تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1715 از 4428 اولاول ... 715121516151665170517111712171317141715171617171718171917251765181522152715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,141 به 17,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه pc-wans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقای فلان که از ایالت اصفهانی من هم مثل شما تا یک ماه پیش هر کس بهم می گفت پارس آنلاین دزده باورنمیکردم ولی این چند هفته حق رو بهشون میدم حسابی دیگه داره سر مشترکانش شیره می ماله یک باز می گن مشکل سراسر ی یک بار مگن سرعت مشترکانشون رو 70 درصد آوردن پایین زیگ می زنم نمایندگی پارس آنلاین شهرستان میگن پهنای باند فعلا خبری نیست بهمون نمی دن

متاسفم که ما از پاکستان و افغانستان هم بدبختریم که سرویسی مانند 128 رو با انواع شگردهای خاص بهمون میدن متاسفم که دردنیایی که اکثر کشورها سرویس 512 رو رایگان و نامحدود می دهند در کشور ما اکثریتشون فکر پولند و همشون هم دم از پول حلال می زنند و............... متاسفم برای بعضی از کاربران همین فروم تا مشکل رو مطرح کردم با راه کارهای کارا مشکل رو برام برطرف کردن یه بار با قطع یه بار باتزریغ پول بیشتر آره من گفتم 250 تا

2. 3 کاربر از pc-wans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از نظر من بدتر از این موارد اینه که زمان مدیریت سرویس رو به 48 ساعت قبل محدود کردن یعنی ما نمیدونیم که الان چقدر مصرف کردیم و دو روز بعد میونیم بفهمیم چقدر و در چه زمانی حجم مصرف کردیم،به نظر من این روش دزدی جدید پارس آنلاینه،چون همین الان که مصرف چند روز قبل خودم رو میبینم متوجه شدم مقادیر زیادی حجم ازم کم شده و من حتی نمیدونم کی استفاده کردم و حتی زمان دیسکانکت شدن ها رو هم اشتباه ثبت کرده و کلی از دانلود رایگانم رو غیر رایگان حساب کرده
    از دوستان آیا کسی با چنین چیزی برخورد نداشته و متوجه چیزی نشدین؟
    برا من قبل اینکه 48 ساعتش کنن دوبار این مشکل پیش اومده بود،یه بار که ساعت دیسکانکت شدن رو اشتباه زده بود و بار دوم هم کل ترافیکی که تو ساعات رایگانش گرفتم رو کم کرده بود که بالافاصله زنگ زدم برگردوندن اما الان با این شکل جدیدی که گذاشتن هر کار دلشون خواس میتونن بکنن ما هم نمیفهمیم از کجا خوردیم..

4. این کاربر از yes47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

9

امشبم از اون شباس:

این وضع 1 مگابیت ماست...
    ای چه خریتی کردم پیشگامانو ول کردم؟
    Last edited by smk1369; 27-05-2012 at 00:10.

6. این کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امشبم از اون شباس:

این وضع 1 مگابیت ماست...
    ای چه خریتی کردم پیشگامانو ول کردم؟

بازم اون قضیه 50 درصد....
    با پشتیبانی پارس صحبت کردم همین بهونه رو اورد.گفتم تو فرم ثبت نام چیزی ننوشته بود میگه این پالیسی جدید شرکته!!!!
    اخرم گفتم برای قطع رانژه باید چیکار کنم.
    ینی دلم میخواد چند تا فحش رکیک بهشون بدم این دلم خنک شه....

8. این کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

برا من قبل اینکه 48 ساعتش کنن دوبار این مشکل پیش اومده بود،یه بار که ساعت دیسکانکت شدن رو اشتباه زده بود و بار دوم هم کل ترافیکی که تو ساعات رایگانش گرفتم رو کم کرده بود که بالافاصله زنگ زدم برگردوندن اما الان با این شکل جدیدی که گذاشتن هر کار دلشون خواس میتونن بکنن ما هم نمیفهمیم از کجا خوردیم..
    آفرین
    دقیقا موضوع همینه
    این چندمین باره که من دارم تو تایپیک اینو میگم ولی انگار کسی جدی نمیگیره،تا چند وقت دیگه ببینید گندش چطوری در میاد،الان گرم هستین متوجه وخامت قضیه نیستین
    خوشحالم که لااقل شما اینو متوجه شدین

10. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این که نوشته گزارش مصرف حداکثر تا 48 ساعت گذشته قابل دسترس می باشد یعنی چی ؟؟ هر وقت می زنم گزارش ببینم میگه چیزی وجود ندارد

12. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا که آدم تازه معنای اینترنت پرسرعتو با استفاده از پارس درک میکنه
    این چه وضعیه همش قطعی داره
    دوستان بقیه هم قطعی دارن؟؟؟

14. این کاربر از Jojoye Bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقای فلان که از ایالت اصفهانی من هم مثل شما تا یک ماه پیش هر کس بهم می گفت پارس آنلاین دزده باورنمیکردم ولی این چند هفته حق رو بهشون میدم حسابی دیگه داره سر مشترکانش شیره می ماله یک باز می گن مشکل سراسر ی یک بار مگن سرعت مشترکانشون رو 70 درصد آوردن پایین زیگ می زنم نمایندگی پارس آنلاین شهرستان میگن پهنای باند فعلا خبری نیست بهمون نمی دن

متاسفم که ما از پاکستان و افغانستان هم بدبختریم که سرویسی مانند 128 رو با انواع شگردهای خاص بهمون میدن متاسفم که دردنیایی که اکثر کشورها سرویس 512 رو رایگان و نامحدود می دهند در کشور ما اکثریتشون فکر پولند و همشون هم دم از پول حلال می زنند و............... متاسفم برای بعضی از کاربران همین فروم تا مشکل رو مطرح کردم با راه کارهای کارا مشکل رو برام برطرف کردن یه بار با قطع یه بار باتزریغ پول بیشتر آره من گفتم 250 تا
    در مورد وضع کلی اینترنت که کسی بحثی نداره و کیفیت نازل اینترنت تو ایران انکار ناپذیره.
    اما یه بخشی از مشکل هم به خود ما مربوط میشه.
    این رو به شخص خاصی نمیگم و عامیانه میگم:
    آی دوست عزیزی که از وضع افتضاح پارس آنلاین ناراضی هستی و میگی فلان شرکت بهتره. قراردادت رو با پارس لغو کن چون اینجوری دو تا کار خوب انجام میدی اول اینکه پول خودتو حروم نمیکنی و دوم اینکه پهنای باند رو خلوت میکنی و به بقیه هم یه سودی میرسونی.
    متاسفانه بعضی کاربرای پارس آنلاین با اینکه به شدت از این شرکت گله مند هستند و از شرکتای دیگه تعریف و تمجید میکنند به هیچ قیمتی بیخیال پارس آنلاین نمیشن.واقعا چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

16. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

دوستان این که نوشته گزارش مصرف حداکثر تا 48 ساعت گذشته قابل دسترس می باشد یعنی چی ؟؟ هر وقت می زنم گزارش ببینم میگه چیزی وجود ندارد

منم همین مشکل رو دارم . ساعت 1 که مثلا دانلود میکنم ساعت 12 ظهر که میرم نگاه کنم نشون نمیده چیزی

کسی این مشکل رو داره ؟ چجوری حل میشه ؟

18. این کاربر از Shayan AW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هدیه پارس آنلاین به مشترکین جدید وفعلی
    1 گیگ ترافیک رایگان
    30 روز اشتراک رایگان
    ترافیک 2 برابر

الآن برام SMS شد
    دیروز برای منم اومد ولی هنوز چیزی ندادن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •