تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1715 از 1746 اولاول ... 71512151615166517051711171217131714171517161717171817191725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,141 به 17,150 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام من پینگ به صورت عادی 200 هست و از تو run هم میگیرم میخواستم سرویس کاهش پینگ بگیرم تستشو که میزنم کلا 30 تا میاد پایین تایم اوت هم داره به نظرتون چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دیگه از LOL خسته شدم
    یه بازی تـــوپ معرفی کنید ، لطفا
    هر بازی باشه پلی میدم
    اگه پولشو داری به نظر من پاشو بیا final fantasy xiv
    من میخوام اکانتی که کلی روش زحمت کشیدم رو بفروشم و کل پولش رو بریزم توی این بازی! دیگه فکر کن...

----------------------------------------------------------------
    منم خیلی وقته که دیگه از LOL خسته شدم شاید یه 6 ماهی شده !
    ولی از اون موقع تا الان هر بازی mmorpg که بگی رو دانلود کردم و بازی کردم همشون جز یه یکی دوتاش بقیش واقعا بد بودن حتی WOW رو هم دانلود کردم بازی کردم که از گرافیکش خوشم نیومد..
    کم کم داشت از mmorpg هم بدم میومد که به پیشنهاد یکی از بچه ها رفتم final fantasy xiv رو گرفتم
    الان تازه فهمیدم بازی یعنی چی فوق العاره ترین mmorpg که واقعا هر کسی میتونه بازی کنه اینه
    اینم مثله WOW شارژ ماهیانه داره و با این حال توی سرور هاش باید یه چند دقیقه ای وایستی تا صف تموم بشه بتونی بری توی بازی! یعنی از نظر جمعیت هم خوبه
    من به عنوان کسی که هر mmorpg جدید و قدیم رو که تا الان اومده رو بازی کرده پیشنهاد میکنم اگه میخواید یه mmorpg رو شروع کنید بیاید final fantasy xiv
    اگر میخواید گیم پلی یا چیزی ازش ببینید مواظب باشید که هرگیم پلیی رو نبینید چون بعضی ها با گرافیک بد فیلم میگیرن میذارن که اصلا خوب نیست
    این بازی به نظر من یکی از فوق العاده ترین گرافیک ها رو هم داره!

3. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام من پینگ به صورت عادی 200 هست و از تو run هم میگیرم میخواستم سرویس کاهش پینگ بگیرم تستشو که میزنم کلا 30 تا میاد پایین تایم اوت هم داره به نظرتون چیکار کنم؟
    اینکه پینگ کم کن تایم اوت داره. یعنی پینگ کم کنش به درد نمیخوره
    از یکی دیگه بخر
    پینگ 200 بد نیست. من با 280 به بالا بازی می کردم یک زمانی
    200 خوبه. عادت می کنی. ولی ای اس پیت چیه؟

می تونی زنگ بزنی به شرکتش. بگی برات حالت گیم کنند. یعنی بیان سرعت آپلود رو بیارن بالا ( سرعت دانلودت رو میارن پایین ) اینطوری پینگ اختمالا بهتر میشه

بعد وقتی پینگ 4.2.2.4 میگیری. مثلا میده 200 تی تی ال 53
    شما چند بار دی سی کن. این تی تی ال از 53 میشه مثلا 50
    یک موقع میبینی پینگ میشه 150

=================================================

فیدالی؟
    این بازی فاینال فانتیزی هم مثل همون وو هستش آره؟
    کاراکتر میسازی هر شکلی بخوای بعد میری 10تا گرگ میکشی اکس پی میده این حرفها؟

من چند تا تریلر دیدم یارو یک شکل بود کلا

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

فاینال فانتزی گرافیکش شونصد برابر wow هست گیم پلیش هم بهتره ولی در کل ساختارش تقریبا همونه.
    کاراکترها فعال ترن یعنی جفتک میندازن جاخالی میدن و ...

6. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه بازی کم حجم میخوام + Free to Play باشه
    یه بازی بچه های سایت "بازی سنتر" گفتن به اسم Dragon Nest که گرافیک فانتزی داره ، برم دانلود کنم ببینم چجوریه
    Last edited by Dark_Priest; 19-07-2016 at 15:13.

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

کسی میدونه چطور باید به نسخه الفا اپدیت کنم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

والا این روشی که تو بازی می کنی عجیب و فوق اگرسیو هستش؟
    نه ایتم جنگل رو میبندی؟ که من ندیدم همچین چیزی
    در مورد ایتم هات هم ماشالا همه اگرسیو
    اصلا ایتم تانکی نداری. خوب مسلم هستش وقتی بری جلو یک فوکوس بکنن روت میری اون دنیا

زین برای جنگل به نظرم همون ایتم اتک اسپید جنگل بگیر. ایتم دوم می تونی مثلا بلک کلور بگیری که هم بهت هلس چیزی بده هم اتک. یا مثلا تایتان یا مثلا همین بلود تیستر یا مثلا رویند کینگ. باید تست کنی ببینی با کدوم بهتر بازی می کنی. و با توجه به بازی. بعد ایتم دوم حتما باید یک چیز تانکی مثل اسپریت وساج بری. حتی ایتم سوم هم یک چیز تانکی بری خوبه. مثل دد من پلیت. اینطوری میری تو. روت فوکوس میدن. بچه ها هم اونا رو میزنن. تو هم با این ایتم ها و اگر دبلیو رو آپ کرده باشی هم اتک اسپید داری هم هلس ریجن داری. یعنی منظورم پسیو دبلیو. نمیمیری. هم تیمی هات هم میزننن. باید دبلیو رو آپ کنی. بعد هم ای کیو . من خودم بعد از دبلیو ای کیو رو با هم پرمی کنم.

من خودم یی بازی میکنم. بعد از ایتم جنگل و یک ایتم دمیجی. 2تا ایتم بعدی رو حتما تانکی میرم. جواب هم میده. :-/

ولی قبول دارم کلا از برنز در اومدن سخت تر هستش تا از سیلور گلد اینها. زبون نفهم زیاده تو بازی

ولی رو هم می تونی امتحان کنی. گنک هم باهاش مثل زین آسونه. معمولا از همون ایتم اول هم تانکی میری. بسیار اپی هستش. برای گنک خیلی عالی هستش. امتحان کن

ولی رونه باید اتک اسپید داشته باشی

من رونه هات رو جک کردم. بی تارف خیلی مزخرف بودند

یک نگاهی به رونه های من بنداز. من بعد از کلی بازی اسپک کردن و چک کردن رونه های رنک بالایی ها. یک استانداردی پیدا کردم که تقریبا بیشتر مردم از همین استفاده می کنند
    الان بعضی از رونه های شما اصلا تایر 2 هستش انگار؟ تو چند سیزن بازی کردی؟ چه جوری هنوز تایر 2 هستش؟

با رونه اشتباه؟ و تایر 2 ؟ و ایتم اشتباه ؟ توقع داری بالا هم بیای؟

بیا رونه های من برای جنگل و ای پی رو چک کن
    مثل همین رو درست کن. ولی رو هم بردار یاد بگیر. من قول میدم سیلور به راحتی میای
    اگر ای دی سی بازی می کنی؟ همین رونه جنگل من رو اون قرمزها رو بکن ای دی . اون 3تا بزرگها و زرد ابی دست نزن

این رونه ها استاندارد هستش. بیشتر بازیکن های رنک بالا رو چک کن. همین مایه ها هستش. روی همه چمپ ها هم جواب میده.
    البته ممکنه غرورت اجازه نده به حرف من گوش کنی . ولی اگر میخوای بیای بالا باید از تجربه دیگران استفاده کنی یا اینکه غر بزنی که همه نوبن من حرفه ای اینجا گیر کردم. ولی ایرادهات رو بهت گفتم. حالا خودت میدونی

راستی الاف اصلا به درد جنگل نمیخوره. چون چیز به درد بخور برای گنک نداره

با زین و ولی تمرین کن. بهترین هستند برای گنک اول بازی. کایل هم مالی نیست برای جنگل. سخته.
    اگر ای دی سی بازی می کنی؟ جینکس و میس فرچون رو تمرین کن. جینکس بزار رو کیو. فقط تماشا کن ملت رنده میشن ( یک تانک خط مقدم نیاز دارید ) میس فرچون هم التیش جر میده
    اشه به درد نمیخوره
    بالا هم نیسوس خوبه. ولی اگر استک نگیری به درد نمیخوره
    بالا می تونی ولی داریوش بازی کنی. مخصوصا داریوش. تراندل هم خوبه. جر میدن اگر باهاشون یاد بگیری.

