور هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز قیمت ها واقعا فرق میکنه من همیشه از 8513030 خرید می کنم نماد اعتماد هم داره
    مثلا adsl.tci-khorasan.ir یک گیگ حجم رو با احتساب مالیات می ده 39240 ریال ولی 8513030 یک گیگ با احتساب مالیات رو می ده 32700 ریال پس چی فرق میکنه تا امتحان نکردی دوست عزیز نظر نده
    ایا وقتی از این سامانه بسته 100 گیگ میخریم اون 25 گیگ اضافه هم اعمال میشه یا نه

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها من طرح دو مگ یک ساله دارم 15 روزه دیگر تمام می شود--این طرح هنوز هست؟؟؟
    چند ماه است دانلود رایگان نکردم دانلود رایگان را برداشتند؟؟؟؟؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ایا وقتی از این سامانه بسته 100 گیگ میخریم اون 25 گیگ اضافه هم اعمال میشه یا نه
    بله دوست عزیز. این سامانه ها همه ریسلر مخابرات هستند و خرید ترافیک و سرویس از اینها هیچ فرقی با خرید مستقیم از مخابرات نداره . فقط تخفیف های اینها شامل حال شما میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •