سلام دوستان برایه منم برایه بار دوم سرعت شبانمو لیمیت نکردن. انگار مخابرات میخواد یه حال به مشتریاش بده.
راستی کجا نوشته شده سرعت 8 مگ با 8 گیگ 22 تومن؟
سرویس اولترا نوشته شده با 8 گیگ 22 تومن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان برایه منم برایه بار دوم سرعت شبانمو لیمیت نکردن. انگار مخابرات میخواد یه حال به مشتریاش بده.
راستی کجا نوشته شده سرعت 8 مگ با 8 گیگ 22 تومن؟
سرویس اولترا نوشته شده با 8 گیگ 22 تومن
جالبه قیمت دهی شون بر چه اساسی معلوم نیست!!! mega 8 گیگ ماهانه 29 و ultra 8 گیگ ماهانه 22 تومن ؟!![]()
فعلا که مخابرات قاط زده..سرعت نامحدود رو لیمیت کردند سرعت محدود رو لیمیت رو برداشتند..توف به این شانس
آقا یکی یه کمک کنه صبا 512 دان چند میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی برای من 128 نامحدود سرعت قبلا 20 بود شده الان 30 .
احتمالا شیفتی میکنند . هر ماه یا هر دو ماه یک بار این کار رو میکنند
کلا نت درست و حسابی نداریم !!!
بخش تمديد آنلاين ADSL براي مدتي غير فعال مي باشد. لطفا بعد از چند دقيقه مراجعه فرماييد.
این نامردا چرا سرویس های 4 گیگ رو برداشتن
برا من خیلی مناسب بود
تف تو ذاتشون
دوست من سرویس 4 گیگ مناسب نبود ،مفت بود!
البته سرویس 8 گیگ گزاشتن که خوبه ولی به پای کلاسیک 4 گیگ نمیرسه!لامصب مفت بود!)
دوستم سرویس اولترای ماهانه 2 گیگ با سرعت 4-8 مگ رو الان تمدید کرد و یه دانلود از سایت دانلود وطنی با سرورهای خوب (قبلا اسم سایت رو گذاشتم اوتومات فیلتر شد.در و تخته خوب جور شده)گذاشت میگه حداکثر 250 دانلود میده.شبانه هم که با این اوضاع مشخصه.بیشرفا فهمیدن چه پ. بخورن سرویس با سرعت نامی بالا میدن و میکشن رو قیمتش و در عمل همون پ. قبلی رو میدن
دوست عزیز از هر جا بگیری گاهی اذیت میکنند که دست خودشون هم نیست شرکتی که کاملا خوب و کامل باشه اصلا تو ایران وجود خارجی نداره من الان 5 ساله ADSL استفاده میکنم از چندتا از این شرکت ها هم گرفتم همشون مثل هم اند.
اما به نظرم واسه استفاده شما بهترین گزینه صبانته هم قیمت مناسب و هم پینگ کم که واسه وب گردی بهتر از بقیه است من برنز 128 داشتم دانلود رو 4 مگ بسته بودن که واقعا نصبت به قیمتش خوبه
Last edited by behnam84; 18-01-2014 at 20:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)