euw.op.gg/summoner/userName=real+rooser

سلام دوست عزیز
    مشکل من اینه که تو بازی افلاین زیاد داریم و یا اینکه اکثر بازیکنها اصلا به نقشه نگاه نمیکنن اصلا نمیدونن کجا درگیریه
    یا اینکه بازیکن نوبه خراب میکنه بعد از 10تا فید میگه ترول اخه کی قبول میکنه ترول بگو بازی بلد نیستم
    ی دستی به رونه بکشم ولی خدایی تو بعضی از بازیها بیشتر از اینکه بازی کنم دارم با تیم فک میزنم بخاطر همون سولو بازی کردنشون و فید دادن بیخود
    با اش ناسوس اولاف جینکس ایکسین تیمو و یکی دوتا دیگه زیاد بازی میکنم و فقط ی پا میخوام کمک کنه مثلا ای دی سی که ساپورت نداشته باشه بدرد نمیخوره 10 دقیقه هم دووم نمیاره
    تو برنز مشکلات زیاده سیزنهای قبل گلد و سیلور بودم این مشکلات نبود شاید افلاین پیش میومد ولی دیگه ی تیم اینقدر سوتی نمیدادن
    خیلی وقتها هم قبل بازی بهشون میگم این بازی رو میبازیم ولی باز کارشونو میکنن مثلا تو برنز اکثرا با تیمو و واین میرن تاپ :(
    برای ساپ که نگم اینقدر فید میدن که کل بازی به ادم سرطان میشه :(

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان اسکریپت کسی خواست من دارم اکانت اسکریپتمو میفروشم
    170 دلار در اومده برام من 100 دلار میفروشم
    تضمینی تا master راحت میبره ولی باید تنظیم کنید تا به قول معروف obvious نباشه اسکریپت vayne viktor zed kalista ووو خیلیایه دیگه بشدت هم لذت بخشه
    ماهانه هم البته باید 10 دلار اشتراک بپردازید که سایتا براتون OK میکنن
    من بیشتر میخواستم به اعضای سایت خودشون بفروشم که اشنایی دارن که راحت راه بندازن ولی حالا اینجا هم مطرح کردم کسی هم توی دوستاتون اگر خارجیه هم بش بگید

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مشکل من اینه که تو بازی افلاین زیاد داریم و یا اینکه اکثر بازیکنها اصلا به نقشه نگاه نمیکنن اصلا نمیدونن کجا درگیریه
    یا اینکه بازیکن نوبه خراب میکنه بعد از 10تا فید میگه ترول اخه کی قبول میکنه ترول بگو بازی بلد نیستم
    ی دستی به رونه بکشم ولی خدایی تو بعضی از بازیها بیشتر از اینکه بازی کنم دارم با تیم فک میزنم بخاطر همون سولو بازی کردنشون و فید دادن بیخود
    با اش ناسوس اولاف جینکس ایکسین تیمو و یکی دوتا دیگه زیاد بازی میکنم و فقط ی پا میخوام کمک کنه مثلا ای دی سی که ساپورت نداشته باشه بدرد نمیخوره 10 دقیقه هم دووم نمیاره
    تو برنز مشکلات زیاده سیزنهای قبل گلد و سیلور بودم این مشکلات نبود شاید افلاین پیش میومد ولی دیگه ی تیم اینقدر سوتی نمیدادن
    خیلی وقتها هم قبل بازی بهشون میگم این بازی رو میبازیم ولی باز کارشونو میکنن مثلا تو برنز اکثرا با تیمو و واین میرن تاپ :(
    برای ساپ که نگم اینقدر فید میدن که کل بازی به ادم سرطان میشه :(
    منم برنز بودم
    حرفهات رو 100% قبول دارم
    ولی رونه های خودت هم مشکل داره

2تا چیز بهت میگم انجام بدی تا گلد جایی میای

1. اصلا تو بازی حرف نزن. یک سری هستند اصلا اسمورفن. ببیند تو جوش می کنی با تیم فک میزنی. اینها از قصد ترول می کنند رو مخ تو برن که بخندن. پس به هیچ وج به هیچ وج تو بازی حرف نزن
    حرف بزنی نزنی اینها کار خودشون رو می کنند. سالی یک بار یک تیم پیدا میشه که به حرفهات گوش کنه
    این تجربه رو به عنوان کسی که تو بازی سگی فک میزنه و تاحالا اکانت تونسته بن کنه میگم تو ساکت باش. من بهت قول میدم بهتر و بیشتر بازی میبری. فقط 2هفته تو بازی جیک نزن

