سلام
چند روزي هست من هيچ مشكلي با دانلود ندارم
اين عكس براي همين چند دقيقه پيش هست! خواستيد بعد از ساعت 1 هم عكس ميدم! سرعت رو 69 تكون نميخوره.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
چند روزي هست من هيچ مشكلي با دانلود ندارم
اين عكس براي همين چند دقيقه پيش هست! خواستيد بعد از ساعت 1 هم عكس ميدم! سرعت رو 69 تكون نميخوره.
![]()
از رپید هم سرعتت همینه؟
ما که فعلا گوره بابای دانلودیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ghost_MRB; 16-02-2010 at 00:19.
بله فرقي نداره
ديشب اول كه وارد ساعت 1 شديم سرعت اومد روي 14 تا 16 حدود نيم ساعت كه گذشت سرعت اومد روي 69 و 70 و موند!
بچه ها Gmail منم باز نمیشه .... تا الان مشکلی نداشت ... الان باز نمیشه .... اه ه ه ه ه حالم به هم میخوره از این مملکت
غرض از تست نشان دادن ping بالا بود
جالبه
زمانی که همه مشکل نداشتند من مشکل داشتم
حالا که همه کفری هستند من اوکی هست
سعيد مهديون مديرعامل شركت فناوري اطلاعات در ادامه سخنان خود به بسته شدن جي ميل اشاره كرد و گفت: در مورد بسته شدن اين سرويس اگر هر كسي اعتراضي داشته باشد بايد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منتقل كند ولي از نظر بنده اين يك فرصت حساب ميشود و بايد مردم كشور به سمت ايميل ملي هدايت شوند به عبارتي تا زماني كه ما به خارجيها اعتماد كنيم توسعه فناوري اطلاعات در داخل نخواهيم داشت و اين يعني اينكه بايد به دولت و كشور اعتماد كنيم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مينو مومني در يادداشتي در «اعتماد» نوشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معاون شرکت فناوري اطلاعات بر اين باور است که سرويسهايي همانند جيميل و ياهو به دليل ويژگيهايش سبب شده کاربران جذب آن شوند بدون آنکه در نظر داشته باشند استفاده از اين سرويسها تا چه ميزان ميتواند براي آنها خطرناک باشد؛ چرا که هر کاربر با استفاده از هر کدام از اين سرويسها به نوعي اطلاعات خود را در اختيار بيگانگان قرار ميدهد؛ بيگانگاني که اصولاً آمريکايي هستند بنابراين ايميل ايراني سبب ميشود از خروج اطلاعات از کشور و سوءاستفاده از آن جلوگيري شود.
اینترنت من که کلا امروز از ظهر تا الان قطع بود.
دوستان شما با youtube مشکلی ندارین ؟
من با 208.117.236.71 میرم اما تمام video ها رو میزنه an error occurred
با قیلتر هم میرم اصلا پخش نمیشه سیاه میمونه
تا دیشب درست بود
g-mail من هم باز نمیشه
user و pass رو که میدم یک صفحه سفید میاد مینویسه done![]()
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)