256 اندیشه مرکز 5 ساعت 1:15 شب..
این گراف از نوار قلب یه مریض سکته ایه رو به موتم اوضاعش خراب تره!!!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
256 اندیشه مرکز 5 ساعت 1:15 شب..
این گراف از نوار قلب یه مریض سکته ایه رو به موتم اوضاعش خراب تره!!!
![]()
وای که از سال های قدیم که از Dial Up استفاده میکردم تا الان ... همچین وضعتی ازار دهنده ای ندیده بودم !! والا قطعش کنن کلا من راضی ترمخیر سرمون باز اومدیم امشب سرویس 1024 !! یه صفحه هم کامل لود نمیشه !!
.
دوستان همشهری کسی دقیقا نمیدونه چه غلطی دارن میکنن اینا ؟! باز کشتی مشتی که نخورده ؟!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 18-07-2013 at 01:11.
این ک.... ا به جای اینکه به کیفیت اضافه کنن از همین سرعت زغالی هم نمی گذرن و توش دست می برن. قطعی های جدید نه در جهت بهبود اوضاع بلکه ایجاد و اعمال محدودیت های بیشتر بود. سرعت سرویس نامحدود (پورت مخابرات ) رو به نصف کاهش دادن یعنی الان ما از دیال - آپ استفاده می کنیم با اسم adsl
![]()
موافقم.
نوسان سرعت من همونطور که عکسش بالا هست بدتر از قبل شده...
من مرکز 5 هستم - پارس آفلاین
چند روزه همش چراغ قرمز مودم روشن و خاموش میشه.(قطع و وصل دیتا)
به نظرتون مشکل از مخابراته؟ کجا پیگیری کنم؟
دوستان وضعیت اینترنت شهر نابود میشه به جای اینکه تاپیک فعال تر شه ... میخوابه چرا ؟!
+
اندیشه رسما گند زده به اینترنت ... وضعیت وب گردی که فاجعه بود ... الان 2.3 شبه ... سرعت دانلود رو هم محدود میکنن !! یعنی از سایت های که ازشون اشتراک vip داشتم و سرعتشون هیچ افت نمیکرد هم ... وقتی میزاری رو دانلود 5.6 ثانیه سرعتم رو 200 فیکسه !! بعد یهو میاد زیر 50 کیلوبایت و دیگه همینجور میمونهانگاری داره به سرنوشت شاتل دچار میشه ...
.
رشت - مرکز 4 - سرویس 1024 محدود
+
دوستان اندیشه ای برا شمام این مشکلات وجود داره ؟!![]()
داداش مشکل سراسریه فقط از isp شما نیست.شما برو تایپیک بقیه شهرها رو نگاه همینطوریه
نت جدید ما همین الان وصل شد 256 نامحدود 1به1![]()
![]()
ماهیانه چقدر میدی؟
من 256 نامحدود دارم (28 تومنی) سرعت دانلودم 12 است بهترین حالتش 24 ـه که فقط چند لحظه میاد بعد دوباره میاد پایین کلی هم time out داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)