کدوم پادگان آموزشی بودی؟یعنی تو شرت آدم رو هم میگردن؟
کدوم پادگان آموزشی بودی؟یعنی تو شرت آدم رو هم میگردن؟
سلام
داداش من اعزام 6/2 هستم... آموزشی افتادم 01 افسریه ... روز اول که بریم استحقاقیامونو بگیریم تا چند روز مرخصی داریم ؟
بعد اینکه بعد از آموزشی معمولا بچه ها رو برای ادامه خدمت کجا پخش میکنه این پادگان ؟؟
در ضمن من لیسانس برق - الکترونیک دارم
در راستای سوال همین دوستمون و از اونجایی که من هم 01 افتادم، چند تا سوال دیگه:
1. آیا حتماً و قطعاً روز اول به ما مرخصی میدند که برگردیم یا معلوم نیست. احتمالش چقدره که نزارند بیایم؟
2. در راستای سوال شماره ی 1، به نظر شما من حتماً باید روز اول سرم رو کچل کنم و برم یا نه؟ کچل نکنم چقدر احتمالش هست که گیر بدند؟
3. روز اول که میریم، اون وسایلی که گفته میشه باید با خودمون ببریم رو هم باید با خودم ببرم یا نمیخواد؟ اگر قرار باشه مرخصی بدند، من اگه هیچی نبرم مشکلی پیش میاد آیا؟
4. اون ساکی که بهمون میدند آیا چیز قابل استفاده و قابل تحملی هست یا بهتره از بیرون واسه خودمون ساک بخریم؟
5. توی آموزشی کودوم قسمتش بیشتر "بدو بدو" داره و نفس آدم رو میگیره؟ روزانه به نظرت چند متر می دویدید؟ برای ورزش صبحگاهی چقدر میدویدید؟ میخوام توان خودم رو از قبل بسنجم.
6. و سوال مهم دیگه اینکه از بچه هایی که برای آموزشی میرند چند نفر بدون مسئولیت میمونند(چند درصد بی مسئولیت میمونند)؟ آخه یه سری بچه ها میگند مسئولیت قبول نکنی بهتره. میگم اگه شانس بی مسئولیت موندن توی آموزشی کمه، همون اول سعی خودم رو بکنم منشی یا چیزی شبیه به اون بشم. یا مثلا سعی کنم یه مسئولیت راحتتر بگیرم.
ببخشید سوالها زیاد شد... آخه ابهام ها زیاده...![]()
Last edited by mohsen.srn; 11-08-2013 at 15:15. دليل: اشتباه تایپی
95% مسولیت خاصی ندارند.روز اول هم لازم نیست کچل کنی
1-چون روز دوم شهریور ماه شنبه هست، احتمال زیاد تا سه شنبه بهتون مرخصی بدن، البته بچه هایی که تو تهران یا شهرهای نزدیک به تهران هستن رو تو همون روزا نگهبان می کنن
2- هیچ نیازی نیست روز اول کچل کنین، گیر نمی دن اصلا، فقط می گن بعد از مرخصی با نمره 4 کوتاه کرده باشین
3- دوست من شما هیچ نیازی نیس که با خودتون وسیله ببرین، فقط یک ساک خالی ببرین که استحقاقی هاتون رو توش بریزین
4- البته ساک رو تو میان دوره بهمون دادن، شاید به شما همون اول بدن، شبیه زنبیل بزرگ می مونه هرچی بریزی توش پر نمی شه
5-ورزش صبحگاهی سه روز تو هفته دارین، نگران نباشین کم کم بدنتون راه می افته
6-نگهبانی واسه همه است، برای ارشد و منشی کمتر هست، کلا مسئولیت قبول نکنی راحتتری، دیگه زیر منگنه نیستی، مثل یه سرباز عادی آموزشی رو بگذرون، به فکر پست و مقام نباش
مسئولیت قبول نکن
امیدوارم که دوران خوبی داشته باشی، تو بهترین مرکز آموزشی ایران افتادی
آقا یعنی ما که تهرانیم اون دو سه روز مرخصی رو نداریم ؟ و باید شنبه کچل کرده بریم ؟؟؟
من 01 تهران افتادم.کجاها رو نمیگردن که بتونم گوشی رو اونجا قایم کنم.تصمیم واسه بردن گوشی حتمی هست.خیلی دقیق میگردن؟لباس زیر آدم رو هم میگردن؟![]()
Last edited by ahmad.hafezi; 11-08-2013 at 21:37.
بله به احتمال زیاد نگهبان هستی دوست من
پس سایز کردن لباس و ... کی باید انجام بشه ؟
اگه ممکنه راجب بعد از آموزشی و تقسیم کردن بچه ها برای ادامه خدمت هم یه توضیحاتی بدی ممنون میشم ... چقدر امکان داره که بازم تهران باشم بعد از آموزشی یا اینکه چکار مینونم انجام بدم حداقل همین تهران بمونم برای ادامه خدمت ؟
داداش حالا شما هفته اولو بیخیال شو از هفته های بعد که دستت اومد چی بی چیه گوشیتو بردار بیار .. فکر نکنم به ریسکش بی ارزه حداقل نزار اعتبارت خدشه دار بشه
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)