سلام من پینگ به صورت عادی 200 هست و از تو run هم میگیرم میخواستم سرویس کاهش پینگ بگیرم تستشو که میزنم کلا 30 تا میاد پایین تایم اوت هم داره به نظرتون چیکار کنم؟
سلام من پینگ به صورت عادی 200 هست و از تو run هم میگیرم میخواستم سرویس کاهش پینگ بگیرم تستشو که میزنم کلا 30 تا میاد پایین تایم اوت هم داره به نظرتون چیکار کنم؟
اگه پولشو داری به نظر من پاشو بیا final fantasy xiv
من میخوام اکانتی که کلی روش زحمت کشیدم رو بفروشم و کل پولش رو بریزم توی این بازی! دیگه فکر کن...
----------------------------------------------------------------
منم خیلی وقته که دیگه از LOL خسته شدم شاید یه 6 ماهی شده !
ولی از اون موقع تا الان هر بازی mmorpg که بگی رو دانلود کردم و بازی کردم همشون جز یه یکی دوتاش بقیش واقعا بد بودن حتی WOW رو هم دانلود کردم بازی کردم که از گرافیکش خوشم نیومد..
کم کم داشت از mmorpg هم بدم میومد که به پیشنهاد یکی از بچه ها رفتم final fantasy xiv رو گرفتم
الان تازه فهمیدم بازی یعنی چی فوق العاره ترین mmorpg که واقعا هر کسی میتونه بازی کنه اینه
اینم مثله WOW شارژ ماهیانه داره و با این حال توی سرور هاش باید یه چند دقیقه ای وایستی تا صف تموم بشه بتونی بری توی بازی! یعنی از نظر جمعیت هم خوبه
من به عنوان کسی که هر mmorpg جدید و قدیم رو که تا الان اومده رو بازی کرده پیشنهاد میکنم اگه میخواید یه mmorpg رو شروع کنید بیاید final fantasy xiv
اگر میخواید گیم پلی یا چیزی ازش ببینید مواظب باشید که هرگیم پلیی رو نبینید چون بعضی ها با گرافیک بد فیلم میگیرن میذارن که اصلا خوب نیست
این بازی به نظر من یکی از فوق العاده ترین گرافیک ها رو هم داره!
اینکه پینگ کم کن تایم اوت داره. یعنی پینگ کم کنش به درد نمیخورهسلام من پینگ به صورت عادی 200 هست و از تو run هم میگیرم میخواستم سرویس کاهش پینگ بگیرم تستشو که میزنم کلا 30 تا میاد پایین تایم اوت هم داره به نظرتون چیکار کنم؟
از یکی دیگه بخر
پینگ 200 بد نیست. من با 280 به بالا بازی می کردم یک زمانی
200 خوبه. عادت می کنی. ولی ای اس پیت چیه؟
می تونی زنگ بزنی به شرکتش. بگی برات حالت گیم کنند. یعنی بیان سرعت آپلود رو بیارن بالا ( سرعت دانلودت رو میارن پایین ) اینطوری پینگ اختمالا بهتر میشه
بعد وقتی پینگ 4.2.2.4 میگیری. مثلا میده 200 تی تی ال 53
شما چند بار دی سی کن. این تی تی ال از 53 میشه مثلا 50
یک موقع میبینی پینگ میشه 150
=================================================
فیدالی؟
این بازی فاینال فانتیزی هم مثل همون وو هستش آره؟
کاراکتر میسازی هر شکلی بخوای بعد میری 10تا گرگ میکشی اکس پی میده این حرفها؟
من چند تا تریلر دیدم یارو یک شکل بود کلا![]()
فاینال فانتزی گرافیکش شونصد برابر wow هست گیم پلیش هم بهتره ولی در کل ساختارش تقریبا همونه.
کاراکترها فعال ترن یعنی جفتک میندازن جاخالی میدن و ...
یه بازی کم حجم میخوام + Free to Play باشه
یه بازی بچه های سایت "بازی سنتر" گفتن به اسم Dragon Nest که گرافیک فانتزی داره ، برم دانلود کنم ببینم چجوریه![]()
Last edited by Dark_Priest; 19-07-2016 at 15:13.
