این طرح شهاب تک رو کسی میتونه بهم بگه چجوریاست امروز اس ام اس شون برام اومد یک ساله با مودم رایگان![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این طرح شهاب تک رو کسی میتونه بهم بگه چجوریاست امروز اس ام اس شون برام اومد یک ساله با مودم رایگان![]()
با ماهی 30 تومن آسیاتک سرویسی داره که نامحدود سرعت 60 داشته باشه؟
تو خواب ببینی همچین چیزی
نامحدود مخابرات با سرعت 140 سرویس 2 مگ ماهی 70 تومن
و سرویس آرت 1 شاتل ماهیانه 30 تومن سرعت تا 22 گیگ 120 و بعد از اون به ترتیب 70 و بعد به سرعت واقعی 16
و سرویس پارس هم تا 10 گیگ سرعتت 260 هست نامحدود
چه جالب چندسال پیش هم که خواستم بیام آسیاتک همچین جوابی رو شنیدم ولی بعد اومدم عالی بود البته نه در خواب
شاتل درسته ولی پارس اون 10 گیگ رو با سرعت 160 میده بعد میشه 15 و این 15 واقعی هست و سقف هست
160 نه.نوشته 2مگابیت یعنی 250
[QUOTE=Arash Behroozi;8077456]چه جالب چندسال پیش هم که خواستم بیام آسیاتک همچین جوابی رو شنیدم ولی بعد اومدم عالی بود البته نه در خواب
کدوم طرح نامحدود اسیاتک عالی بوده؟؟
با 30 تومن در ماه میتونی سرویس "اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ" فوق العاده عالی و سرعت تا 12 گیگ 512 کیلو و بعدشم 192 کیلو توپ تا آخر دوره.
جواب خوب میخواستی ؟ اینم جواب خوبزود بیا منتظریم !
(این متن بدون عصبانیت و با شوخی غیر موذیانه نگاشته شده جدی نگیرید)
اوه فکر کنم تورو خوب یادمه
یوزر قدیمی آسیاتک اوایل میگفتی خوبه ولی بعد فکر کنم یاد گرفتی بگی بده جیزه دس نزنید
بیخیال اینجا هم میایم مثل پارس همه باگها و ترفندهارو به اشتراک میزاریم حداقلش اینه که یه مدت رو با خیلیا خوش خواهیم بود
بعدشم میریم یه شرکت دیگه حالشو میبریم
فعلا پارسو اینقدر دور همی حال کردیم که پارس فهمیده باگارو بسته
هرچی داریم از ادمایی داریم که خوبیارو بدون منفعت طلبی به اشتراک میذارن
و نه بدیهارو
منتطر باش بزودی
دور همی با همدیگه نه تنهایی![]()
یوزر 2014 و جاده خاکی عایا ؟! من یوزر قدیمی آسیاتکم و از همون اول هم دارم بد میگم ، میگی نه ؟ میتونی جستجو کنی تو تاپیک اولین پستم هم اینجا مال سال 2009 ه ! اوکی ؟![]()
یه چندتاشو برات میذارم :
2009 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2011 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط زود بیا ها ! زود زود ! سرویس نامحدود یادت نره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)