سلام
عاقا این مودم ما توی یه هفته دوبار پوکیده :| میایم میبینیم چراغ internetش خاموش شده. سری پیش از شرکت اومدن درستش کردن، این سری میخوام خودم کانفیگ کنم
با روش هایی که تو اینترنت پیدا کردم کانفیگ کردم ولی باز چراغ internet خاموشه
مدل: ip-link
سلام
عاقا این مودم ما توی یه هفته دوبار پوکیده :| میایم میبینیم چراغ internetش خاموش شده. سری پیش از شرکت اومدن درستش کردن، این سری میخوام خودم کانفیگ کنم
با روش هایی که تو اینترنت پیدا کردم کانفیگ کردم ولی باز چراغ internet خاموشه
مدل: ip-link
احتمالا منظورتون Tp-Link هست. شما از صفحه ی مودم عکس بزار تا بشه راهنمایی کرد.
سلام
مدل دقیق مودم ؟
سلام دوستان من یک مودم huawei hg532e دارم ولی چراغ اینترنت اش روشن نمیشه بعد اینکه همیشه از wifi استفاده میکردم ولی ایندفعه امدم استفاده کنم وصل نمیشد یعنی اینکه گوشی میزد اتصال برقرار شد ولی هیچ سایت رو باز نمیکرد با لبتاپ با چند گوشی دیگه تست کردم همین طوریه مودم چند دفعه ریستارت کردم بعد کانفیگ کردم دست نشد ممنون اگر راهنماییم کنید![]()
سلام من یه مودم huawei hg532e دارم . کانفیگ کردم ولی وقتی میخوام با وای فای گوشی وصل شم ابتدا وصل میشه ولی دوباره قطع میشه .ارتباط اینترنتم قطع میشه و تنظیمات مودم برای وای فای به حالت قبل بر میگرده . ودوباره ارتباط وصل میشه .
Last edited by mared; 02-06-2014 at 19:14.
نه ip-link فرق فوکوله
مرسی درستش کردم
فقط پسوورد رو اشتباه میزدم
کسی نیست راهنمایی کنه
سلام.
بعضی مودم ها با وای فای گوشی ها مشکل دارن
منم وقتی مودم هواوی داشتم با گوشی که کانکت میشدم قطع وصل میشد. تا حدی که من گوشی رو ریست فکتوری کردم. اما مشکلم حل نشد . در صورتی که با لب پات مشکلی نداشتم.
با لب تاپ هم قطع میشه؟
متاسفانه لپ تاب ندارم
تو قسمت کانفیگ تنظیمات خاصی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)