کسی میدونه چطور باید به نسخه الفا اپدیت کنم ؟؟؟
سلام دوست عزیز
مشکل من اینه که تو بازی افلاین زیاد داریم و یا اینکه اکثر بازیکنها اصلا به نقشه نگاه نمیکنن اصلا نمیدونن کجا درگیریه
یا اینکه بازیکن نوبه خراب میکنه بعد از 10تا فید میگه ترول اخه کی قبول میکنه ترول بگو بازی بلد نیستم
ی دستی به رونه بکشم ولی خدایی تو بعضی از بازیها بیشتر از اینکه بازی کنم دارم با تیم فک میزنم بخاطر همون سولو بازی کردنشون و فید دادن بیخود
با اش ناسوس اولاف جینکس ایکسین تیمو و یکی دوتا دیگه زیاد بازی میکنم و فقط ی پا میخوام کمک کنه مثلا ای دی سی که ساپورت نداشته باشه بدرد نمیخوره 10 دقیقه هم دووم نمیاره
تو برنز مشکلات زیاده سیزنهای قبل گلد و سیلور بودم این مشکلات نبود شاید افلاین پیش میومد ولی دیگه ی تیم اینقدر سوتی نمیدادن
خیلی وقتها هم قبل بازی بهشون میگم این بازی رو میبازیم ولی باز کارشونو میکنن مثلا تو برنز اکثرا با تیمو و واین میرن تاپ :(
برای ساپ که نگم اینقدر فید میدن که کل بازی به ادم سرطان میشه :(
دوستان اسکریپت کسی خواست من دارم اکانت اسکریپتمو میفروشم
170 دلار در اومده برام من 100 دلار میفروشم
تضمینی تا master راحت میبره ولی باید تنظیم کنید تا به قول معروف obvious نباشه اسکریپت vayne viktor zed kalista ووو خیلیایه دیگه بشدت هم لذت بخشه
ماهانه هم البته باید 10 دلار اشتراک بپردازید که سایتا براتون OK میکنن
من بیشتر میخواستم به اعضای سایت خودشون بفروشم که اشنایی دارن که راحت راه بندازن ولی حالا اینجا هم مطرح کردم کسی هم توی دوستاتون اگر خارجیه هم بش بگید
منم برنز بودمسلام دوست عزیز
مشکل من اینه که تو بازی افلاین زیاد داریم و یا اینکه اکثر بازیکنها اصلا به نقشه نگاه نمیکنن اصلا نمیدونن کجا درگیریه
یا اینکه بازیکن نوبه خراب میکنه بعد از 10تا فید میگه ترول اخه کی قبول میکنه ترول بگو بازی بلد نیستم
ی دستی به رونه بکشم ولی خدایی تو بعضی از بازیها بیشتر از اینکه بازی کنم دارم با تیم فک میزنم بخاطر همون سولو بازی کردنشون و فید دادن بیخود
با اش ناسوس اولاف جینکس ایکسین تیمو و یکی دوتا دیگه زیاد بازی میکنم و فقط ی پا میخوام کمک کنه مثلا ای دی سی که ساپورت نداشته باشه بدرد نمیخوره 10 دقیقه هم دووم نمیاره
تو برنز مشکلات زیاده سیزنهای قبل گلد و سیلور بودم این مشکلات نبود شاید افلاین پیش میومد ولی دیگه ی تیم اینقدر سوتی نمیدادن
خیلی وقتها هم قبل بازی بهشون میگم این بازی رو میبازیم ولی باز کارشونو میکنن مثلا تو برنز اکثرا با تیمو و واین میرن تاپ :(
برای ساپ که نگم اینقدر فید میدن که کل بازی به ادم سرطان میشه :(
حرفهات رو 100% قبول دارم
ولی رونه های خودت هم مشکل داره
2تا چیز بهت میگم انجام بدی تا گلد جایی میای
1. اصلا تو بازی حرف نزن. یک سری هستند اصلا اسمورفن. ببیند تو جوش می کنی با تیم فک میزنی. اینها از قصد ترول می کنند رو مخ تو برن که بخندن. پس به هیچ وج به هیچ وج تو بازی حرف نزن
حرف بزنی نزنی اینها کار خودشون رو می کنند. سالی یک بار یک تیم پیدا میشه که به حرفهات گوش کنه
این تجربه رو به عنوان کسی که تو بازی سگی فک میزنه و تاحالا اکانت تونسته بن کنه میگمتو ساکت باش. من بهت قول میدم بهتر و بیشتر بازی میبری. فقط 2هفته تو بازی جیک نزن
2.بعد از هربازی. مثلا میبینی دشمن یکیشون داره خوب بازی می کنه. یا 2 3 تاشون. پاشو حتما بعد از هربازی برو سایت op.gg و اون بازی کن ها تو قسمت رنکد 20تا بازیش رو چک کن
اگر کیل مرگ اسیستش این شکلی بود. ( تو همه بازی های تو همین مایه ها )
14 4 10
. یعنی اپی جی جی تو 20تا بازی یک کیل اسیست مرگ کلی بهت میده. و وین ریت این آقا مثلا 70 80 90% وین ریت بود
ایشون احتمال زیاد اسمورف تشریف دارند. ایشون رو ادد می کنی. بهش نمیگی که تو اسمورفی. چون ممکنه خودش رو چس کنه. ولی اگر چس کرد دیدی بوش بلند شدهبهش بگو من میدونم تو اسمورفی.کمکم کن بیام بیرون از برنز. آدم حسابی باشه باهات دوئه میره و راحت کریت می کنه میای بالا
این 2تا روش رو انجام بدی. من قول میدم تو کمتر از 2 هفته میای سیلور
اگر
اگر
اگرررررررررر
گوش کنی
به اینکه اگر تا شب هم قر بزنی جوش کنی شکایت کنی. فقط و فقط طبق قانون جذب به قول خودت افلاین بیشتر ترول بیشتر میگیری
گفتم اگر گوش کنی
کلا با حرفات موافقم هر چی فک بزنیم فایده نداره کار میکنم رو بازیم کم اشکال هم نیست
راستی دوباره میپرسم نسخه بتا یا الفای این بازی رو چطور میشه نصب کرد ؟؟
ی سری چیزا توش فرق داره
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)