سامان جان تو پیغام شخصی برام ایمیلت رو بذار سوال دارم ازت.ممنون
سامان جان تو پیغام شخصی برام ایمیلت رو بذار سوال دارم ازت.ممنون
انشالله شنبه 6/2 اعزامم به 01 تهران (ارتش).مرخصی که اولش میدن 3 روز بیشتر نیست و ارزش برگشتن به اهواز رو نداره.لطفا لیستی از وسایلی که لازمه ببرم به همراه مدارک مورد نیاز رو برام بذارید.مدارک کپی برابر اصل باید باشن یا کپی عادی کافیه؟
آقا باز این پست جا موند!! کسی اطلاع داره؟؟
سلام
من هم2/6، 04 بیرجند اعزام میشم
طبق اطلاعاتی که من دارم،
1- سخت نمیگیرن،فقط اونجا هواش ظاهرا گرمه، پادگانش 3 سالی هست که تاسیس شده،یکی از بهترین پادگان های ارتشه
2- نمیدونم
3- برگه سفید قسمت تذکرات رو اگه بخونی جوابتون رو نوشته:
(تذکر شماره 7):عدم حضور شما در زمان و مکان تعیین شده ،غیبت محسوب خواهد شد
دوستان دیروز پسر عمو ــم با نامه محرمانه رفت بیمارستان اون جور که خودش میگه تو بخش نظر پزشک بیماری رو تایید کرده و نوشته که بیماری شدیده بهش گفتن بعد از دو هفته برو نتیجه رو از نظام وظیفه جویا شو
به نظرتون معاف میشه ؟ حالا گیریم بهش معافیت ندادن این میتونه اعتراض کنه ؟
اگر بهش گفتن معافی بهش نامه میدن برای پلیس +10 جهت گرفتن کارت معافیت درسته ؟ به نظرتون کارت معافیتش تا آخر شهریور میاد ؟ چون میخواد بره دانشگاه
اگه احتیاج به گوشی داری روز اول نبر دم ورودی پادگان یه دکه داره که گوشیتو میگیره بهت قبض هم میده. بعد ۵-۶ روز که گذشت روزبرگ بگیر ....
روز ۳۱ شهریور ارتش هم رژه میره! البته بعد ۲ هفته تمرین ۲-۳ روزی مرخصی تشویقی میدن!![]()
خوش به حال پسر عموی شما که پسر عموی با مرام و معرفت و به فکری مثل شما داره...
دوست گرامی اگر معاف بشه گواهی موقت رو بهش میدن که معاف هستی ... مثل گواهی موقت پایان خدمت .
اگر معاف نشه میتونه به رای کمیسیون بدوی اعتراض کنه میفرستنش کمیسیون تخصصی بازم میتونه اعتراض کنه میفرستنش کمیسیون عالی که دیگه رای اون لازم الاجرا هست .
دوستان سلام. من آموزشی افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان
1- کسی تاحالا اونجا بوده بگه وضعیتش چطوره؟
2- شماره ی عابر بانک من تو برگه اعزام اشتباهه. یعنی به جای شماره ی پشت کارت شماره حساب رو نوشته. باید چیکار کنم؟
3- من بچه بندرعباسم. احتمالش هست واسه سربازیم بیوفتم خود بندر؟ (لیسانسم)
سلام
2. شماره کارت را نباید بنویسه، شماره حساب سپه را باید بنویسه
کارت به اون شماره حساب متصله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)