تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1715 از 2605 اولاول ... 71512151615166517051711171217131714171517161717171817191725176518152215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,141 به 17,150 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من ادمین بتلفیلد 4 هستم تو 3 تا سرور از 17 تا سرور که بعضی هاشون official هستن و ادمین ندارن اما ranked ها دارن تو یه کلن معروف اروپایی که به خاطر زیاد بازی کردنم و کلا چیزای دیگه این privilege tool بهم دادن ..
    خیلی موقع ها که میرم تو بازی آبروم میره حتی با پینگ پایین خیلی از اروپایی ها شاکی میشن میگن fk u حالا منم هیچی نمیگم یا کیک نمی کنم که زیاد تابلو نشه ما از کدوم جهنمی هستیم
    اگر با ادمین ها دیگه تو بازی باشم که هیچی دیگه آبروم حسابی میره چون کلن ما اکثرا از فرانسه سوئد سوییس و المان هستن و اصلا نمی تونن درک کنن پینگ 110 یعنی چی ..
    کلا خواستم بگم من دردم بیشتر از بقیه ست چون اینطوریه داستان ...
    اما در مورد نت آشغال آره فراتر از آشغاله آخرین بار که پینگش واقعا کیفیت بالا داشت و میشد خوب بازی کرد اسفند پارسال بود بعدش خراب شد تا همین الان .
    خوب شاید باورت نشه من من کلا 3800 ساعت بتلفیلد رو بازی کردم که به جرات میگم 3700 ساعتش با اکانتهای تبدیل اینترانت بوده چون من زیاد بازی کردم و رقابت دارم با بقیه تو رنک واسه همین باید زیاد بازی میکردم مثل شما کم بازی نمی کنم واسه تفنن و آره وقتی یادم میاد من چقدر از بازی dc شدم مغزم سوت میکشه خیلی بی اندازه زیاد ...
    تو چند ماه اخیر خیلی خوب بوده با توجه به اینکه یکی از همین بچه ها اینجا میدونی من زیاد بازی می کنم و خودش فروشنده هست همیشه سعی میکرد یه سرور خوب بگیره بیشتر چون می دونست اولویت اول من پینگه قبل اینکه می خواست بگیره هماهنگ میکردیم با سرور ما تست میکردم اگر خوب بود بعد میگرفت کلا دمش گرم الانم هنوز میفروشه .
    در کل با توجه به مصرف من که زیاده کاهش پینگ 3 4 گیگ جواب نمیده من مجبور بودم و هستم که گیگ بالا بخرم مثلا 30 گیگ 6 تومن ...
    شرکت های خصوصی هم اون طور که باید پینگ پایین ندارن حداقل اکانت تا 90 پایین میاره اما اونا شاید تا 150 در کل امیدوارم با این اضافه کردن پهنای باند یکم وضعیت بهتر شه گور سرعت بالا من فقط کیفیت می خوام .
    -----------------------------------------------------

اینم اضافه کنم مشکل پینگ بیشتر به مسیر بستگی داره تا پهنای باند .
    مسیری که اینا ازش پهنای باند ایران رو تامین می کنن بی نهایت مزخرفه مثلا به جای اینکه کوتاه ترین مسیر رو با اروپا بگیرین میرن مثلا از یه مسیری میگیرن که باید بره سمت شاخ افریقا و بعد برسه به اروپا این خودش کلی پینگ رو میبره بالا البته تحریم ها خیلی موثر بود خیلی ها فک می کنن تحریم رو نت تاثیر نداره در صورتی که خیلی داره الان با یه شرکت ایتالیایی این زیرساخت قرارداد بسته بتونن مسیر خوب به اروپا بگیرین در صورتی تا قبل از لغو تحریم ها نمی تونستن ..
    من همین الان پینگم با 4.2.2.4 حدودا 260 هست اما با بتلفیلد تا 110 هم پینگ دارم که نشون میده مسیر خوبی داره حتی با اینکه ترافیک زیاده اما پینگ پایینه با سرورهای بازی ...

Last edited by George Shelly; 17-02-2016 at 20:04.

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این دیتا سنتر تبیان که سایت گاد پینگ ارائه میده خیلی عالیه برا گیم ، امتجان کردی ؟ ولی خیلی گرونه : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

این دیتا سنتر تبیان که سایت گاد پینگ ارائه میده خیلی عالیه برا گیم ، امتجان کردی ؟ ولی خیلی گرونه : دی
    من گاد پینگ دارم.پینگ از 4.2.2.4 با گاد پینگ 94.بدون گاد پینگ 190.اینترنت هم 2 مگ مخابرات حجمی.

5. این کاربر از saeed sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان از اینا نخرین باور کنید شما فقط با این کار باعث میشین اینا بیشتر رشد کنن همون طور که رشد کردن اگر " کاهش پینگ " رو گوگل کنید یک ton سایت میاره که از همینا میفروشن با قیمت های وحشتناک که 90 درصدش سوده براشون ...
    من الان دوست خودم سرور داره به من قبلا میداد گیگی 1000 بعد که 4 تا مشتری جمع کرد داره میده گیگی 4500 !
    بحث این نیست که شما واسه گیمینگ نیاز دارین یا نه مساله اینه که گیگی 4500 واسه این سرویس خیلی خیلی زیاده .
    متاسفانه اونا هم می بینن که خریدار هست تا میتونن قیمت رو میبرن بالاتر ...
    حداقل اگر هم می خواین بخرین درست سرچ کنین بعد بخرین الان من میشناسم جایی که شما اگر مثلا 10 گیگ بخرین براتون گیگی 1300 در میاد اگر بیشتر تا گیگی 800 هم میاد پایین مال من یا دوست منم نیست کلا گفتم یا یه جا دیگه داره میده گیگی 2000 تومن نرین از این گاد پینگ بخرین 1 گیگ رو 4500 ..
    من مساله مالی ندارم پرداختش مهم نیست ولی نمی خوام گیگی 4500 بدم به امثال اونا که فک کنه من حالیم نیست و می تونه هرجور که بخواد بفروشه شما هم نکنین اینکارو نزارین بیشتر از این اینا رشد کنن .

7. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اکانت های کاهش پینگ که در حال حاضر اصلا به درد نمیخورن به خاطر مشکل UDP

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وضع رو ببین، ملت باید از داخل تونل بزن به داخل .....
    تا ده سال دیگه فکر کنم... برای هر کاری باید از یه جایی سرویس بگرید...

سرویس بازی، سرویس چک ایمیل، سرویس چت، سرویس سرچ، سرویس بانک داری الکترونیک و...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

10. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . دوستان از امروز ظهر تا حالا سرعتم خیلی خراب شده . سایت گوگل و جیمیل و یاهو که اصلا باز نمیشه . برا شما هم همینجوری شده ؟؟ من مخابرات اصفهان هستم . لطفا وضعیت تهران رو بگید ممنون .

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مودمتو ریست کن هزار بار تا ip ایران بگیره که اولش معمولا تک رقمی هست مثلا اینطوریه 5.117.258.696
    من الان پینگم با ip ایران 160 هست با سرورهای بازی هم خوبه .
    کلا مخابرات اینکه بهتر شده مشخصه ولی هنوز بازم خیلی داغون حساب میشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

یکی از فامیلامون اومده خونمون خودش پارس آنلاین داره. اومده داره از مخابرات استفاده میکنه میگه اصلا بدرد نمیخوره. سرعت تک لینکش پایینه. تلگرام رو به زور باز میکنه سرویسم 2 مگه ولی انگار 128 .
    تمام هیتلر شکن ها بستن کا رنمیکنن. میگفت تو پارس آنلاین راحت وصل میشم.خلاصه میگه برو اینترنتت رو جمع کن از پارس بگیر.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درست گفته که بی کیفیته شکی نیست اما دیگه اینکه تلگرام رو باز نکنه نه اینطور نیست اخیرا هم باز کمی بهتر شده بعد از یکسال .
    من دفاع نمی کنم اشتباه نشه خودم حالم بهم میخوره از این شرکت و نتش اما خوب دیگه به خاطر نامحدود بودنش موندم چون با توجه به مصرف 24 ساعته من و بازی زیاد و این حرفا نمی تونم حجمی بگیرم واقعا هر طور فک کردم نمیشه همین الان دو تا صفحه باز می کنی با دوتاعکس و ...100 مگ میره حالا فک کن محدود هم باشه ...
    سعی می کنم با اکانت جبران کنم مشکلات رو .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •