آقا شرمنده، چند تا پست اومد بعد پست من، گفتم شاید جا بمونه ... ممنون می شم اگر کسی خبر داره پاسخ بده
با تشکر
آقا شرمنده، چند تا پست اومد بعد پست من، گفتم شاید جا بمونه ... ممنون می شم اگر کسی خبر داره پاسخ بده
با تشکر
برو دنبالش ! امکان اینکه مستقیم بیفتی 1 درصد هست
کسی بتونه کد رو عوض کنه باید خیلی کلفت باشه ، ولی دلت خوش نباشه ! جدی می گم من بار اول دلم به همینا خوش بود افتادم نزاجا ، کهریزگ ! فرار کردم یعنی !
فقط امریه داشته باشی قبول می کنند گویا ( مطمئن نیستم )
سلام پدر من موقع سربازیش فرستادن جنگ نمیدونم 2 سال جنگیده فک کنمکارت ایثار گری هم داره حالا من شنیدم من معاف میشم درسته ؟
میگن فقط اموزشی میرم . من تک پسرم . حالا تکلیف ما چیه ؟ اموزشی چند ماهه ؟
![]()
خدارو شکر کسری جبهه برگشت تا بعضی ها که در دل کینه دارند بسوزند.جهت اطلاع میگم من 9 ماه کسری گرفتم!!!![]()
دوستان لطفا راهنمایی کنید که در پادگان 01 ارتش در چه سطحی مارو بازرسی می کنن؟لطفا کامل بگید که کجا و چه زمانی و چطور شمارو بازرسی بدنی کردن.میخوام گوشی ببرم.عواقبشو میدونم لطفا نصیحت نکنید و نگید نبر.ممنونم![]()
دنبالش رفتم ولی دیر رفتم! افتادم 04 بیرجند ارتش :(
چند تا سوال دیگه:
1) 04 بیرجند از نظر سختی چطوریه؟ خیلی سخت میگیرن؟
2) روز 31 شهریور ارتش هم رژه داره؟
3) میشه خودم شخصی برم بیرجند؟؟ یا حتما باید برم میدون سپاه خودمو به ناجا معرفی کنم؟؟
ممنون
Last edited by p30time; 11-08-2013 at 09:20.
اگه روز اول آموزشی منظورته که کلا همه جاتو خوب میگردن، دقت داری که همه جاتو...
ولی تو یگان کم کم که قدیمی بشی دیگه زیاد نمیگردنت . برای من هفته های آخر حتی با ماشین هم نمیگشتن.
البته این که گفتم کلی هستا(سپاه ،ارتش ،... )
سلام دوستان من92/6/2 اعزام هستم به نیروی دریایی سیرجان اگه کسی میدونه چه جور جایی لطفا بگه...![]()
سلام. داداش نمیخوام بترسونم یا ناامیدی بدم. من رفیقم سیرجان نیرو دریایی بود ازش پرسیدم گفتش سخت ترین جای ممکن برای نیرو دریایی سیرجان هست گویا خیلی سخت میگذره. ولی به این حرفا اصلا گوش نده. هرجا باشی فرزند همین مملکتی و خدمت به شیعه خانه ی امام زمان(عج). در پناه امام عصر باشیم هممون. من پدافند سمنانم 2/6
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)