بچه ها (صفا .مصطفی.محمودو..) میشه در مورد آکادمی یه مقدار(کامل)توضیح بدید.شرمندتون
بچه ها (صفا .مصطفی.محمودو..) میشه در مورد آکادمی یه مقدار(کامل)توضیح بدید.شرمندتون
آقا من یه را برا پرمیوم یافتیدم
البته باید یه دو سه هفته ای زحمت بکشی تو اینترنت تا بتونی 20 پوینت بگیری
اکانت علی هم پرمیوم نداره بدون پرمیوم اصلا بازی حال نمیده
باز یادم رفت چرا از این نقل قول گرفتم
رعنایی و محسن الان منم براتون میفرستم
راستی محسن از اواتارت خیلی خوشم میاد بعد اواتار صفا فکر کنم بهترین اواتار اینجا باشه
چی میخوای بدونی؟
تو ورد 14 بهم میل بزن.
دوستان اينا خيلي با من راه ميان ! گفتن ايگولد رو نميتونن قبول كنن چون نرخ تبادلش ثابتنيست . منم گفتم ميتونيم يك مقدار بيشتر بديم كه شركت ضرر نكنه اين وسط .....
گفت بررسي ميكنيم ولي هر راه ديگه اي به ذهنت ميرسه بگو اونارم روش كار كنيم .... فقط خيلي دير دير جواب ميدن روزي 1 جواب !
اگر ايگول نشه وب ماني رو ميگم كه مال روسيه هست و مشكلي با ايران نداره ..... تا ببينيم چي پيش مياد !
شماهم چيزي ميدونيد بگين تا من مذاكراتم رو ادامه بدم
آقا اين 13 خيلي باخاله، تقريبا داره adventure ميشه!
Subject Your paladin has found something SentJan 20,2008 06:34 New item
While examining the surroundings your paladin has found the following item:
Thorgard's battle axe
At first you don't know what to think of this, but after a long and thorough investigation you find out that it will be quite useful:
It increases the offensive fighting power of your Axeman by 30% and their defensive fighting power by 20%.
You can equip your paladin with this item in your weapon chamber.
خب حالا چه فرقی داره از کجا میخوای به وب مانی پول بریزی
ولی با این راه که من میگم همون تبلیغات کلیکی اگه خوب کار کنی شاید بتونی بعد یک ماه 15 دلار دربیاری ها ؟
نه همینجا بگید که اگه مشکل فرد دیگه ای هم بود رفع شه.پایین قسمت آکادمی یه قسمتی هست به نام استور .اون جریانش چیه؟
در ضمن من ورلد 10و11و12 رو ترک کردم و دیگه بازی نمی کنم.هر کی تو این ورلدها هر چی خواست بگه.بچسبین ورلد 14 رو.بعدشم 13.![]()
محمود جان .... اولش كه من وقت تريبال ندارم چه برسه به تبليغ كليكي ! : ))
من دسترسي به همه جور پول دارم ولي مشكلش اينه كه بعضي هاش تو اين 2 ماه اخير كلا با ايران مشكل پيدا كردن و هي حساب هارو مي بندند ....
من اگر جور كنم برا همتون ميخرم شما پولو ميدين به من ....
اگر هم نشه يك ويزا كارت واقعي مي خريم و هم اين دنيا و هم واسه آخرتمون خوب ميشه .... ! :d:
ااااااااا ورلد 11 رو ول كردي ؟ بابا اكانتت رو بده من ديگه !
من شديد نياز دارم .... مي توني ؟
مشدی اگه یوزر و پسوردم رو بدم بهت تو ورلدهای دیگم نمی ری؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)