نمیشه بوقلمون رو توی مارکت گذاشت !بچه ها توي ورلد آخري هيشکي يه دونه بوقلمون نداره بزاره براي فروش؟
شديد محتاجم بهش ولي شغلشم نمي تونم حالا حالا ها باز کنم
تریبال رو ترجیح میدم!
نمیشه بوقلمون رو توی مارکت گذاشت !بچه ها توي ورلد آخري هيشکي يه دونه بوقلمون نداره بزاره براي فروش؟
شديد محتاجم بهش ولي شغلشم نمي تونم حالا حالا ها باز کنم
مگه بین انگشتر با بوقلمون چقدر فرقه؟
اینم برای سات فورت هست که یکی از بچه های فروم انگلیسی کل آیتم های مورد نیاز رو لیست کرده 100 % هم سعید اینو دیده پس نظر ندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهه هه هه یکی به علی بگه به پست اول اضافه اش کنه
به پست دوم اضافه کردم ...
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
نه بابا ورلد 9 همشهری من هستش
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
کلیه کمربندها و شلوارها و کارهای اضافه شده در آپدیت 1.30 :لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vitamin2002; 21-12-2010 at 20:30.
پلاگین ، -- ، addonافزونه
ناموسا ؟آرش پست مفید نده؛ بهت نمیاد
یک حالی میده که نگو اما وقتی تشکر نشه انگار یک چیز عظیمی خوردی
احسنتبه پست دوم اضافه کردم ...
راستی کسی هست اینجا جایزه کریسمس که از رفتن به لینک مخصوص میداد رو استفاده کرده باشه؟؟
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
راستی سعید منم یک لینک گذاشته بودم کلیه اطلاعات کار ها (عکسشون) اونم بزار پست دوم![]()
یادمه یکی پرسیده بود کوئست تخم مرغ رو کی میشه رفت بهش گفته بودم برج 4 میلادی
الان هم بهش میکن اصلشو برج 4 باید انجام بدی اما نصفشو میتونی الان انجام بدی:
www.tw-db.info/quest.php?serie=qs_50&level=15&name=Easter
امشب آپدیت جدید می یادAll servers will be updated to Version 1.30 today at approximately 11:30.![]()
من تاز اومدم بگم گفتینامرد :(
ولی خیلی زوده بزارن هفته دیگه بکنند !!
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
ورلد 10 آپدیت شد !!
مسخره ها به شب نتونستند تحمل کنند !
ما امشب cash battle داشتیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)