الان .با تعرفه یک ساله چک کردم سرعتم با تری جی 40 کیلو بود.
فکر کنم این طرح واسه اونایی که 4 جی دارند و توی مطقه خوبی هستند مثل یه نعمت خدا دادی می مونه .
به درد ما نمی خوره
الان .با تعرفه یک ساله چک کردم سرعتم با تری جی 40 کیلو بود.
فکر کنم این طرح واسه اونایی که 4 جی دارند و توی مطقه خوبی هستند مثل یه نعمت خدا دادی می مونه .
به درد ما نمی خوره
اره داداش واسه ماهم 50 کیلوس
باید فقط منطقه ات خوب باشه و 4g هم باشه سرعتت هم بالا باشه عالیه
سلام
بنده تازه این طرح را برای اولین بار فعال و تست کردم که توانستم در ظرف 20 دقیقه چیزی حدود 2/5 گیگ دانلود کنم
سرعت روی بستر 4G حدود 4 مگابایت دانلود داشتیم
چرا 20 دقیقه ؟
چون ما در اینجا هر طرحی فعال کنیم دقایق اخر اگر روی دانلود باشد اینترنت هر لحظه قطع و وصل می شود و به نظر ما اینکار در شبکه توسط مدیر شبکه ما تعریف شده است !
یعنی اگر طرح 1 روزه فعال کنیم از ساعات اولیه تا 30دقیقه مانده به طرح فقط میشود دانلود کرد و 30دقیقه اخر را به اجبار باید وب گردی کرد و اگر روی دانلود بذاریم اینترنت به طور خودکار هر ثانیه قطع و وصل میشود و عملا نمیشود چیزی دانلود کرد
در واقع اینکار دزدی حساب میشود. چون نه در سایت این موضوع قید شده و نه در جایی دیگر
Last edited by Javad0111; 05-12-2015 at 08:01.
نسل 3 - انتن -75 دسی بل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر نقاط تست کردم سرعت خوبی داره
روی بعضی رنج ای پی ها مثل همین 5.122 وبگردی خیلی خوب و سریعی داره !! ولی روی بعضی ها خیلی کند هست !!
من که فعال کردم دقیقا 30 دقیقه دانلود کردم 31 دقیقه شد قطع شد . سرعتم یکنواخت ثابت .
تست سرعت با 4g ایرانسل ساعت 2:08 بامداد در پایین عکس تاریخ ساعت تست گرفته شده هست
![]()
اقایون
من طرح نت نیم ساعت 30 دقیقه ای خریدم اما استقاده نکردم
بعد از ظهر که قصد استفاده داشتم دیدم از حساب کاربری من حذف شده زنگ زدم اپراتور گفت بله درسته یه نامه زدم پشتیبانی که برا شما بر گردونن اما خبری نشد
- - - Updated - - -
درسته در طرح یکماهه 6 گیگ از 6 تا 12 ظهر هر روز ساعت 11:30 به بعد هر 3 مگ استفاده قطع میشه که این دزدی هست
فک نکنم مشکل از آی پی باشه چون تمامش از 5 شروع میشه
باید در عرض 30 مین تمومش کنید من نزدیکای 400 مگ دانلود کردم با تک آنتن نسل 4 بعد تموم شد
کاملا تایید میشه
دقایق اخر همش قطع و وصل میشه
چاره ایم نیست چون اگه به 700 زنگ بزنید یا فوهش میشنویم یا ناسزا
میگن سیستم ما هیچ مشکلی نداره مشکل از طرف شماست خودتم بکشی اینا قانع نمیشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)