2.بعد از هربازی. مثلا میبینی دشمن یکیشون داره خوب بازی می کنه. یا 2 3 تاشون. پاشو حتما بعد از هربازی برو سایت op.gg و اون بازی کن ها تو قسمت رنکد 20تا بازیش رو چک کن

اگر کیل مرگ اسیستش این شکلی بود. ( تو همه بازی های تو همین مایه ها )
    14 4 10
    . یعنی اپی جی جی تو 20تا بازی یک کیل اسیست مرگ کلی بهت میده. و وین ریت این آقا مثلا 70 80 90% وین ریت بود
    ایشون احتمال زیاد اسمورف تشریف دارند. ایشون رو ادد می کنی. بهش نمیگی که تو اسمورفی. چون ممکنه خودش رو چس کنه. ولی اگر چس کرد دیدی بوش بلند شده بهش بگو من میدونم تو اسمورفی.کمکم کن بیام بیرون از برنز. آدم حسابی باشه باهات دوئه میره و راحت کریت می کنه میای بالا

این 2تا روش رو انجام بدی. من قول میدم تو کمتر از 2 هفته میای سیلور

اگر
    اگر
    اگرررررررررر
    گوش کنی

به اینکه اگر تا شب هم قر بزنی جوش کنی شکایت کنی. فقط و فقط طبق قانون جذب به قول خودت افلاین بیشتر ترول بیشتر میگیری

گفتم اگر گوش کنی

12. 2 کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

منم برنز بودم
    حرفهات رو 100% قبول دارم
    ولی رونه های خودت هم مشکل داره

2تا چیز بهت میگم انجام بدی تا گلد جایی میای

1. اصلا تو بازی حرف نزن. یک سری هستند اصلا اسمورفن. ببیند تو جوش می کنی با تیم فک میزنی. اینها از قصد ترول می کنند رو مخ تو برن که بخندن. پس به هیچ وج به هیچ وج تو بازی حرف نزن
    حرف بزنی نزنی اینها کار خودشون رو می کنند. سالی یک بار یک تیم پیدا میشه که به حرفهات گوش کنه
    این تجربه رو به عنوان کسی که تو بازی سگی فک میزنه و تاحالا اکانت تونسته بن کنه میگم تو ساکت باش. من بهت قول میدم بهتر و بیشتر بازی میبری. فقط 2هفته تو بازی جیک نزن

2.بعد از هربازی. مثلا میبینی دشمن یکیشون داره خوب بازی می کنه. یا 2 3 تاشون. پاشو حتما بعد از هربازی برو سایت op.gg و اون بازی کن ها تو قسمت رنکد 20تا بازیش رو چک کن

اگر کیل مرگ اسیستش این شکلی بود. ( تو همه بازی های تو همین مایه ها )
    14 4 10
    . یعنی اپی جی جی تو 20تا بازی یک کیل اسیست مرگ کلی بهت میده. و وین ریت این آقا مثلا 70 80 90% وین ریت بود
    ایشون احتمال زیاد اسمورف تشریف دارند. ایشون رو ادد می کنی. بهش نمیگی که تو اسمورفی. چون ممکنه خودش رو چس کنه. ولی اگر چس کرد دیدی بوش بلند شده بهش بگو من میدونم تو اسمورفی.کمکم کن بیام بیرون از برنز. آدم حسابی باشه باهات دوئه میره و راحت کریت می کنه میای بالا

این 2تا روش رو انجام بدی. من قول میدم تو کمتر از 2 هفته میای سیلور

اگر
    اگر
    اگرررررررررر
    گوش کنی

به اینکه اگر تا شب هم قر بزنی جوش کنی شکایت کنی. فقط و فقط طبق قانون جذب به قول خودت افلاین بیشتر ترول بیشتر میگیری

گفتم اگر گوش کنی
    کلا با حرفات موافقم هر چی فک بزنیم فایده نداره کار میکنم رو بازیم کم اشکال هم نیست
    راستی دوباره میپرسم نسخه بتا یا الفای این بازی رو چطور میشه نصب کرد ؟؟
    ی سری چیزا توش فرق داره

14. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •