تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1716 از 2605 اولاول ... 71612161616166617061712171317141715171617171718171917201726176618162216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,151 به 17,160 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از فامیلامون اومده خونمون خودش پارس آنلاین داره. اومده داره از مخابرات استفاده میکنه میگه اصلا بدرد نمیخوره. سرعت تک لینکش پایینه. تلگرام رو به زور باز میکنه سرویسم 2 مگه ولی انگار 128 .
    تمام هیتلر شکن ها بستن کا رنمیکنن. میگفت تو پارس آنلاین راحت وصل میشم.خلاصه میگه برو اینترنتت رو جمع کن از پارس بگیر.
    خب بسیار واضح و مبرهنه که اینترنت شرکتای خصوصی از لحاظ کیفیت و سرعت ، به مراتب بهتر از مخابراته! که حالا در بین این شرکتای خصوصی ، بعضی همچون پارس آنلاین و صبانت کیفیت بهتری نسبت به بقیه دارند و بعضی مانند آسیاتک و های وب ، وضعیتشون از هر لحاظ نسبت به بقیه بدتره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان از اینا نخرین باور کنید شما فقط با این کار باعث میشین اینا بیشتر رشد کنن همون طور که رشد کردن اگر " کاهش پینگ " رو گوگل کنید یک ton سایت میاره که از همینا میفروشن با قیمت های وحشتناک که 90 درصدش سوده براشون ...
    من الان دوست خودم سرور داره به من قبلا میداد گیگی 1000 بعد که 4 تا مشتری جمع کرد داره میده گیگی 4500 !
    بحث این نیست که شما واسه گیمینگ نیاز دارین یا نه مساله اینه که گیگی 4500 واسه این سرویس خیلی خیلی زیاده .
    متاسفانه اونا هم می بینن که خریدار هست تا میتونن قیمت رو میبرن بالاتر ...
    حداقل اگر هم می خواین بخرین درست سرچ کنین بعد بخرین الان من میشناسم جایی که شما اگر مثلا 10 گیگ بخرین براتون گیگی 1300 در میاد اگر بیشتر تا گیگی 800 هم میاد پایین مال من یا دوست منم نیست کلا گفتم یا یه جا دیگه داره میده گیگی 2000 تومن نرین از این گاد پینگ بخرین 1 گیگ رو 4500 ..
    من مساله مالی ندارم پرداختش مهم نیست ولی نمی خوام گیگی 4500 بدم به امثال اونا که فک کنه من حالیم نیست و می تونه هرجور که بخواد بفروشه شما هم نکنین اینکارو نزارین بیشتر از این اینا رشد کنن .
    از کجا کاهش پینگ میگیری شما؟

من فیفا 16 آنلاین بازی میکنم تا حالا حداقل 10 باز وسط کار پینگم با اکانت کاهش پینگ قطع شده! واقعاً تو این جور مواقع آدم به جنون میرسه مخصوصاً اگه تو لول حساسی باشی و جلو هم باشی!

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببین کلا این اکانتا خیلی خراب شدن من دیشب با یکی از این فروشنده ها صحبت کردم بهش گفتم سرورت مزخرفه مبلغ رو عودت داد دست اونام نیست البته کلا اختلال داره خیلی اما این اختلال از نوع پینگ بالا نیست الزاما بیشتر شدیدا پکت لاس داره مثلا تو بتلفیلد با تانک یا جت میزنی بعد دو ثانیه هشون میده طرف مرده یا نه !
    خیلی ناجوره ...
    این که گیگی 800 میده اگه مثلا حدودا 20 گیگ بگیری اونم خیلی خراب شده می تونم الان برات بفرستم آدرسشو ولی خوب کیفیتش واقعا پاین اومده چند بارم بهش گفتم ولی هیچی ....
    پینگش پایینه ولی شدید کندی داره + پکت لاس .
    فیفا به اون طورت مشخص نمی کنه چون فوقش با 20 نفر بازیکنی اما تو بتل 64 نفره خیلی ناجوره .

4. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببینید ، دیتاسنتر تبیان ، همونی که گاد پینگ ارائه میده خیلی فرق داره با این معمولی هایی که شما میگید 800 تومان تموم میشه ! دیتا سنتر تبیان من رفتم پیش که یکی میگفت از لینک نظری فیزیکی استفاده میکنن ، خودمم متوجه نشدم تا حدی ، ولی در کل فهمیدم وابسته به زیر ساخت نیست ! بعدش هزینه 1 ترابایت در دیتاسنتر تبیان ، درمیاد 1 میلیون هشتصد هزار تومان ! یعنی گیگی 1800 تومان واسه خوده فروشنده در میاد خامش ! الانم برید گاد پینگ یه تست داره ، بعد یه نرم افزاره جدا داره ، در تمامیه اوقات ینی واقعا 100% مواقع بدونه حتی 1 تایم اوت ، وهمیشه پینگش زیر 100 ئه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز اگه از مشترکین اینترنت مخابرات بوده باشید حتما اسم این کمپین رو شنیدید، یک موضوعی که این کمپین داره اینه که شما یکسال نمیتونید قرارداد خودتون رو کنسل کنید یا حتی تغییر بدید و درصورتی که بخواین تغییرش بدید یا کنسلش کنید باید جریمه بپردازید و جریمه هم معادل تمام حجم اینترنت شبانه ای هست که به صورت رایگان استفاده کردید و قاعدتا پول هنگفتی برای جریمه میشه چون مسلما شما سعی کردید تمام دانلودهای خودتون رو اون زمان قرار بدید. موضوعی که مطمعنم توی تبلیغاتی گسترده ای که دیدید ذکر نمیشه متاسفانه. این موضوع رو گفتم که در جریان باشید اگه مشترک دائمی هستید و تمایل دارید تغییر سرویس بدید یا تصمیم دارید این سرویس رو خریداری کنید در جریان باشید...
    البته این در مورد کسانی که شبانه دارند اگر سروسش شما 1 مگ یا دو مگ نامحدود بود بهتون شبانه میدن در غیر این صورت شبانه ندارین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسی کم\ین روستایی رو گرفته ؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینید ، دیتاسنتر تبیان ، همونی که گاد پینگ ارائه میده خیلی فرق داره با این معمولی هایی که شما میگید 800 تومان تموم میشه ! دیتا سنتر تبیان من رفتم پیش که یکی میگفت از لینک نظری فیزیکی استفاده میکنن ، خودمم متوجه نشدم تا حدی ، ولی در کل فهمیدم وابسته به زیر ساخت نیست ! بعدش هزینه 1 ترابایت در دیتاسنتر تبیان ، درمیاد 1 میلیون هشتصد هزار تومان ! یعنی گیگی 1800 تومان واسه خوده فروشنده در میاد خامش ! الانم برید گاد پینگ یه تست داره ، بعد یه نرم افزاره جدا داره ، در تمامیه اوقات ینی واقعا 100% مواقع بدونه حتی 1 تایم اوت ، وهمیشه پینگش زیر 100 ئه ...
    من از اولین کسایی بودم که از سرور تبیان استفاده میکردم پارسال وقتی این چیزا باب شد من از دوستم می گرفتم نامحدودش رو 15 تومن !
    بعد همون موقعی بود که دلار رفت بالای 3200 این حدودا که دوستم جمع کرد گفت اصلا نمیشه نامحدود داد دیگه .
    کلا من با هر نوع سروری که شما بگید آشنام چیزی نبوده که من تجربه نکرده باشم .
    تبیان پارسال عالی بود اما امثال واقعا کیفیتش افت کرده این که میگی برا طرف 1800 در میاد نه اینطور نیست من دوستم تا همین 4 ماه پیش تو سایتش میداد گیگی 2500 به من میداد 1000 تومن چون من زیاد می گرفتم بعد مشتری پیدا کرد چندتا قیمتو برد رو 4500 هیم تا الانم داره میفروشه .
    واسش گیگی 1800 در نمیومد .
    ضمنا اینکه گیگی 800 میده محدودیت زمانی داره و اگر 20 گیگی بگیری وگرنه حالت عادی 3500 میده ضمنا کف قیمت هم اگر محدود بگیری گیگی 1300 اگر کیک کم بخری میده جالبه لینکش هم فیزیک نظریه چون وقتی ip رو بگیری میزنه فیزیک نظری .
    علت اینکه من دارم تاکید می کنم که کیفیتش افت پیدا کرده چون دارم با پارسال قیاسش می کنم واقعا پارسال خیلی بهتر بود .
    تو بتلفید یه قسمتی داره واسه connection test هر موقع با این اکانتا میرم بالای 5 درصد پکت لاس دارم همشون بلا استثنا قبلا اصلا اینطوری نبود .
    الان کلا من خودم شخصا واسه بازی دارم از تبدیل اینترانت به نت استفاده می کنم اگر این نوسان پینگش نباشه واقعا خیلی خوبه من حتی زمان یکه پینگم رو 180 هست وقتی میزنم طرفو سریع میمیره اما دیشب با پینگ 100 سرویس مثلا کاهش پینگ کلا تاخیر داشت .اینا تجربیات منه بعد بازی کردن بتلفیلد با این اکانتا + کاهش پینگ ها در حدود 3800 ساعت از سال 92 .

با گاد پینگ هم تست کردم یکم پکت لاس داره که تو بازی شوتر خیلی موثره به خصوص رو hit reg خیلی تاثیر داره .
    Last edited by George Shelly; 19-02-2016 at 21:15.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من از اولین کسایی بودم که از سرور تبیان استفاده میکردم پارسال وقتی این چیزا باب شد من از دوستم می گرفتم نامحدودش رو 15 تومن !
    بعد همون موقعی بود که دلار رفت بالای 3200 این حدودا که دوستم جمع کرد گفت اصلا نمیشه نامحدود داد دیگه .
    کلا من با هر نوع سروری که شما بگید آشنام چیزی نبوده که من تجربه نکرده باشم .
    تبیان پارسال عالی بود اما امثال واقعا کیفیتش افت کرده این که میگی برا طرف 1800 در میاد نه اینطور نیست من دوستم تا همین 4 ماه پیش تو سایتش میداد گیگی 2500 به من میداد 1000 تومن چون من زیاد می گرفتم بعد مشتری پیدا کرد چندتا قیمتو برد رو 4500 هیم تا الانم داره میفروشه .
    واسش گیگی 1800 در نمیومد .
    ضمنا اینکه گیگی 800 میده محدودیت زمانی داره و اگر 20 گیگی بگیری وگرنه حالت عادی 3500 میده ضمنا کف قیمت هم اگر محدود بگیری گیگی 1300 اگر کیک کم بخری میده جالبه لینکش هم فیزیک نظریه چون وقتی ip رو بگیری میزنه فیزیک نظری .
    علت اینکه من دارم تاکید می کنم که کیفیتش افت پیدا کرده چون دارم با پارسال قیاسش می کنم واقعا پارسال خیلی بهتر بود .
    تو بتلفید یه قسمتی داره واسه connection test هر موقع با این اکانتا میرم بالای 5 درصد پکت لاس دارم همشون بلا استثنا قبلا اصلا اینطوری نبود .
    الان کلا من خودم شخصا واسه بازی دارم از تبدیل اینترانت به نت استفاده می کنم اگر این نوسان پینگش نباشه واقعا خیلی خوبه من حتی زمان یکه پینگم رو 180 هست وقتی میزنم طرفو سریع میمیره اما دیشب با پینگ 100 سرویس مثلا کاهش پینگ کلا تاخیر داشت .اینا تجربیات منه بعد بازی کردن بتلفیلد با این اکانتا + کاهش پینگ ها در حدود 3800 ساعت از سال 92 .

با گاد پینگ هم تست کردم یکم پکت لاس داره که تو بازی شوتر خیلی موثره به خصوص رو hit reg خیلی تاثیر داره .
    از كجا استفاده ميكني واسه سرويس اينترانت به اينترنت؟؟
    و اونجا سرورش مال كجاست؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دوستان 2-3 هفته ای مخابرات پنل کاربریش جدید شده سر زدید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه خدمت جدید اضافه کرده به نام توربو اسپید فقط برای مشتکرین حجمی تا حداکثر 16 مگ و 72 ساعت میتونید سرعتتون رو ببرید بالا

11. این کاربر از saeed sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شبانه هم بالا میره سرعتش؟

Sent from my LT26w using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •